lauantai 15. kesäkuuta 2013

Taas on kolissut...

Taas on jotenkin tämä postiluukun kolina kasaantunut parille päivää...huh.

Miitissä meille jaettiin lahjakortit Olivia&Oscar -nimiseen verkkokauppaan. Saimme tilata haluamamme Nabin kynsilakan kokeiltavaksi. Itsellä ei kyseisestä merkistä mitään kokemusta ja päätin valkata Angel Lavender -nimisen lakan.


Kuvittelin saavani jotain ihana hempeää ja laventelimaista, mutta saapunut pullo onkin aika ärhäkän värinen laventelihko pinkki. Tykkään kyllä, mulla ei tällaista väriä ollutkaan!


Angel Lavender on creme, ja se peittää kahdella kerroksella, eli varsin hyvin peittävää. Pullossa lukeekin että uusi ja paksumpi koostumus. Ainakaan kiekolle lakkaaminen ei tuntunut tippaakaa vaivalloiselta paksuudesta johtuen. Levitelläkin sai rauhassa eikä pinta raidoittunut. Mielenkiinnolla odotan kokeilua kynsille.


Toinen, mitä tässä juurikin saapui, eli kasa aivan ihania siirtokuvia! Adenina nimittäin muisti minua :)  Adeninan valikoimaan on tullut huikean erikoisia decalseja. Jos nyt yhtään muistan oikein, niin näillä siirtokuvilla on ilmeisesti jotain tekemistä Tartofraisen akryylimaalailujen kanssa...korjatkaa jos olen väärässä. Tästä pääset decalseihin. Itse valkkasin tällaisen setin:


Lisäksi fb-kynsikoristekirpalta kotiutui muutamalla eurolla kaksi A-sarjan laattaa :) Mä niin rakastan sitä sarjaa! Ja katsokaa noita pieniä siipiä!Mitä tykkäsitte mun postiluukintäytteestä? Ja auttakaa nyt mua mäessä, teenkö sen fb-sivun vai en ? :D En osaa päättää!


Huom! Mielipiteeni ovat omiani sekä hyvässä että pahassa. Linkit ovat teidän helpotukseksenne, en hyödy niiden klikkaamisesta.16 kommenttia:

 1. Mä en ehkä kannata fb-sivua, jos sillä ei oo mitään extralisäarvoa kuin vain se, että se nyt on blogin fb-sivu. Mulla on itselläni paljon blogeja lukulistalla joita seuraan oman blogini lukulistan päivittymisen mukaan, ja vaikka olenkin muutamien blogien fabo-sivuihin liittynyt, niin en näe oikeastaan mitään järkeä siinä että sellainen tehdään vain ainoastaan siksi että siellä tiedotetaan että "nyt on blogissa uusi päivitys," koska ne päivitykset nyt huomaa muutenkin. Turha "double-check" sanoisin. Mutta jos on joku muu hyvä syy tehdä Face-sivu niin sitten miksikäs sitten ei... :D

  Kivoja juttuja on ollut taas postiluukussa. Mites leimauslaatat alkaakin näyttää nyt niin houkuttelevilta, nämä ja varsinkin ne aiemman postauksesi Pueen-laatat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit noin pitkästi tota fb-sivuasiaa! Oon ehdottomasti ollut sun kanssa ton asian kanssa samaa mieltä, siksi en ole sitä tähän mennessä tehnyt. Sitten rupesin miettimään anonyymilukijoita. Itsellä oli kanssa silloin ennen kuin aloitin bloggaamisen, hirveä kynnys ruveta tekemään blogien seuraamisen takia tunnuksia mihinkään. Silloin oikeasti tykkäsin, kun joillain oli fb-sivu. Sitä siis ajan tällä takaa, ja toivoisin monien anonyymina lukevien ottavan tähän kantaa :)

   Musta on nyt tullut kauhea laattahirmu, kun noi ostin ja sen pueenin setin :D Nyt kyllä en enää tilaa ainuttakaan! Lupaan.

   Poista
  2. Mä oon kans ite miettinyt FB-sivujen perustamista.. Tosin ehkä odottelen että saisin 200 lukijaa täyteen ensin :) Itse jakaisin FB:n puolella enemmän jotain pienempiä päivityksiä ja juttuja, kuin mitä blogiin kirjoittaisin. Mutta kyllä kannatan blogin omia FB-sivuja, some on tehokas tapa olla nykyajassa mukana ;)

   Poista
  3. Mä oon edelleenkin niin kahden vaiheilla :D En oikeasti tiedä tekisikö vai ei.

   Poista
 2. Just tota Nabia oon kuolannut. Aivan järkyttävän ihana sävy. Mullemullemulle. =D

  Ite oon nykyään enemmän FB:ssa kuin Bloggerissa, joten bongaan uudet päivitykset usein sitä kautta, ja meen sit lukemaan blogia. Varmasti lisää hommaa päivittää myös FB, kun tiedän, miten paljon aikaa menee yhdenkin postauksen aikaansaamiseksi. Nykyään ehdin turhan vähän lukemaan muita blogeja, koska aika on kuitenkin rajallinen.
  Mutta mieti omalla kohdallasi, kuinka paljon FB-päivitykset verottaa vapaa-aikaasi. Mä otan ainakin avosylin FB-sivut vastaan. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä aikas kiva väri :) Jos jossain vaiheessa haluan luopua niin tarjoan sulle ekana :D

   Mun pitää kyllä tosiaan miettiä toi ajan käyttökin, kun sitä ei ole koskaan liikaa...mutta toisaalta varmaan itse vaan linkittelisin seuraajille sinne postaukset enkä kauheasti muuta siellä hölisisi...

   Poista
  2. Jeps, mä jään oottamaan, että kyllästyt siihen... =D

   Poista
 3. Mulla on tuo nabi kanssa, mutta en tykänny. Laitoin blogiin myyntiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että löytyi heti ottaja :D

   Poista
  2. Paitsi, että kotio tullut yksilö on vaaleanounainen, eikä tommonen lila. =D

   Poista
  3. Oho :D Valehteleeko kuva niin paljon :O Yritin kyllä ja omasta mielestä onnistuin saamaan kohtuu hyvän kuvan tosta lakasta ja purkkapinkiksi luokittelisin itse.

   Poista
 4. Tee facebook sivu blogillesi! Vastaan tähän kommentilla kun se ei jostain syystä halunnut näyttää mun ääntä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteesta :) Mietinkin tota mun äänestystä, että miksi ihmeessä laitoin sinne kolmannenkin vaihtoehdon :D Suurin osa on vastannut sen :D

   Poista