torstai 20. joulukuuta 2012

Kauhiasti kamaa eli Christmas Came Early!

Postilaatikolla on ollut joulu tässä parina päivänä.


Saaralta tuli tällainen paketti, kiitos Saara! Ihana valkosuklainen tikkari (jota muuten juuri syön), korvikset, mallikiekko, kaksi pulloa kukkaskoristeta ja kaksi erilaista glitterpurkkia. Ihanat!


Ja sitten hui olkoon kun syke kiihtyi, kun avasin Caramelin lähettämää pakettia! Iso arkki siirtokuvia, kaksi arkkia tarroja, kaksi leimauslaattaa, peräti 8 purkkia erilaisia hileitä ja glitteriä, joista muuten yksi on samettijauhetta, kolme kynsilakkaa, strasseja, fimoja ja koristeteippiä. Olen taivaassa. Paketissa muuten oli myös neljä suklaakarkkia, mutta olin niin kiireinen, että muista edes mitä karkkeja ne oli :D Siis kiireinen syödessä :D


Siirtokuvia <3


Sitten oli tällainen Avon Mineral Fix. En oikein tiedä, onko tämä tarkoitettu aluslakan tavoin käytettäväksi...? Valaiskaa mua, jos joku on käyttänyt tätä.


Avonin Color Trend Green Morph, joka on hyvinkin samanoloinen kuin Moldels Ownin Beetle Juice -sarjan Hayley's Comet, tai ainakin pullossa. En osaa kynnellä sanoa, muuta kuin että Avon on aika ohutta, koska MOta en omista. Jännän näköinen, selkeästi punertava pohja, mutta mustan päälle lakattuna ihan vihreä!



Orlyn Oui. Tosi kauniin näköinen lakka sekä pullossa, että kiekolla. Ja ihana tuo pikkuviila, mikä oli pullossa mukana :)


OPI On Her Majesty's Secret Service. UPEA!


Glitterläjät. Kaikki eivät ole ihan mun juttuni, joten veikkaan että keksin niille muuta käyttöä tulevaisuudessa ;)


Ja viimeiseksi kortti! Ei voi muuta kuin kiittää, ihan paras paketti! Ihan kaikkia en erikseen kuvannut, kun olisi varmaan kuvatila mennyt täyteen :D



16 kommenttia:

  1. tosi kivoja paketteja ,sulla on ollut tosi hieno tuuri =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tämä on ihan kuin jouluaattona! Nyt on varmasti paketteja tullut seuraavienkin vuosien varoiksi :)

      Poista
  2. Oooh! Olet saanut vaikka mitä :)
    Itselläni on ollut kaksi pulloa tuota Avonin Mineral Fixiä ja sen tarkoituksena on antaa mineraalihoitoa kynsille. Sisältää rautaa, magnesiumia ja kalsiumia. Itse olen käyttänyt aluslakkana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, on pitänyt perua pari ebay-ostosta, mitä suunnittelin, kun tuli tuo paketti... :D Hmm, toi voisi sitten ehkä talven jälkeen olla hyvä, jos on huonommassa kunnossa kynnet. Tai sitten laittaa sellasille kavereilla, joilla on huonot kynnet. Pitää testata!

      Poista
  3. Mun paketissa oli Fazerina-konvehteja, oisko sulla ollu samoja? =D
    Ihana saalis!!! Mun paksa tuli eilen. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niitähän ne mahtoi olla :D Pääasia että oli suklaata :D Mmmm, pitää mennä kattomaan sun pakettia :)

      Poista
    2. Ei kun ethän sä ole vielä postannut. Vai ootko?

      Poista
    3. En oo. Oiskohan se aamulla tulossa julkaisuun. Pitää oikein tarkistaa... Joo, aamulla klo 7:00. Tosin meinasin sen jo tänään siirtää myöhempään julkaisuun, kun tuntuu olevan postattavaa enemmän kuin päiviä. =D

      Poista
  4. Moikka!

    Blogisi on todella kiva! Pidän postauksistasi, ja kirjoitustyylisi on mukavaa luettavaa. Tämä on yksi lempiblogeistani! :)

    Yksi kysymys minulla olisi; voiko vesimarmoroinnissa käytetyn veden kaataa lavuaariin? Kiitos jos vastaat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon anonyymi! Ihana saada tuollaista palautetta!
      Itse kaataisin veden kyllä lavuaariin, koska eihän siinä taida paljon lakkaa olla, siis itse vedessä. Lakkahan on yleensä joko reunoilla, pohjassa tai sitten kerätty vanupuikkoon, joten en usko että sitä menee viemäriin. Tosin itse en ole kovin ahkera vesimarmoroija :D

      Poista
  5. Ou mai Gaad :D Mikä paketti! Ei voi muuta sanoa kuin että ihana <3 Noi lakat !!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aijaa :D Arvaa olinko ihan silmät pyöreenä kun avasin tota pakettia!

      Poista
  6. MO on kans melko ohutta. Swatchasin kiekolle. Viidellä kerroksella sai kohtuullisen peittävyyden, mut mun silmissä se muuttu jotenkin ruskeaksi. Täytyyki ottaa se kiekko töihin mukaan, ni näen sen päivänvalossa. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiva kun kerroit :) Toi on kyllä pullossa (tai noi molemmat) niin kivan näköisiä että olis kiva jos olis peittävämpää. Mutta käyhän toi kuorrutuslakaksikin, toi on ainakin mustan päällä ihan tumman vihreä.

      Poista
    2. Täytyyki testata mustan päälle.
      Swatchailin ihan pelkilteen.
      Saahan sen tietysti lakan kulumaan silleenki, että swatchailee kiekot täyteen... ;D

      Poista