maanantai 10. kesäkuuta 2013

Pirkanmaan Kynsihörhöt Miittaavat Part 1

Nyt sitten vihdosta viimein ensimmäinen osa Pirkanmaan Kynsihörhöjen miitistä. Tapasimme siis 18 kynsihullun voimin  Tampereella, ravintola Hullussa Porossa. Olin itse yhtenä mukana järjestämässä tätä tapahtumaa, kiitos kaikille kanssajärjestäjille!

Hullu Poro oli varannut meidän porukalle oman kabinetin, jossa söimme hyviä ruokia ja saimme rauhassa muiden katseilta tirkistellä lahjapussukkoihimme. 


Sigi oli tehnyt huiman työn ja taiteillut kaikille meille aivan mahtavat nimilaput. Ja muuten uhrannut osan Nufuisestaan näitä tehdessään.


Mut voi kanssa bongata tästä kuvasta. Vinkkinä: oon oikealla puolella :) Kuvasta kiitän Sigiä!

En rupea kyllä ruokakuvaajaksi, mutta pakko oli vähän kuvata :D Itse söin pippurikanaa (jossa oli jotain marmoroidun näköisiä juureksia) ja toinen kuva on kaverin MEGAiso lehtipihvi. Siis se koko. Olin ihan silmät pyöreenä!


Siis katsokaa nyt tota! Arvaako kukaan saiko nimetön Saara tämän syötyä kokonaan?

Ohjelmassa meillä oli mm. arvontaa ja miitin parhaiden kynsien äänestys. Hullussa Porossa on selkeästi ajateltu, että kynsimiittaajat tarvitsevat paikan, minne laskea arvottavia :) Nepä pääsivätkin lepäilemään aitiopaikalle pienen takan päälle porontaljalle.

Kahdesta seuraavasta kuvasta saa kunnian Dioriina, ja kynsikuvasta myös Hullun Poron tarjoilija, joka muuten kuvasi alkuperäiseen rajaamattomaan kuvaan meitä eikä kynsiä :D (Ketkä hullut nyt haluaa käsiään kuvata?) Itse en edes ollut kuvassa näkyvissä, kun olin kyykyssä pöytien välissä :D Kynnet sen sijaan kuvaan pääsivät.Tässä olisi meidän järjestäjien kynnet, paitsi kuvaajan, joka oli Sigi. Sigin kynnet löytyvät varmasti hänen blogistaan jossain vaiheessa. Kuka arvaa, mitkä on Lunaliin kynnet?

Kuva on Sigin.
Koska kyseessä oli kynsimiitti, palkittiin luonnollisesti miitin kauneimpia kynsiä. Jaetun ykkössijan vei Talon-Ted ja Tike sekä kolmannen sijan Sigi.

Tässä teille vielä vähän vihjettä, mistä postailen teille myöhemmin. Oli kyllä vähän kutkuttavaa päästä tonkimaan sisältöä!


Miitissä olivat mukana myös seuraavat muut bloggaajadaamit:

Tiny Nail Design | Anniina
40 Kynttä | Prunella
Zigi Ztyle | Sigi
Dream Nails | Sasu
Shiny & Glossy | hiutale
Taas Yksi Kynsiblogi | Hannaliininen

Kiitos hurjan paljon kaikille mukana olleille! Otetaan uusiksi ihan ehdottomasti :)10 kommenttia:

 1. Jos vielä asuisin Tampereella, olisin niiiiin osallistunut! Harmitti niin paljon, että meni oman seudun miitti sivusuun. Näissäkin kuvissa näyttäisi olevan niin hyvä fiilis (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä teillä tulee toinen miitti, niin pääset osallistumaan säkin :)

   Poista
 2. Innolla odotan osaa 2! Kivalta näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakkososa onkin sitte tavarapaljoutta :D Yritän saada nopsaa tehtyä!

   Poista
 3. Tosi kiva miitti ollut teilläkin =)

  VastaaPoista
 4. Mä haluan ton lehtipihvin!! :DD Ja myös uuden miitin heti ja äkkiä! :D Vitsit kun on vieläkin niin iloinen mieli ja hyvä fiilis miitistä ja teistä ihanaisista naisista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, se oli aikas mahtavan kokoinen :D Vaikka oma annoskin oli tosi hyvä, niin heti tuli sellanen olo, että miksi, oi miksi en ottanut lehtipihviä, kun toi kannettiin viereiselle paikalle :D
   Otetaan heti uusiksi!

   Poista