sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Ostoksia, Mavalan Double-Lash ja geelilakan poisto

Kävin pari päivää sitten hyvin vaatimattomilla aleostoksilla. Ginalta ostin sukkikset ja ihan perusfarkut, molemmat normihintaan, joten ei puhettakaan alesta. Tosin voiko kahdenkympin housut enää paljon halventua...

Seppälästä lähti neuletunika, siitä en ollut kuvaa Seppälän sivuilla, höh. 


Sokokselta ostin Freemanin kosteuttavan ja rauhoittavan naamion, jossa on Goji-marjaa. Ihanan tuoksuista ja pehmeää voidemaista tavaraa. Mmmm. Tämän kuten monen muunkin naamion kanssa ekalla kerralla ihoa kihelmöi (eikä edes kovi mukavalla tavalla), mutta veikkaan, että sekin rauhoittuu kun käytän muutaman kerran. Jostain syystä iho on kai sen verran herkkä, että eka kerta minkä tahansa naamion kanssa on vähän poikkeuksellinen :/ Aikaisemmin mulla oli Freemanin sinistä "savi"naamiota, sen kanssa oli sama homma, mutta nyt en tunne enää mitään reaktiota, kun käytän sitä.


Sitten toinen yllätystuote. En ole omistanut koskaan mitään vahvistavaa tuotetta ripsille, ja nyt kun sellainen tuli vastaan alennuksessa Sokoksella, päätin kokeilla ihan mielenkiinnosta. Mavalan olen mieltänyt aina vain kynsituotteisiin, mutta kiva että muutakin näköjään löytyy.

Double-Lash lupaa pidemmät ja tuuheammat ripset noin kuukauden säännöllisen käytön seurauksena. Tuote sisältää vitamiineja ja proteiineja, joiden pitäisi suojata ripsiä rasitukselta (meikit, hankaus, ilmansaasteet...) ja siten tehdä niistä vahvemmat. Lisäksi tätä voi käyttää huonojen kulmakarvojen kasvattamiseen, mutta siihen hommaan en rupea, koska kulmakarvani kasvavat vähän liiankin hyvin :D Paketissa lukee myös, että se ei sisällä parabeeneja.

Sitä harjataan puhtaisiin ripsiin iltaisin ihan ripsiväriharjan näköisellä kapistuksella, varsin helppoa siis. Sitten pari kuvaa tämän kokeilun alusta. Eli tällaiset ripset mulla on ihan normaalisti ilman mitään meikkiä, yritän saada kuvia viikon-parin välein, jos näistä saisi jotain irti :)



Onneksi kuvat on taas tota laatua... Mun ihohan ei ole luonnostaan sininen, uskokaa tai älkää :D Ja kuten näkyy (valitettavasti), ihottuma on tehnyt come-backin, ja oikean silmänalunen näyttää taas ihan kauhealta.

Halusin vielä kirjoittaa vähän geelilakan poistamisesta, koska siitä kyseltiin ja ajattelin sen olevan hyödyllinen aihe :) Se jolta nämä välineet lainasin, sanoi että asetonissa liottamisen jälkeenkin joutuu repimään ja riipimään lakkauksia irti sellaisella metallisella työkalulla, en edes tiedä sen nimeä :D  Siksikin tämä homma hiukan pelotti, en nimittäin haluaisi kynsiänikään pilata. Tällä henkilöllä nimittäin on alkaneet normaalisti hyvin vahvat kynnet katkeilla ihan mitättömistä syistä ja todella kipeän näköisesti, kynsipedinkin puolelta. Päädyimme siihen, että liian raaka lakkojen poisto on voinut vaurioittaa kynttä.

Homma hoitui onneksi hyvinkin helpolla. Viilailin reippaasti lakan pintaa karheammaksi, laitoin vartiksi   foliokääreet ja sitten vain pyyhkäisin lakat pois :O Tietenkään homma ei varmasti ole yhtä helppo, jos lakkaukset on kokonaan geelilakalla. Itsellähän tässä oli vain kaksi kerrosta geelilakkaa päällä, kaikki muut oli normaaleja lakkoja. 

Oletteko jo aleshoppailleet? Entä kokeilleet geelilakkoja, kuinka te poistatte ne?


12 kommenttia:

  1. oon shoppaillu netissä ja jotain kaupungilta mut ne ei varsinaisesti aletuotteita
    kai sitä vois viel jotain lahjoja itelle käydä katseleen ettei kaikki raha mee turhaan

    VastaaPoista
  2. Mie kävin Seppälässä alelakkoja kurkkimassa, mutta siellä ei ollut mitään ostamisen arvoista, varsinkaan kun sitä etsimääni Wild&Mildia ei vieläkään ole koko kaupassa : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mäkään en oikeen mitään ihmeempiä lakkaosastolla huomannut Seppälässä :/ Onkohan toi merkki siitä, että oon ostanut sieltä jo liikaa :D

      Poista
    2. Mulla kävi mielessä sama, hyvin mahdollista :'D Ja kovasti ne ainakin täällä Seppälöissä kynsilakkamerkkivalikoimaa pienentävät...

      Poista
  3. Jään mielenkiinnolla seuraamaan ripsitökötin vaikutuksia. Mulla meni ripset huonoon kuntoon ripsipidennyksistä, tai ne ei enää ruvenneet kasvamaan pidennysten jälkeen entiseen mittaansa. Aion silti ottaa uudet pidennykset jossain vaiheessa, mutta voisin kans kokeilla jotain tollasta tököttiä ennen sitä. Paljonko tuo maksoi? =D
    Kävin ostamassa toppatakin, muuta alea en oo ees käyny katsomassa. Yritän parhaani mukaan vältellä, etten löytäis mitään ostettavaa... =O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli 8,90 nyt alennettuna, mutta muutenkin vaan olikohan päälle kympin, eli ei kallis tuote. Siellä on muuten verkkokaupassa ilman postikuluja nyt vissiin alejen aikaan, jos sulla ei ole mahdollisuutta paikan päälle mennä ;)
      Oon muuten ihan ihmeissäni, että monta vaatekauppaakin kiersin ja en löytänyt mitään :D Enkö jaksanut vaan kierrella vai onko mun maku muuttunut... Mun mielestä kaikki alennettu oli vaan sellaista, etten päälleni pistäisi. Paljon neonvärejä ja sitten toppeja, jotka on tehty niin ohuesta kankaasta, että tarvisi kaksi päällekäin :/ Tota kankaiden ohuutta oon kyllä jo pidempään ihmetellyt. Itse ostan mieluummin vähän kestävämpää, kun mun kokemuksen mukaan nuo ohkaiset löpsähtävät ja nyppyyntyvätkin nopsaa.
      Kauhee jaarittelu :D

      Poista
    2. No ei ois iso investointi. Täytyy varmaan ajaa joku päivä keskustaan. Siinä on vaan se vaara, että sieltä löytyy kaikkee muutakin ihanaa... ;DDD
      Oon kans huomannu, että nyt on taas vaatteet ihan kummallisia, ei millään löydy mitään shopiteltavaa. Just jotain outoja materiaaleja ja kuoseja, tai sit on muuten omituinen leikkaus. Omituista.
      Toivottavasti pian rupee taas löytymään ostamisen arvoisia vaatteita. Takin löysin ihan Prismasta. Perustakki, mitä tarvinkin, ku entisestä rupes vetoketju oikkuilemaan. =)
      Joskus käy niin, ettei löydy mitään ja toisinaan niitä löytyy yllinkyllin ihan itestään. Shoppailu on mystinen "harrastus". ;DDD

      Poista
  4. Meinasin ite tilata sokoksen verkkokaupasta ton ripsimömmön. :D

    VastaaPoista
  5. Itse en ole tuota Mavalan ripsimömmöä kokeillut, mutta Talikan Lipocils ja Neulash on nyt käytössä :P Jään odottelemaan miten Mavala toimii!:)

    VastaaPoista
  6. Haluaisin itsekin tuota kasvonaamiota :) Täytyykin käydä katsomassa jos täältä löytyisi sitä :)

    VastaaPoista
  7. Maranen: Kannattaa kyllä kokeilla ainakin, kun ei ole pahan hintainen :)

    Katja: Itsekin oon harkinnut pitkään jotain tällaista ripsimömmöä, mutta jotenkin aina on katsonut sitä hintaa, kun joka euro pitää näin opiskelijana laskea. Kiva kun tää Mavala oli jopa alle kympin!

    Fani: Mee katsomaan jos löytyisi, tää on meinaan aika ihanaa :)

    VastaaPoista