keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Miittiglamouria

Nyt sitten viimeinen osuus miittailuista :) Kaksi ensimmäistä postausta: miitistä saadut ja itse miitti.

Halusin tehdä mittiin yksinkertaiset, mutta näyttävät kynnet. Lopulta valinta oli helppo, sillä kun sain nämä lakat, tiesin heti mitä halusin niillä toteuttaa. Lakathan saapuivat aiemmin synttäripaketista.Buff & Natural on ihan unelman värinen, mutta mutta. Niin. Sitä ei vissiin ole tällaista lakkaa, joka olisi kaikin puolin täydellinen. Lakka nimittäin levittyi todella huonosti. Se meinasi raidoittua ja kasaantua vielä toisella kerroksella ja kolmannella sain suhteellisen siistin tuloksen, kun levitin extrapaksun kerroksen. Ainakaan lakka ei kuplinut, siitä plussaa, koska noin paksu kerros olisi hyvinkin voinut sen tehdä.Teippaus onnistui vaihteeksi ihan täydellisesti! Odotinkin tällä kertaa yön yli sen kuivumisen kanssa, ja ilmeisesti se kannatti. EIpähän tarvinnut varoa lakan tarttumisen kanssa.

Näissä kynsissä pääsin testaamaan Mimaxin paketissa tullutta pikkuruista Seche Viteä. En ollutkaan sitä kokeillut aikaisemmin ja pelkäsin vähän kutistumisreaktiota kärjissä, koska moni on sanonut sen kutistavan. Kutistumista ei ollut havaittavissa kärjissä, sillä levitin myös kärkiin aivan päihin. Sen sijaan lakkauksen reunoilta lakka vähän vetäytyi, mikä näkyi oikeastaan vasta seuraavana päivänä.

Verratakseni tätä yleensä käyttämääni MNY Drying Effectiin, Seche kuivatti nopeammin. Vertailimme Anniinan kanssa omia pikkupullojamme (kyllä, meillä oli molemmilla pullot Secheä ravintolassa :D), kun sanoin että omani on paljon jähmeämpää kuin luulin sen olevan. Moni sanoi, että meidän pikku-Secheissämme tavara oli paljonkin jähmeämpää, mitä normaalien pullojen lakka :O Tiedä sitten mistä johtui, mutta ainakin nuo kaksi pikkupulloa olivat yhtä jähmeitä. Ei se tosin tahtia haitannut.


Käytetyt
 • Avon Mineral Fix
 • Color Club Buff & Natural
 • OPI Goldeneye
 • Seche Vite Fast Drying Top Coat (saatu Mimaxilta)

Mitä tykkäsitten miittikynsistäni? Tiedättekö Buff & Naturalin tyyppistä Täydellistä lakkaa? Entä onko teidän Seche jähmeää vai juoksevaa?

Huomioikaa myös sivupalkin kysely, erityisesti anonyymit! Ja arvontaa on vielä jäljellä, sekin sivupalkissa :)

Huom! Mielipiteeni ovat omiani, niin hyvässä kuin pahassakin. Linkit ovat teidän helpotukseksenne, en hyödy niiden klikkaamisesta mitenkään.10 kommenttia:

 1. Hienot kynnet, Goldeneye on ♥ Mulla Seche on kyllä tavallista lakkaa paksumpaa ja sitä pitää levittää tosi hyvin reunoille sekä kärkiin, ettei lähde vetäytymään tai kutistamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan huippuparas! Hassua, moni sanoi tuolla miitissä, että mun on tavallistakin jähmeämpää...pitäs vissiin itse hommata kokonainen pullo, että vois vertailla :D

   Poista
 2. Ihana teippaus. Ja Goldeneye on aina kaunista katseltavaa. :D

  Mulla oli ihan sama, kun aikoinaan eka testas tuolla pienellä pullolla. Oli todella paljon jähmeämpää, kuin mitä isossa pullossa kun sen hankki. Tuntuu että jokaisessa noissa Buff and Natural -tyyppisissä on joku fiba ja etsintä jatkuu. Olen liian laiska taistelemaan raidottumisen kanssa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dima! Toi goldeneye on kyllä kaunis, ihan sama miten sen yhdistää :) Hassua kyllä jos noi pienet on jotenkin vähän erilaista kuin isot pullot :O Miten pikkupullon perusteella uskaltaa valita :D
   Mä en meinaa kyllä luopua (ainakaan vielä) tosta Buff & Naturalesta, koska se on niin nätti...pitää vaan taistella :D

   Poista
 3. Nättejä koristeluita luonnonkynsille, vai ovatko ne luonnonkynnet, näin ymmärsin :) Itse tykkään enemmän rakennekynsistä kun nuo omat on mitä on :D En jaksa kasvattaa ja jos kasvatan niin ne katkeavat :/ Kirjoitan itse kauneusblogia ja olisi upeaa jos kävisit vierailulla :) Kiitos!

  <3: www.sussu-bow.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja tosiaan on ihan omat kynnet! Mua on siunattu teräksisillä kynsillä, ne ei koskaan ole katkenneet :D Hyvä ominaisuus kynsibloggaajalle!
   Käyn katsomassa sun blogia :)

   Poista