lauantai 15. joulukuuta 2012

Burgundy Frost ja jääkukkaset

Jälleen kerran, tunnustan olevani ihastunut! Tällä kertaa Wettiksen Burgundy Frost -lakkaan. Minulla ei ollut edes kovin suuret odotukset, kun Seppälän alelaarista nappasin tämän loppukesästä mukaan 50 sentillä. Tämä on kuitenkin aivan ihanan värinen ja kiiltävä kuin mikä!


Leimasin nyt siis Dependin hopeisella lakalla, ja voin sanoa etten varmaan koskaan ole nauttinut leimaamisesta näin! Niin helppoa, onnistui joka kerta ja väri on selkeästi vahvempaa kuin aikaisemmin käyttämäni Classics Metallic. Älkää muuten välittäkö yhdestä punaisesta strassista :D Muutin mieleni kesken kaiken :D




Oho, vasen käsikin on päässyt kuvaan! Eipä vaan ole helppo kuvata väärällä kädellä...


Käytetyt
  • Gina Tricot Base coat
  • Gina Tricot Silver
  • Wet'n'Wild Burgundy Frost
  • Depend 223
  • Konad Top Coat
  • MNY Drying Effect
  • Laatta A29

Omistatteko tätä ihanuutta? Myös mielipiteitä kynsistä otetaan vastaan :)


14 kommenttia:

  1. Tosi nätit kynnet! ♥ Mä omistan myös Burgundy Frostin ja käytin sitä itse asiassa viime vuonna joulukynsissäni ;D On kyllä tosi nätti lakka, ja mun on pakko varmaankin pistää sitä myöskin tänä jouluna kynsille :)


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tää on paljon kauniimpi kynsillä kuin pullossa! Eikä muuten ollut epäilystä että onko hopea paras kaveri tälle lakalle :D
      Kiitos kehuista :)

      Poista
  2. En kyllä omista tota ihanuutta, mutta melkeen samanlainen sävy löytyy kyllä munkin hyllystä. :) Toi kuvio on ihana, onneksi mullakin on toi laatta! Pitäis itsekin kokeilla tota dependin hopeistä leimaamiseen kun niin moni sitä kehuu toimivaksi. Ihanat kynnet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihana kuvio ja muutenkin ihana laatta! Suosittelen kyllä tota dependiä, mullakin tähän mennessä on ollut niin paljon ongemia leimaamisen kanssa muilla kuin mustalla ja valkoisella, että nyt en varmana vaihda tätä kun kerran löysin :)
      Sitä kyllä ihmettelin, että moni mulle suositteli Classics metallicia leimaamiseen, mutta ainakaan mulla se ei ollut mistään kotoisin.

      Poista
  3. tosi kivat on! Itse olisin tykänny punaisilla strasseilla enemmän:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hihi, onneks on sitten toi yksi punainenkin strassi :D Mun mielestä se taas hukkui liikaa kun pohjakin on viininpunainen.

      Poista
  4. heips lupasin infota ku tiiän tarkemmin eli eilen kävin kicksissä ja se myy ainaki depend koristelulakkoja

    oisko hinta ollu jotain vähän päälle 4e jos en ihan väärin muista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos eekku! Pitääpä pistää muistiin, koska jos jossin vaiheessa pitäs heti kohta saada niin tilaamisen odottelu on tylsää :D

      Poista
  5. Ihana tuo lakka :) Ja nuo kynnet! :)

    VastaaPoista
  6. hienot kynnet! näyttävät kalliilta :D hyvin yleellisiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! Kalliit kynnet! Nää on kyllä mulle jo aika ylpeydenaihe, koska mitkään leimaukset ei ole koskaan varman näin hyvin onnistuneet! Ja kaiken lisäksi, toi koko kynnen kuvakin on tarpeeksi iso jopa mun megasiolle peukulle <3

      Poista