keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Bite the Bullet, my Valentine!

Kutsun näitä esi-ystävänpäiväkynsiksi! Pääsin taas käyttämään decalseja ja samalla kokeilemaan Wettiksen Bite the Bulletia.

Joku saattaa huomata, että vaihdoin taustan. Itse alkoi jo kaivata muutosta.Bannerin kokomuutos on vielä työn alla, mutta tulee kyllä. Mielipiteitä otan vastaan :) Itse mietin tällä hetkellä, että pitääkö kuvia pikkuisen suurentaa vai ei... Siihenkin saa ottaa kantaa. 



Sen verran Bite the Bulletista, että en tykkää tuosta Isosta siveltimestä, meinasi mennä käsille kirjaimellisesti varsinkin pikkurilleissä. Huh. Ja tämä lakka oli aika työläs saada siistin näköiseksi, meinasi nimittäin raidoittua helposti. Kahdella kerroksella ja tasoittavalla pikakuivattajalla pinnan sai nätiksi.

Ihanan värinen, vaikkakin kuivui hitusen tummemmaksi kuin pullossa. Lyhyille kynsille riittäisi lähestulkoon yksikin kerros, mutta huomasin paksumman kerroksen vähän kuplivan. Tosin vain yhdessä kynnessä ja hyvin paikallisesti. Liekö sattumaa vai mikä vaivasi.




Käytetyt
  • Gina Tricot Base coat
  • Wet'n'Wild Bite the Bullet
  • MNY Drying Effect
  • water decalseja

Onko muilla kokemuksia tästä lakasta? Vastailkaahan pikkukyselyyn ylälaidassa :)



39 kommenttia:

  1. Nätin värinen lakka, söpösiä sydämiä :) Mulla on kaksi nuita wettiksen megalast-lakkoja enkä itsekään pidä tuosta siveltimestä kun on niin järkky iso.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caramel! En kyllä yhtään tiedä, mikä idea siinä on, että suunnittelee ihan noin leveän siveltimen :D Kas kun ei ole vielä pyöreä niin me lakkaajat oltaisiin pulassa :D

      Poista
  2. Nätit kynnet ja nätti väri!
    Miekään en tykkää tosta wettiksen sudista, ihan karmeen iso. Hörppää myös kauheesti lakkaa itteensä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Alcyone! Huomasin itsekin, että aika paljon sai sutia pyyhkiä pullonkaulaan, että sai vähän lakkaa mukaansa :)

      Poista
  3. Todella suloiset kynnet, ihania nuo siirtokuvat! :)

    Mä taas oon tykännyt kummastakin kahdesta "Megalastista" mitä mulla on, jotka on tosin erivärisiä. Ainoa miinus minkä keksin, on se, että se suti on sille pullonkaulalle liian iso :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vanquish! Mulla on näitä kolme, ja siitä mintunvärisestä kyllä tykkäsin enemmän kuin tästä. Se ei samalla tavalla meinannut raidoittua. Toi sudin koko on muuten ihan totta! Oli aika vaikeaa saada suti ulos pullosta, niin ettei tuhri joka paikkaa :D

      Poista
  4. Niin söpöt sydämet <3 mulla ei jostain syystä ole yhtään kyseisen merkkistä lakkaa, pitänee korjata asia. Tästä väristäkin tykkään. Blogin ilmeesi on minusta kiva ja kuviakin pidän sopivan kokoisina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Noissa Wettiksen Mega lasteissa (aika härskin kuulonen :D) on paljon kivoja sävyjä, juuri sellasiapastellisia ja vaaleita! Mun muistikuva on vieläpä, että oon nähnyt pelkkiä cremejä näissä pulloissa, mutta voin olla väärässä.
      Kiitos vielä, kun otit kantaa blogin ulkoasuunkin :)

      Poista
    2. No mutta ne lakathan on Mega Last. Eli suomalaisittain mega lastit :D

      Poista
    3. No hyyyyi, tytöt !!!
      Nyt mä en saa tota ajatusta pois päästästäni. ;DDD

      Poista
    4. Hahahahaa, olen hyvä, Lila Lakka!

      Poista
  5. Ihana lakka ja suloiset sydämet!(:

    VastaaPoista
  6. Voi, mie ihastuin nuihin sydämiin <3 Pakko kyllä saada itellekkin :P
    Tykkään myös tuosta lakan väristä, mutta miulla itellä on yksi wettiksen megalast -lakka enkä tykkää yhtään lakata sillä kynsiä joten ei tarvinne ostaa tätä itelle...
    Mutta on kyllä ihanat kynnet! Ja ai niin, miusta noi kuvat on nyt just sopivan kokoisia :) En tykkää liian isoista kuvista, tuntuu että niitä katsellessa ne jotenki hyppää silmille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää sydämet on kyllä suloisia, onneks mulla on niitä vielä toisiin kynsiin :) Kiitos kehuista ja mielipiteestä kuviin! Alan kallistua sille kannalle, että pidän ne tuon kokoisina!

      Poista
  7. Voi ku söpöset kynnet! :) oli kyllä mukava muutos tuo uus tausta ja mun mielestä noi kuvat on hyvän kokoset tossa bannerissa mutta vaikee sanoo sen enempää kun en tiedä millanen sulla on suunnitteilla (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katariina! Ihana kun tykkäät taustasta, se oli liian ruskea nyt mun makuun kun alan itse jo toivoa ja odotella kevättä! Siksi halusin myös taustaan vähän hempeitä värejä :)
      Bannerin kuviin ja banneriin oon itsekin tyytyväinen, meinaan vaan saada sen sopivan kokoiseksi tähän uuteen taustaan. Nyt se on kovin kapea.

      Poista
  8. Söötit nää kynnet! Tuo suti on kyllä valtava, mulla on sama lakka ja olin vaikeuksissa sen kanssa. Vähän maltillisempi olisi riittänyt:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sissi vielä täälläkin :) Suti on kyllä hurjan kokoinen! Musta vaan tuntuu, että raidoittuminenkin olisi vähentynyt puolella jo pienemmällä siveltimellä. Häkellyin meinaan tosta koosta niin paljon, että varmaan mun vakiintunut levitysliike kärsi :D

      Poista
  9. Ihanat kynnet. Ahi, pitänee käydä kotiuttamassa tämäkin nättimys. <3 Mulla on megalastilta yksi lakka, joka silloin tällöin myös kuplii - luultavasti juuri liian paksun kerroksen takia.

    Tausta näyttää todella hyvältä, paitsi leveässä näytössä kuten itsellä molempiin reunoihin tulee myös mustat palkit, jotka rikkovat taustaa. Tuskin kuitenkaan kovin yleinen ongelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun sain sut innostumaan tästä lakasta :) Toi paksu kerros kyllä varmaan kuplittaa, mutta esim. tän lakan kanssa ohuet raidoittui paljon helpommin, joten pyrin pitämään kerroksen aika paksuina ja toivoin, ettei kuplisi :D Onneksi vaan toisen käden peukussa kupli vähän ja siinäkin vain pienellä alueella. Hyvin peittyi decalsilla ;)
      Apua, toi tausta! Omalla eikä miehen isommalla näytöllä näy mitään mustia palkkeja :O Näkyykö sulla sellasia yleensä monienkin blogien kohdalla vai onko se vaan tämä tausta?

      Poista
    2. Aina vaihtelee, riippuu blogien taustan kuvakoosta. :D Oli sun edellisenkin taustan kohdalla. Mutta itsellä näyttää suurinpiirtein tuolta, anteeksi tyhmät rajaukset. :D -> https://www.dropbox.com/s/1s2cx7qbk40zh87/korukynsill%C3%A4.jpg

      Poista
    3. Kiitos. En tiennytkään, että tuolleen on ollut :D Täytyy toivoa, ettei kovin monella olisi noin isoa näyttöä kuin sulla :D

      Poista
  10. Ihana tuo lakka ja kynnet! :) mun mielestä kuvien koko on tosi hyvä :)

    VastaaPoista
  11. Etkös sää halunnut outoja juttuja? Ks jälkimmäinen osa tästä http://jookynnet.blogspot.fi/2013/02/blogirakkautta-ja-outoja-asioita.html :D

    VastaaPoista
  12. Tosi söpöt kynnet! Mä oon jostain syystä aina jättänyt tuon tyyliset (väriset) lakat ostamatta, mutta tuohan onkin kynsillä yllättävän kivan näköinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse kanssa vähän mietin, että osaanko pitää näin hempeän näköistä kynsillä, mutta ei tää ollutkaan kynsillä enää niin hempeä kuin pullossa :D

      Poista
  13. Voi, ompa kauniit kynnet ja todella hyvän värinen lakka. Näin lilan ystävänä tekis mieli lähteä Seppälään katsomaan, josko saisin tämän itsellenikin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä katsomassa, kyllä näitä yleensä on :)

      Poista
  14. Awwwwwwwww, mitkä karkkikynnet! Ihanat siirtokuvat. Söpsää. =)

    Mul on toi Mega... ööö... siis kyseinen lakka, ja sen kaverina saman merkin On A Trip. Ovat muistaakseni kotiutuneet joskus ennen blogia, koska en muista niitä postanneeni. En oo kuitenkaan muistaakseni koskaan niitä ees käyttänyt. :/
    Ai miten niin liikaa lakkaa ??? ;DDD

    Yleensä ottaen tyksin isoista sudeista, mutta kynsilakkasudeissa pätee sama kuin muissakin asioissa: Liika on aina liika. Saa nähdä, kuinka tän jättisudin kanssa käy. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lila! Mega...kyseinen lakka :D Hah.
      Äkkiä vaan postailemaan noita molempia! Kyllä näissä näkyisi ihania sävyjä olevan ja laatukin oli sen mintunvihreän kanssa paljon parempi kuin tämän lilan.

      Poista