keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Jolly Jewels, here we come!

Tänään on jo Jolly Jewelseja bongailtu Seppälöissä ja itsekin sain niitä kaksi testattavaksi ja teille esiteltäväksi Suomen maahantuojalta.

Nämähän on Golden Rosen uusia glitterlakkoja. Näitä on monen erilaisia, yksi flakies-lakka, "tavallisia" glittereitä erilaisilla koostumuksilla kirkkaassa pohjassa ja glittereitä jellylakkapohjilla. Itse sain kaksi tällaista:

Jolly Jewels 111 ja 103
Näissä kuvissa on kiekolla kolme kerrosta molempia. Pelkäsin alkuun, etten tykkäisi sinipohjaisesta, mutta se onkin nätti :) Ja toista rakastan jo heti.



Tässä vielä tarkempi pullokuva. Nämä molemmat levittyi omasta mielestä ihan normaalisti, tavaraa ei joutunut kalastelemaan. Kultapohjaiselta olisin toivonut hiukan enemmän peittävyyttä, saa nähdä peittääkö yksinään ihan täydellisesti kynnellä jo kolmella kerroksella. Sinisellä sentään riitti se kolme vallan mainiosti.


Yritän lakkailla kummallakin näillä mahdollisimman pian, ne on vaan niin ihania <3

Loppuun vielä pieni vilautus paketista, jonka sain NuuNuulta. Kiitos! Tässä ei ole ihan kaikki, koska siellä oli joitain juttuja, mitä en käytä itse, niin niitä saattaa ilmetä teidän arvonnassa ;)



Oletteko jo hulluna Jolly Jewelseihin? Mikä on teidän suosikki? Omani on 109 ihan kirkkaasti, mutta se on niitä, joita ei tule vielä Suomeen :(

Kynnetkin mulla on jo tehtynä, huomenna yritän saada se ulos.


20 kommenttia:

  1. Mie kans kävin tänään kotiuttaan 4 lakkaa :D
    Ja suokkari on kans toi 109, harmi ku niitä ei vielä saa.
    Miulla oli vaikeuksia levittää näitä kynsille vaikka kiekolle swatchatessa kaikki sujui kuin tanssi :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on niin ihania kyllä! Ja ihan pakkohankinta on 109 kunhan nyt tulee :)
      Mutta voi ei! Toivottavasti itsellä ei ole ongelmia kynsille :O

      Poista
  2. Vastaukset
    1. No enkös saanutkin :) Olisin toivonut jotain (sanotaan vaikka 109), mutta vissiin sitä ei kauheasti ole :D

      Poista
  3. Ihanat. Täytyy varmaan hakea vielä tuo 103 (ostin tänään pari). Näyttää hyvältä korvikkeelta a englandin lakalle.Harmittaa se 109. :( Hauskan samankaltainen kokoelma Nails incin Sprinklesin kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, todistit just että joku muukin vertaa tätä She Walks in Beautyyn, jota btw Himoitsen!

      Poista
  4. Mun paras Jolly-hurmos on jo ehkä selätetty, se meni jo silloin kun niitä Hollannista asti tilasin 5, mutta nyt olen sisuuntunut sen verran etten edes ostanut paria kivaa, joita kävin Seppäläsdä hypistelemässä. :)
    Mun suosikki on ehkä hilepommi 106 -toivottavasti se on peittävä; en ole swatchannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon vähän huono tilailemaan ulkomailta, ei ehkä se paras ominaisuus kynsibloggaajalle :D Se 109 on kyllä PAKKO saada jotenkin. Mua kanssa nyt himottaa mennä Seppälään, mutta perkule kun aikaa on niin vähän, oikeasti!

      Poista
  5. Mä oon ihan rakastunu noihin <3 pakko hankkia almost kaikki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kuulostaa siltä, että sulla on taas lakkavarasto lisääntymässä :D

      Poista
  6. Noi on niiin ihania<3
    harmi kun tänne kotkaan ei tuu noita myyntiin ollenkaan:(
    Sain kumminkin maahantuojalta testiin kaksi näistä 111 ja 102 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai eikö kaikkia tule ollenkaan? :O Mä luulin jotenkin, että osa tulee vaan myöhässä, mutta kuitenkin olisi tulossa. Voi kauheeta!

      Poista
  7. Pitääpä tänään käydä lähimmässä Seppälässä kurkkaamassa, onko sinne jo ilmestynyt näitä, on sinne suunnalle muutenkin asiaa :'D Mulla ei vielä erityisiä suosikkeja noista ole ehtinyt muodostua, kaikki näyttää niin hienoilta ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä kaikki tosi ihania! Mun niin pitää repästä joku aika, että pääsen Seppälään :D

      Poista
    2. Eipä näkynyt Jolly Jewelsejä tuolla vielä : (

      Poista
    3. Kävin kanssa pikkuseppälässä juuri, ei ollut mitään :/

      Poista
  8. Omaan kaupunkiini ei pitänyt tulla näitä ollenkaan, mutta iloinen yllätys oli eilen, kun Seppälästä näitä löysin kuitenkin :) Olivat saaneet jonkun pienemmän valikoiman kuin isommat Seppälät.

    Itsehän ehdin jo tilata lakat 110, 113, 116 ja 117 netistä, mutta kävin sitten eilen kotiuttamassa vielä numerot 105, 106 ja 114. Ehkä pitää vielä käydä liikkeessä katsomassa, olisko kuitenkin himotuksia muita kohtaan :)

    Omat suosikkini ovat 116 ja 117.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että muuallekin on sitten tullut! Rohkaisee mua kanssa käymään tossa pikkuseppälässä aika lähellä, kun sinne ei alunperin pitänyt kai tulla :)

      Poista
  9. Itsekin kävi tänään noutamassa muutaman näitä ihanuuksia. 103:sta kyllä pöyritteli sormissa, mutta jätin kun omisti jo SWIB:n. Toi on ehkä isompaa glitteriä ja ei taitu hopeiseen? Samankaltainen tosiaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tässä ei ole hopeista joukossa ollenkaan. Samankaltainen on vähän, mutta swatcheja kuin katselin, niin aika kaukaisia sukulaisia taitavat olla :D

      Poista