tiistai 14. toukokuuta 2013

Veet Precicion Wax & Care

Pääsin ekaan Buzzador-kampanjaani, testaamaan Veetin kasvoille tarkoitettua Precicion Wax & Care -settiä. Buzzadoriin liittyneet "buzzaavat" tuotteista joskus esim. blogien kautta ja usein jakamalla tuotenäytteitä ystäville. Jos joku kiinnostui tästä hommasta, niin tätä linkkiä klikkaamalla pääset liittymään!

Tähän kampanjaan kuuluu myös muulle vartalolle tarkoitettu lämminvaha, josta kirjoittelen omaan postaukseensa myöhemmin.


Tämä on siis lämminvaha, millaista en ainakaan itse ole koskaan kokeillut. Joskus kosmetologilla on lämminvahalla otettu jotain ja kotona olen joskus kaaaauan aikaa sitten kokeillut tavallisia kylmävahaliuskoja. Ihan vain kokeillut, koska tahmasin itseni aina vahaan, se ei meinannut lähteä pois. Eikä kyllä lähteneet läheskään kaikki karvatkaan :D Ja mun sääret on ainakin ihan liian hellät karvanrevintään :D

Tämä pikkuinen putkilo on jaettu kahteen osaan: Toisessa päässä on vaha ja toisessa vahauksen jälkeen levitettävä hoitovoide.


Molempien tuubien päissä on sopiva "nokka" annostelua varten. Vaha levitellään viistopäisen tikun avulla iholle.Putkilo laitetaan juuri keitettyyn veteen noin minuutiksi, laitetaan iholle tikulla, painellaan kunnolla paketissa tullut kangassuikale iholle ja repäistään nopeasti pois.

Mistä tykkäsin tässä? Pakkaushan tässä on ihan super söpö, vaha lämpenee tosi nopsaa vedessä ja valmiiksi pieneksi leikatut kangaspalat oli helppoja käyttää eikä niitä tarvinnut erikseen alkaa leikellä. Vaha myös lähti vedellä pesemällä, iiiiso plussa siitä! Aikaisemmat vahat kun vaan tarttuvat ja tarttuvat. Vahan sai leviteltyä sinne minne halusi, toisin kuin liuskojen kanssa, ja ihan kuin lämminvaha sattuisi vähemmän kuin kylmävaha :) Kun homma oli ohi, putkilo oli edelleen ihan siisti, ja vaikka olisi tahmaantunutkin, vahan olisi voinut vain pestä pois.

Mistä en tykännyt? Vaha kun on kyseessä, niin sehän alkaa venymään heti, kun alkaa jäähtyä (ts. heti kun tulee ulos pakkauksesta), joten levittämistikun päähän alkoi tulla venyviä vahakuituja. Paketissa ei sanottu, tuleeko parempi tulos, kun antaa vahan hiukan jäähtyä iholla ennen sen pois vetäisemistä vai nappaamalla mahdollisimman nopsaa levittämisen jälkeen. Itse en tiedä, miten se menee, mutta kokeilin vähän kumpaakin enkä huomannut eroja :D Siinäpä ne huonot puolet sitten oli...ei tästä kauheasti pahaa ollut sanottavana!

Hintana tällä on yhden lähteen mukaan 14,90 e ja 20 kangasliuskaa antaa vähän suuntaa siitä, kuinka monta kertaa tätä käyttää.

Mitenkäs teidän karvanpoisto? Läheekö kulmakarvoja vahalla vai perinteisesti pinseteillä?

 #buzzadorveet #veeteasywax #veetprecisionwax17 kommenttia:

 1. Mä pääsin myös mukaan tähän ! Tänään oon aatellu testata tätä putkiloa :D Saas nähä mitä tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun oot pääsyt kanssa mukaan, mukava kuulla muidenkin mielipiteitä! Omien vahauskokeilu/sähellyksien jälkeen, tämä oli piristävä kokeilu ja varmaan näin tummilla karvoilla siunattuna hommaan tätä myös lisää, kunhan loppuu :)
   Ootko itse jo testannut sitä roll-on vahaa?

   Poista
  2. En ole vielä testannut :) Tämän viikon aikana testaan myös sitä :)

   Poista
  3. Okei, mun pitäs kanssa testata vielä tällä viikolla :)

   Poista
 2. Pinseteillä, olen joskus kokeillut vahaa kasvoihin ja apua. Sanotaanko, etten halua puhua siitä. :D

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! Kaikki uudet kosmetiikkaan liittyvät jutut kiinnostaa :) Kulmakarvat nypin pinseteillä. Ostin itse asiassa ne kuuluisat Tweezerman-pinsetit pari kuukautta sitten. Kylmävahaliuskoja oon kokeillut säärille joskus, mutta en tykännyt. Sattuu eikä ne kaikki karvat tosiaan lähde pois :(

  t. Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit Mari! Hassua kyllä, että musta toi lämminvaha sattui vähemmän kuin kylmävaha, niin oudolta kun se kuulostaakin :D Mä en selkeästi koskaan saa sitä kylmävahaliuskaa tarpeeksi lämpimäksi, koska muistaakseni joku joskus sanoi, että pitäisi aika lämpimäksi saada, että tarttuisi tosissaan!

   Poista
 4. Kiva että pääsit mukaan ,mie en nyt päässy tähän mutta olen joskus kokeillu jotain kylmävahaliuskoja ja siitä ei tosiaan tullu mitään vaha jäi vaan ihoon kiinni =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä kokeilemaan lämminvahaa, jotenkin musta tarttui kylmävahaa paremmin :)

   Poista
 5. Pitänee kokeilla tätä tuotetta! Aina ollut kamalan huonoja kokemuksia kaikenmaailman vahoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on ollut paljon huonoja kokemuksia, mutta tämä oli kyllä omaan mieleen, koska mulla on muutenkin tosi paksuja ja tummia karvoja joten niitä on pakko poistaa :)

   Poista
 6. Paljonhan tää maksais kaupasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdellä sivulla törmäsin hintaan 13,90 e ja tässä on 20 kpl noita poistoliuskoja, joten se antaa vähän suuntaa siihen, kuinka monta kertaa voi käyttää. Lisään tän tuonne postaukseenkin :)

   Poista
 7. Mä nokitan HC-osastolla ja kerron tehneeni jopa vahaa itse:DD Mutta ei, ei ole vahat mun juttu koska ne vaan Ei Toimi, joten pärjäilen pinseteillä ja höylillä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahaa itse :D Siis mitä häh? :D Katotaan mitä mun sääret sanoo tosta toisesta vahasta, liuskoilla ei ainakaan ole kovin hyvin karvat lähteneet.

   Poista
 8. Kommentoit Saran blogissa, että sulla ois vielä noita testiliuskoja.

  Sain tosin jo Saralta viimeisen, mutta jos sulla on vielä testattavia, niin ilomielin otan testiin ja saat sinäkin lisää buzztrackeja :)

  Laita mulle meiliä osoitteeseen riikkalala@gmail.com

  VastaaPoista