tiistai 19. helmikuuta 2013

Kaikenmaailman kosmetiikkaa eli koko varastoni

Pipellä oli blogissaan hauska kosmetiikan inventaario. Halusin itsekin tehdä vastaavan, koska kaikenmoista on tullut kertymään ja pian on vielä muuttokin edessä, niin olisi kiva että puteleita olisi mahdollisimman vähän :) Tietenkään yhden puuteripurkin tyhjeneminen ei muuttokuormaa paljon kevennä, mutta kivahan se on saada vanhat pois nurkista.

Tässä on siis ihan kaikki, mutta shampoot, hoitoaineet ja pari suihkusaippuaa olen jättänyt pois, kun ne vaihtuvat aika tiuhaan ja ostan melkein aina samaa.

Ihan koko kasa. Ei mikään megasuuri, mutta mulle tässä on paljon :D

Vasemmalta lähtien: Sunsilkin hiuksiin jätettävä hoitoaine (ihan tuhottoman vanha ja en koskaan edes käytä sitä), Rexonan dödö, Klippoteket hiuskiinne, joka tuoksuu ihanimmalta koskaan, Freemanin vartalovoide (myös ihanan tuoksuinen), XZ hiusmuotoilusuihke, Wellan Shockwaves-hiusvaha (nykyään ei oikein enää käytössä) ja Oriflamen vartalovoide, jota en ole edes avannut.



Sitten naamajuttuja. Nivean kasvovesi ja kaksi Freemanin naamiota, kaikki kovassa käytössä. Sitten on Yves Rocherilta ostetut kasvovedet ja mattavoide. Kasvovesiä on kaksi, koska juuri liityin ja sain tutustuessa matkakokoisia tuotteita tuota samaa rasvaisen ihon sarjaa.


Humektan-perusvoide, mitä laitan aamuin ja illoin pesun jälkeen enkä todellakaan pärjäisi enää ilman! Yves Rocherin kasvoputsari ja matkakokoinen kosteusvoide samaa sarjaa edellisen kuvan kasvoveden kanssa. Kaksi kosteusvoidetta Neutrogenalta ja Oriflamen näppyjen tehohoitaja.


Seuraavaksi mennään jo meikkipuolelle. Misshan Perfect Cover BB-voide, josta voitte vielä halutessanne lukea lisää täältä. Elfin meikinpohjustaja, siitäkin löytyy lisäinfoa täältä. Maybellinen Pure Liquid Mineral sävyssä Ivory, sekin taitaa vilahtaa Misshan postauksessa. Maydellinen Dream Fresh BB-voide, joka puolestaan on täällä. Ja viimeisenä eturivin Mavalan Double-Lash, josta oli jo useampi postaus, viimeisin täällä.

Meikkivoiteita on ihan liikaa mulle. Maybellinea kirkkaassa pullossa on enää puolisen senttiä pohjalla (nyt levisi kun pullo kaatui) ja haluisin sen mahdollisimman nopeasti pois, koska se on kasvoillani niin keltainen :D


Vasemmalla Maybellinen Mineral Foundation -irtopuuteri sävyssä Vanilla Rose. Sitä on enää ihan hitunen jäljellä, joten purkki lentää toivottavasti kohta roskiin, koska käytän sitä päivittäin. Tosin luulin sen olevan lopussa jo pari kuukautta sitten...
Mary Kayn pieni harmaa puteli on peiteväri (Ivory). Se on hurjan tehokas peittämään (paras koskaan kokeilemani) ja todella riittoisa. Monta vuotta kestää yksi.

Sitten Lumenen silmämeikin pohjustaja, tosi tarpeellinen tuubi, tätä ostan lisääkin. Oikealla Lumenen translucent irtopuuteri Maybellinen loppuvan tilalle. Ja yksi melkein retro tuote: Anytimen meikkipuuteri :D Näitä ei ole hyvään aikaan näkynyt.


Nivean roll-on silmänympärysvoide ja Oriflamen silmänympärysgeeli. On muuten roll-on kiva, samoin tuubi, koska ei tarvitse kaivaa kynsillä. Inhoan sitä yli kaiken.
Sitten on kaksi ripsaria, Maybellinen ja Rimmelin.


Omistan vain kaksi luomiväripalettia, yhden H&M:n ja yhden Elite-merkkisen. Molemmat vaaleita ja helppokäyttöisiä minulle, joka on vasta alkanut käyttää luomivärejä enkä halua mitään kovin voimakasta. Lisäksi vähän aspiriinia, joita käytän Freemanin ananasnaamion kanssa aspiriinikuorinnassa.


Huulimeikkini: Puna on Elfin Runaway Pink, takana elfin nestemäinen huulipuna Cherry Tart. Edessä on Rimmelin ja Wettiksen huulikiillot. Tuo Wettiksen on Candy Apple (Rimmelin nimi kulunut pois) ja se todella tuoksuu ihan makealta omppunamilta. Se on ihana <3


Gina Tricot petrolin värinen eyeliner, josta löytyy postaus täältä. Laura Paigen roll-on luomiväristä postaus ja meikki on täällä. Sitten on BYSin ja elfin mustat nestemäiset linerit, BYSilla paksunpi aplikaattori ja elfillä ohut sivellin. Edessä on vielä miniminipätkä jotain randommerkkistä rajauskynää.


Sananen vielä näistä Oriflamen käsirasvoista, koska niistä vähän kyseltiin ja silloin, kun nämä postasin, en rehellisesti sanottuna haistanut yhtään mitään varmaan viikkoon :D
Nyt tilanne on korjaantunut jo hyvän aikaa sitten ja ajattelin pikkuisen niistä kirjoitella. Delicacy-rasvat on vähän parfyymimaisia, mutta ei liian voimakkaita, mikä on mulle tärkeä ominaisuus. Fruit cocktail on nimensä mukaan hedelmäinen ja oikean puolimmainen tuoksuu mun mielestä kesältä. Älkää kysykö miksi, mutta en tunnista tuoksua ja yhdistän sen vain kesään :D

Koostumukseltaan ne on kaikki hiukan paksumpia ja täyteläisempiä kuin paljon käyttämäni Vaselinen käsirasva, jopa oikeastaan sitä parempaa. Olenkin tosi yllättynyt, koska luulin, ettei Vaselinea parempaa löydykään :)

Pääsikö kukaan loppuun asti? Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä?


14 kommenttia:

  1. Pakko tehdä joskus itekki tämmönen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tää oli hauskaa :) Oon aikaisemminkin halunnut listata kaikki mutta oon ollut liian laiska, mutta nyt innostuin :)

      Poista
  2. Kiva postaus ,ite en tosin jaksa ja moni varmaan pyörtyis mun varastoista =) Toimiix toi neutrogena spot control hyvin? paljon noin hinta ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti eekku! No ehkä mäkään en olisi jaksanut tehdä tätä jos omistaisin vaikka satoja ja satoja purkkeja :D Mulla ei yleensäkään ole kovin usein finnejä, joten siihen en osaa sanoa vaikuttaako. Mustapäät ei ainakaan vähennyt tällä, mutta eipä se sitä lupaakaan :D Yksi huono puoli siinä on, vaikka muuten tykkäänkin kovin. Se nimittäin tykkää tavallaan kuoriutua naamalta, jos meikkivoidetta levittää yhtäänkään voimakkaammin. Hinta taisi olla joku 6-7 e, en muista kovin tarkkaan.

      Poista
  3. Nää on kivoja postauksia! :) Täytyy itsekin varmaan tehdä puteliosaston postaus, vaikka se saattaa aiheuttaa ahdistusta.... :D
    Mä fanitan myös noita oriflamen käsirasvoja! Fruit cocktail kulkee aina käsilaukussa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on onneksi tälleen kosmetiikasta (lähinnä kynsistä) bloggaavaksi immeiseksi hyvin vähän mitään kosmetiikkaa, jos lakkoja ei lasketa mukaan. Siksi varmaan tein kaikista mahdollisista puteleista tän postauksen :D Ja silti tuntuu, että on liikaa. Esim. toi kolme eri meikkivoidetta. Eihän niin montaa tarvitse. Mutta kun omistin jo kaksi ennen kuin keksin kokeilla Misshaa ja nyt käytän sitä melkein pelkästään :D Joukkoon sekoitan aina vähän tota pullonloppua Maybellinea, että saan sen pois pyörimästä.

      Poista
  4. Loppuun asti päästiin :) mä oon ajatellu tehdä tuon saman homman ja postauksen kanssa mun tuotteista! :) nää on kivoja! :)

    VastaaPoista
  5. Aina on kiva kurkistaa muidenkin kosmetiikkavarastoon :) En ole kuullutkaan tuosta aspiriinikuorinnasta, mutta täytyy kokeilla. Harkitsen myös tuon Mavalan Double-Lashin kokeilua. Mun silmät on vaan tosi herkät, joten se vähän mietityttää... Mutta joka tapauksessa kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit! Oon kovasti itse tykännyt tosta aspiriinikuorinnasta ja käytän sitä yleensä kerran viikossa. Toi mavala mulla alkuun vähän kihelmöi, mutta se tunne on mennyt nopeasti ohi ja nyt on ihan normaalin tuntuista levittää sitä :)

      Poista
  6. Voi hyvänen aika, eihän Anytime tuotteita ole valmistettu enää lähes vuosikymmeneen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä mäkin! Tää on väärän värisenä ja huonolaatuisena vaan pyörinyt ja pyörinyt :D Silti se vaan on jä pysyy.

      Poista
  7. Naurattaa pelkkä ajatuskin, jos esittelisin pelkästään mun käsivoidevarastoni. Siinä sitä ois ihmisillä ihmettelemistä... ;DDD
    Toisaalta sen lisäksi mulla ei paljon muuta ookaan, koska en meikkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsirasvaa kyllä kuluukin paljon! Koko aika joku puteli jo tyhjenee. Meikit on vähän eri asia :D Joku luomiväri ainakin mulla kestää koko elämän :D
      Ja arvaa, kuka kävi tänään ihonhoitotuoteostoksilla...

      Poista