maanantai 31. joulukuuta 2012

Suosikkilakkaukseni 2012

 Päätin listata teille omasta mielestäni ihanimmat lakkaukseni koko tältä vuodelta - tai ei koko vuodelta, koska blogi on ollut olemassa vasta toukokuusta :) Nämä eivät ole missään järjestyksessä, korkeintaan siitä järjestyksessä, missä olen tehnytkin.

Pyydän jo etukäteen anteeksi kuvien paljoutta, mulla oli lievästi sanottuna hankalaa päättää parhaimmistoa.


Ekoja leinauskertojani! Ja samalla vähän rauhallisemmilla väreillä, millä yleensä tykkään lakata :)


Toisena ihan perus kukkasia strasseilla. Nämä oli niitä ihan ensimmäisiä kukkakynsiä, mitä tein ja musta nämä on ihanan rauhalliset.


Sitten puolestaan mun ensimmäinen nail art -taidonnäyte :D Varmasti en ollut montaa kertaa nail art -lakoilla hosunut ennen näitä. Näistä tykkäsin siinä määrin, että pääsivät banneriin asti.


Näistä pidin erityisesti tuon väriyhdistelmän takia, koska leimat nyt olivat sillä kertaa vähän mitä sattuu. Edelleenkin olen sitä mieltä, että Flormarin U16 (siis tuo liukuväriin käytetty) on mitä parhaimmillaan juurikin liukuvärjäyksissä. Kerran lakkasin sillä kynnet kokonaan, mutta mun mielestä se on näin nätimpi.


Nämä ranskikset on ehkä isoimpia suosikkejani koko aikana, tykkäsin tosi paljon! On muuten myös ekoja ranskiksia mitä oon tehnyt :D


Kelmumarmorointikynnet <3 Ja rakastan myös tuota Konadin koko kynnen leimaa, joka näköjään ainakin tuolloin on sopinut kokonaan mun nimettömälleni :)


Joskus kesällä/syksyllä tekemäni kynnet, joka ihan selkeästi muistuttaa joulupalloja :D Vaikka nämä ei olleetkaan ajankohtaan sopivat, niin silti yhdet suosikeista.


Toiset banneriin asti päässeet kynnet :) Paljon ihania timatteja ja mun lemppari väriyhdistelmä eli musta ja pinkki.



Yhdet suosikkiranskiksistani, ehdottomasti! Tykkään niin kovin tuosta väristä.


Taas näitä ekoja kertoja. Eli ensimmäinen kerta, kun kokeilin tuoreita akryylivärejäni. Aika yksinkertaiset, mutta juurikin mun näköiset ja sievät.


Taas yhdet ranskikset, myös yhdet ihan ehdottomat suosikit. Huomasin toteuttaessani ranskis-teemaviikkoa, että olen suotta vältellyt ranskalaisten tekemistä (taustalla siis oli luulo, että ne on vähemmän värikkäitä ja "vähän tylsiä"). Mielipiteeni muuttui ihan täysin, ja nykyään huomaan yhä useammin suunnittelevani ranskiksia.


Loppuun vielä yhdet joulukynnet, Ruby Pumpsista tuli parillakin käyttökerralla ihan ehdoton superlakkasuosikki <3 Turhaan ei tosiaan sitä kehuta blogeissa, se nimittäin on yhtä ihana kuin sanotaan!

Löytyikö teidän suosikkinne näistä, vai olivatko ne jotkin toiset kynnet?

Ihanaa uutta vuotta!



12 kommenttia:

  1. Hiukan ihania :) Sataako sun blogis lunta vai mun huonees? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minis! Ja ihan oikein näet, blogissa sataa lunta :)

      Poista
  2. hienoja lakkauksia ja riemukasta uutta vuotta

    VastaaPoista
  3. Kaksi vikaa ranskista ja siellä välissä oleva punertavanvalkoinen ranskis missä kuvausrekvisiittana helmiä, ovat ihania lakkauksia <3


    kynsille.wordpress.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvä kun linkkasit ton sun blogin, niin muistan taas kokeilla, miten pääsisin lukijaksi :D Yritän aina muistaa lukea muutamaa wordpressin blogia, mutta kun en käytä bloglovinia enkä blogilistaa, niin meinaan aina unohtaa :/

      Poista
  4. Tosi kauniita kynsiä kaikki :) noista onki hankala ettii lempparia :DD hyvää uutta sinnekkin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sullekin tanza! Toivottavasti sun uusi vuosi oli hauska :)

      Poista
  5. Ihania lakkauksia kaikki :) TYKKÄÄN <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani! Oli kyllä itsestäkin mukavaa katsella taaksepäin eri lakkauksia ja nähdä mitä kaikkea onkaan tullut tehtyä!

      Poista
  6. Todella upeita! Niinkuin kyllä muutkin täällä blogissa viime vuonna nähdyt ;) Näistä listatuista mun suosikit on korsetit ja marmoriranskikset! Tai oikeastaan kaikki ranskikset ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vanquish! Hauska oli kyllä itsekin huomata miten kummasti ranskikset alkoi miellyttää silmää, kun alkuun en niistä oikein välittänyt :)

      Poista