perjantai 3. toukokuuta 2013

Terkkuja Lilalta

Sain Lilalta tällaisen ihanan kierrätyspaketin. Lila siis arpoi blogissaan itselleen tarpeetonta roinaa ja itse annoin kodin näille:


Mukana oli siis kiekollinen pieniä strasseja, kaksi kiekkoa erivärisiä helmen puolikkaita, kynsiviila, kaksi arkkia tarroja ja kultaisia joitain kuulemma decalsin tyylisiä. Tuntuivat kumman paksuilta, jos Lila ei olisi kirjoittanut niiden olevan jonkinlaisia siirtokuvia, olisin veikannut tarroiksi. Jos joku tietää, miten niitä käytetään, niin kertokaa vain :D Niin juu, ja viimeinen oli lasiviila.

Oikeastaan kaikki tuli tarpeeseen, koska omistan vaan yhden viilan ja koko ajan elän pelossa, että se katkeaa :D Strasseja kuluta muutenkin paljon, ja helmenpuolikkaita mulla ei ole edes koskaan ollut mutta aina olen niitä halunnut. Noh, tarroja mulla kyllä on, mutta ne olikin Lilalta vähän bonusta. Saattaa olla, että lahjoitan ne arvontaan, joka on muuten tässä kuussa :)

Super-iso kiitos Lila!


9 kommenttia:

 1. Ihana paketti ja mulle tupsahti myös lilalta paketti kaikkee ihanaa =)kuvaa myöhemmin blogissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää olikin :) On kyllä hyvä idea laittaa tarpeetonta eteenpäin!

   Poista
 2. Voi vitsit, on se Lila vaan ihana!

  VastaaPoista
 3. Voi noi helmenpuolikkaat näyttää kyl hienoilta! Ja se on aina ihan huippu kivaa saada jotain kynsijuttuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne onkin! On kyllä kiva aina saada jotain uutta, ja kuten Lilallekin totesin, niin on ihanaa päästä myös turhata eroon :)

   Poista