torstai 16. toukokuuta 2013

Veet Easy Wax testissä

Toinen Veetin Buzzador-kampanjaan kuulunut tuote oli Veet Easy Wax. Ensimmäisenä kokeilin kasvoille tarkoitettua Precicion Wax & Carea, ja tykkäsin kovasti. Siitä kirjoittamani arvostelun löydät täältä.


Tuotteen tarkoitus on saada lämminvaha tavallisten ihmisten kotikäyttöön, ettei tarvitse joka kerta kosmetologilla käydä karvoja poistamassa.

Käyttö kuulostaa hyvin yksinkertaiselta: Vaha lämpenee 20 - 40 minuutissa, roll-on päällä vaha rullataan iholle, silitellään poistoliuska päälle ja repäistään. Lämmitys/levityslaitetta ei tarvitse pitää johdon päässä koko vahaamisaikaa, vaan vaha pysyy tarpeeksi lämpimänä n. 15 minuuttia. Ohjeen mukaan se ei pääse myöskään liian kuumaksi termostaatin ansiosta. Kuulostaa ainakin hyvältä!


Paketissa oli lämmityslaite (+ virtajohto), roll-on päällä varustettu vahapaketti, 12 kuitukankaista poistoliuskaa, 4 jälkihoitopyyhettä ja teline.


Tuo roll-on näyttää ainakin todella kätevältä ja sen luvataan levittävän ohuen tasaisen kerroksen vahaa iholle. Tämä kyseinen levityspää on suunniteltu säärille ja käsivarsille, mutta täyttöpakkauksista löytyy myös kapeampi kainaloille ja bikinirajalle. Hinta on yhden lähteen mukaan 17,90 e tällaiselle aloituspakkaukselle. Lisäksi vahapaketteja ja poistoliuskoja voi ostaa erikseen.

Sitten vaan vaihailemaan! Itsellä kesti noin 40 minuuttia, että vahan sai tarpeeksi juoksevaksi. Se alkoi levittäessa kylläkin levittyä aika epätasaisesti ja kerääntyi jonkin verran levityspään reunaan. Liuska tarttui kyllä kiinni vahaan, mutta karvat eivät. Voin sanoa, että ei sattunut paljon mitään, vaikka alkuun pelkäsinkin. Nimittäin ei voi sattua kovin paljon, jos yhdellä riuhtaisulla vahaan jää vain muutama karva :D Sara kirjoittikin omaavansa supermieskarvat, samaa laatua tuntuu olevan omanikin...

Mistä pidin? Vaha oli kivan pinkkiä ja erottui iholta siksi mukavasti! Ei tarvinnut siis arpoa, mihin liuskan lätkäisee. Kuuma vaha ei tuntunut onneksi kovin kuumalta iholla. Siinäpä ne...

Mistä sitten en pitänyt? Paikoittain levittyi niin epätasaisesti, että piti levittää useamman kerran samaan kohtaan. Joo-o, karvat ei lähteneet, höh. Kokeilin sekä sääristä että bikinirajasta. Roll-on pää oli tosi vaikea puhdistaa. Lisäksi vaha oli niin tahmeaa, että sen jäämiä ei meinannut saada millään irti. Kokeilin josko se olisi lähtenyt niin mainiosti pesemällä kuin Precicion Waxin vaha, mutta ei lähtenyt. Öljyllä sitä sitten hinkkailin.

Kenelle? Naiselle joka omaa ohuemmat ja hennommat karvat kuin kirjoittaja itse :D Omat on niin paksuja ja mustia, että niihin ei pysty mikään!

Muita joilla on naiselliset supermieskarvat? Jos joku vielä haluaa liittyä Buzzaamaan, tätä klikkaamalla onnistuu :)

#buzzadorveet #veeteasywax #veetprecisionwax


21 kommenttia:

 1. Eräs supermieskarva ilmoittautuu. Eräänä kauniina päivänä ryhdyin vahaamaan kainaloitani ja mites siinä kävikään... Iho kyllä lähti, mutta karvat oli ja pysyi... HNNGF!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, se on niin ihanaa nähdä vaivaa, kun tulos on nolla irronnutta karvaa :D

   Poista
 2. No höh, tää näytti niin näppärältä. Harmi, että totuus oli toinen. Itse olen käyttänyt Veetin normia purkissa olevaa kuumavahaa ja se on tosi hyvää tavaraa. :) Joskus vanhassa vara parempi. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla oli kanssa odotukset aika korkealla, kun se kasvoille tarkotettu toimi niin hyvin. Harmi kun joutui pettymään. Ehkä tää olis toiminut ohuemmille karvoille.

   Poista
 3. Harmi, ettei toi sullakaan toiminut :/ Haha, supermieskarvat :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, petyin kyllä vaikka osasin vähän odottaa sun kokeilun perusteella. Toi supermieskarva oli niin hauska ilmaisu, että oli pakko ottaa käyttöön :D

   Poista
 4. Saa nähdä mitä tämä laite sanoo mun karvoille tänään :D Siitä tulossa sitten postausta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti sit laittelet postia, miten sulla meni, olis kiva kuulla jos tää toimisi jollain :)

   Poista
 5. En päässy ite testaan mut eipä olis kai mullakaan toiminu ku supermieskarvat =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan harmi, ettei kaikille tehoa sitten mikään :D Ja musta ainakin epilaattori on vähän liian raakaa hommaa :D

   Poista
 6. Noi roll-on vahat on kyllä näppäriä kunhan se vaha on hyvää tavaraa ja liuskat myös hyviä. Vastaavia tuotteita olen käyttänyt onnistuneesti työharjoittelussa..
  Katselin tätä kaupassa ja mietin, että minkälainen on, toiminee jos ostaa parempia vahapatruunoita. Mulla on Rion vastaava lämmitin vahoineen, siinäkin vaha on heikkolaatuista ja liuskat vielä heikompia, mutta lämmitin itsessään toimii kyllä. Olis kuitenkin kiva päästä kokeilemaan tuota Veetinkin versiota, mutta en viitsi kyllä ostaa jos vaha ei toimi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä googlailin eilen noita blogeja, joissa on tätä testattu ja yhdessä kyllä oli KAIKKI karvat lähteneet (ja arvaa muistanko sitä enää), eli voi tää toimiakin :D Mulla nyt vaan on sellaset karvat että pitää lähes kirveellä poistaa...yök.

   Poista
 7. Minä pääsin testailemaan ja kohta kirjottelenki blogin puolelle kokemuksia, karvat lähti ja ai että, kyllä se sattui :D :D Ensin ei lähteny koska vaha oli liian lämmintä mutta mies hoksas että kun sen antaa hieman jäähtyä iholla niin johan rupesi lähtemään!! Kokeilkaa josko niin onnistuisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, jospa kokeilenkin sitten vielä vähän jäähdytellä! Kyllä mulla aika kauan kerkesi olla siinä iholla, mutta ehkä ei tarpeeksi :D Kiitti vinkistä!

   Poista
 8. Tuli tossa tutkaillessa esiin, että tuota vahaa on ilmeisesti tosi tärkeä levittää oikeaan suuntaan. Eli polvesta nilkkaan päin. Jotkut oli leivttänyt toiseen suuntaan ja karvat ei lähteneet. Ilmeisesti just myös tuo jäähdyttäminen auttaa ennen repäisyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiitos Tike! Mä kyllä levitin oikeaan suuntaan, mutta ehkä toi jäähdyttäminen sit olis auttanut. Pitää kokeilla.
   Toisaalta, mulla ei kyllä ole nämä megakarvat lähteneet millään vahaustyylillä :D

   Poista
 9. Molempia Buzzadorin tuotteita testattu. Kasvoille tarkoitettua vahaa testasin varovaisesti tänään ja siitä pidin! Pitäisi yrittää huomenna kirjoittaa siitä blogi-teksti. EasyWax:istä en pitänyt, siitä syntyi lähinnä vain sotkua ja kauhun sekaisia tunteita, kun kainalot tarttuivat yhteen; oli jäänyt vinkki kohdan teksti lukematta, että aine ei lähde vedellä, saippualla, eikä alkoholilla pois. Lisäksi ne rauhoittavat laput tuoksuvat omaan nenääni liian kukkaiselta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahh, voi ei toi kainalojuttu :D Mä kokeilin sääriin ja bikinirajalle, ja ei kyllä vaan ollut miellyttävä kokemus. Niin kun ei ne karvatkaan lähteneet :D Viitsitkö laittaa linkkiä, kun oot kirjoitellut omaan blogiisi? Kävisin mielellään lukemassa :)

   Poista
 10. http://markanpilkkuja.blogspot.fi/2013/06/buzzador-testissa-veet-precision-wax.html

  http://markanpilkkuja.blogspot.fi/2013/06/buzzador-veet-testailua.html

  No nyt on molemmista testailuista kirjoitettu blogi-arvostelut. :)

  VastaaPoista
 11. Ittelläni lähti aika hyvin alussa vähän taisteli vastaan mutta kokeilin sitten lyhyempiin karvoihin ja lähti aika hyvin :) ihosta en meinannu millään saada irti mutta noi paketin mukana tulleet viimeistely pyyhkeet sai kaiken irti harmi vaan että niitä on vain neljä, mutta rasvakin toimi , ei vain yhtä tehokkaaasti. Ainoa ongelma on että noista liuskoista ei sitten se vaha millään irti lähde..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sulla toimi paremmin! Oon kyllä tosta tahmeudesta sitä mieltä että saisi lähteä ihan vedellä :D Mahdollista se on sellaistakin tehdä, kun se kasvoille tarkoitettu lähtee, niin miksikähän Veet tekee tuollaista tököttiä kun ei millään meinaa lähteä.

   Poista