keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Beauty UK Electric Purple

Tällä kertaa esittelen teille Beauty UK:n neljännen lakan Glam Nails -kokoelmasta. Kyseessä on siis Electric Purple. Aikaisemmin jo kauhistelin tämän kaunokaisen ohuutta ja pelkäsin, että sitä joutuisi kerrostamaan ja kerrostamaan. Lakka ei kuitenkaan ollut kynsillä reippain kerroksin ihan niin ohutta kuin ajattelin. Sillä sai kolmella kerroksella ihan hyvin peittävän lopputuloksen. Tosin kerrokset saivat olla aikas tuhteja, aivan ohuilla ja ehkä enemmän ihanteellisilla kerroksilla niitä olisikin joutunut laittamaan vielä varmaan pari lisääkin.

Tämä lakka levittyikin oikein nätisti ja raidoittumatta, toisin kuin kävi sen edellisen maanantaikappaleen kanssa Cafe Culturesta. Toivottavasti luittekin lisänootin siinä postauksessa, että mulle oli tosiaan sattunut viallinen pullo.Electric Purple onkin kyllä ehdottomasti se nimi, joka tämän värisellä lakalla kuuluukin olla! Lakka on meinaan todella sähäkän sävyinen lakka :) Itseasiassa nautin tämän katselusta melkein enemmän näin pelkillään kuin koristeltuna. Saatte huomenna nähdä sen koristellun version.

Veikkaan, että näistä paksummista kerroksista johtui se, että pintaan tuli muutama pikkuinen kupla. Ne eivät oikeastaan näkyneet ollenkaan paljaalla silmällä, mutta kameran makro on vähän armoton :D Itseasiassa huomasinkin ne vasta, kun latasin kuvat koneelle. Ne myös tasoittuivat pikakuivattajan myötä, mitä näissä kuvissa ei vielä ole.Kaikenkaikkiaan oikein hurmaavan hehkuva lakka, tykkään kyllä, vaikkakin voisikin olla hiukan paksumpaa.

Electric Purple on saatu yhteistyön merkeissä Prettyltä. Lakoilla on hintaa 3,49e ja muut postaukseni näistä lakoista löydät tästätästä ja tästä.

Kuka jo arvaa, minkä värin valkkasin tämän kanssa?

Huom! Mielipiteeni ovat kaikki omiani sekä hyvässä että pahassa. En myöskään hyödy linkeistä mitään, ne ovat vain teidän helpotukseksenne :)


4 kommenttia:

  1. Ihana lakka kyllä. Itse vaan kärsin pienoisesta lakkakriisissä, koska miellän nämä tummemmat lakat talveen ja kokoelmani on suureksi osaksi näitä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en mieltänyt tätä oikeastaan tummaksi lakaksi, vaikka periaatteessa tummemman violetti onkin. Liekö tolla runsaalla shimmerillä osuutta asiaan.

      Poista