tiistai 25. kesäkuuta 2013

Almay One Coat -ripsiväri ja pöllökoru

Tänään pitkästä aikaa meikkejä :) Tampereen miitissä Thebos lahjoitti bloggaajille 10 euron arvoiset lahjakortit. Itse tilasin omallani Almay One Coat Nourishing Mascaran ja kaveriksi aivan ihanan pöllökorun.


Ripsari tuli todellakin tarpeeseen, sillä vanha Maybellinen Colossal-mascara huusi jo kuivuuttaan. Siihen tulenkin tätä uutta vertaamaan. Harja on paljon pienempi kuin Colossalissa, siitä ehdottomasti plussaa, koska en tykkää kovin isoista harvoista, ne sotkevat.

Harjakset on jaoteltu aika perinteiseen tapaan spiraaliin harjan ympärille. Pakko sanoa, että tällä ei saa yhtä tasaista ja eroteltua tulosta, mitä Colossalin omalla, jossa harjakset on jaoteltu tasaisemmin eikä tuolla tavalla jaksottaisesti.


Itse väristä tykkään kyllä: se on paksua eikä sitä tosiaan tarvitse kovin paljoa. Myös pituutta ripsiin saa helposti eikä väri kökköönny ollenkaan. Harja kuitenkin aiheuttaa sen, että saa olla hyvin tarkkana, etteivät ripset liimaudu yhteen.

Räpsytinkuvat on taattua iphone-laatua, eli ei kovin kummoisia... Mutta saa niistä jotain selvää!
Kiva perusripsari. Huomattavasti parempi kuin esim. Rimmelin Scandal Eyes, jota käytin yhdessä vaiheessa. Luulenpa että tämän jälkeen yritän metsästää, onko olemassa vielä Lumenen Natural Coden vaaleanvihreäputkiloista ripsaria. Siitä olen aina tykännyt silikonisen tiheän harjan takia.

Toinen paketissa ollut söpöys oli tämä pöllökoru (oli muuten kaupassa nimellä tuhti pöllö :D).


Olinkin etsinyt itselle mieleistä pöllökorua jo pidempään, mutten ollut löytänyt mieleistä. Vaatimuksina oli kohtuullisen hillitty koko, mielellään hopea värinä, yksiosaisuus (ei kilise ja kolise) ja söpöt isot silmät. Se on sitten tämä <3 Ainut, että omalta pölleröiseltä puuttuu pala toisesta "korvasta" :( Noh, se on oma persoonansa, ei ole kellään samanlaista :D

Huom! Mielipiteeni ovat omiani sekä hyvässä että pahassa. Linkit on teidän helpotukseksenne, en hyödy niiden klikkaamisesta mitään.


4 kommenttia:

 1. aivan ihana tuo pöllökoru! <3 oon metsästäny samantyylistä itsellekin, pitää melkein pistää tilaukseen :)

  VastaaPoista
 2. Se on ihana! Oon yllättynyt, että verkkokaupasta löysin just sen oikean, kun mun yleensä pitää päästä hypistelemään :D

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihana tuo pöllökoru! Oon haaveillut salaa semmoisen hankkimisesta, mutta koska koruja en pahemmin käytä, niin on jäänyt hankkimatta. Ehkä mä tässä vielä jossain vaiheessa opin kaulakoruja käyttämään ja hankin ihanan pöllökorun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas en oikein osaa olla ilman mitään kaulakorua :D Yleensä on joku pikkuinen, silloin vaan ei ole kun paidan malli ei salli, niin ei ole korua. Samalla tavalla mulla on aina yötä päivää rannekoru :)

   Poista