sunnuntai 4. elokuuta 2013

Bakteerilakka ja tikutusprojektin päätös

Kynsikoristeluiden fb-ryhmässä jo porukka onkin ihmetellyt China Glazen "bakteerilakkakokoelman" uutukaisia. Elikäs kyse on On the Horizon -kokoelmasta, joka sisältää erilaisia tikkuhileglittereitä. Varoitus siis niille, jotka niitä vihaavat :D Ja mikäs sieltä Mimaxilta tupsahtikaan! Tämän kokoelman All a Flutter.Kokoelman mainoslause on "feathered look", ja kieltämättä bakteerien ohella tuo höyhenpeitteinen ehkä on seuraava mielikuva. Kokoelmassa on kuusi lakkaa ja kaikki on samalla periaatteella rakennettu, eli tiheästi erivärisiä tikkuglittereitä ja joissain muutakin glitteriä kirkkaalla pohjalla.


All a Flutter koostuu persikan, vaaleansinisen ja valkoisen tikkuhileen sekoituksesta. Swatch-kuvaan lakkasin kerroksen sitä valkoiselle pohjalle. Lakka on todella tiheää, ja onnekseni kaikki tikut eivät suuntaudu siveltimen vetojen mukaan. Sitä aina inhoan tikkuhileissä, sillä pidän pienestä epäjärjestyksestä.

En ole kyllä yhtään varma pidänkö lakasta, se täytyy päättää vasta kynsillä. Kyllä, yritän olla ennakkoluuloton. Kuitenkin tuntuu äärettömän vaikealta miettiä, miten tätä käyttäisi :D


Toinen mitä paketista paljastui, on geelikynsien tekemisessä käytettävät muotit. Koska itse en geelejä tee tai tule varmasti koskaan tekemäänkään, nämä siirtyvät Anniinan huomaan parempaa käyttöä varten :) Otan suhun yhteyttä!


Hauskan näköisiä kapistuksia, vaikken näistä oikein ymmärräkään. Tyttökin katseli jo näitä yöperhosen näköisiä tarroja :) Nättejä on ja niillä on molluskasilmätkin <3


Toinen juttu, mitä olen tässä viimeaikoina puuhaillut, on lakkojen tikutus! Lila lähetti minulle hurjan ison paketin tikkuja ja niihin renkulat ja tässä on tulos:


Oikeastaan huomasin vasta jälkikäteen, että kuvasta puuttuu glitterien renkula tikkuja siitä syystä, että rengas ei jostain syystä pysy oikein kiinni vaan repsahtaa auki joka kerta, kun sen nostaa ylös :D Muistaakseni juuri ennen tämän kuvan ottoa keräilin tikkuja lattialta mutta en muistanutkaan laittaa niitä sitten muiden seuraan :D


Mikä on teidän milipiteenne näistä bakteeri/karvalakoista? Hot or Not?30 kommenttia:

 1. Jännän näköinen lakka..itse en varmaan käyttäisi kun en hirveesti tikkuglitter lakoista tykkää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä jänskä! Itse en oikein vielä tiedä, mitä mieltä olisin... Siitä yhdestä hopeisesta isommasta tikkuhilelakasta opin jo tykkäämään, mutta tämä on jotain ihan muuta :D

   Poista
 2. Kivan näköisiä, mutta omat hermot ei kestä levittelyä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli kyllä tosi helppo levittää, että siinä mielessä en jättäisi hommaamatta, jos muuten tykkää :) Yhtään ei ainakaan tikulla tarvinnut asetella tai tasoitella!

   Poista
 3. Ehdottomasti haluaisin päästä kokeilemaan! Näyttää velmulta ja hauskalta :). Se taitaa vaan kuulua näissäkin piireissä asiaan, että uusia juttuja pitää vähä periaatteestakin kauhistella ja lopulta moni joutuu kääntämään kelkkansa, heh. Katsotaan, miten näiden kanssa käy :)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ihan oikeassa Sannu! Mulla kävi noin hiekkalakkojen kanssa, alkuun en todellakaan halunnut ja nyt himoan :D Toivotaan, että tämän kanssa kävisi myös niin, kunhan saan kynsille!

   Poista
 4. Eih. Karva/bakteerilakoille täältä ehdoton ei. En tykkää tikkuglitteristä edes pieninä määrinä. :-/ Mutta säästyipä rahat, ainakin tämän kokoelman kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, toihan on hyvä, kun rahat säästyy :D Nyt oon kanssa joitain syyskokoelmien swatcheja katsellut ja hyvin tuntuu mullakin rahaa säästyvän!

   Poista
 5. Mun mielestä noi värikkäät tikkugitterit käyttää strösselille, ja ne missä on mustaa, valkoista, hopeaa tai kultaa näyttää öklöille bakteereille :D Eli toi tikkuglitter on jees! Jos olis alla vielä joku vaaleanpunainen lakka niin olis donitsit sormilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, pitäisköhän munkin sitten kokeilla tota pinkillä pohjalla. Donitsit olis kyllä meinaan jees :D

   Poista
 6. Mä en osaa muodostaa vielä mielipidettä bakteerilakoista, toisin kuin tekstuureista jotka ovat ehdoton ei. Jos jostain eksyy mulle pullo niin voin koittaa, nämä vaikuttaa kyllä ihan mielenkiintoisilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä aika hankalia lakkoja. Luulin että joko vihaisin tai rakastaisin tätä, mutta nyt en vaan osaa päättää :D

   Poista
 7. Noista bakteerilakoista tulee mulla automaattinen huonon olon-aalto, hyhhyi. :D

  VastaaPoista
 8. Olin aluksi, että ehdoton ei bakteerilakoille, mutta tuo lakka näyttää huolestuttavan hauskalle! En silti näitä osta, koska en varmasti käyttäisi näitä sitten, kun saisin itselle! :D

  VastaaPoista
 9. En oikein kans tiedä tykkäänkö vai en? :D ihan kivan näköset ne vois kynsillä olla :) ja mistähän tällänen tavallinen tallaaja sais noita tikkuja ja rinkuloita sais?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, tikkuja olen nähnyt Adeninassa hyvinkin kohtuuhintaan ja niissä on mukana näköjään sellainen tikku. Renkulat oli musta kivemmat kuin tikut, ja kätevämmät. Niitä Lila oli tilannut Ebayn kautta :)

   Poista
 10. China Glazen kokoelma ei oikein vakuuttanut, mutta kun homman tekee tyylillä ja hyvin värein, niin..

  http://pinks.bg/wp-content/uploads/2013/06/Golden-Rose-Impression-nailpolish-colors.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä nätin näköisiä kuvia! Tossa Chinankin lakassa saattaa helpottaa, kun alle laittaa jonkin sopivan värin, mitä voisi olla noissakin kuvissa alla, koska eihän pelkkä tikkuflitter noin helposti kai peitä...en luulisi ainakaan :D

   Poista
 11. Ekaa kertaa, kun näin kuvia bakteerilakoista, niin ajatus oli ehdottomasti ei. Jostain syystä kuitenkin alan hiljalleen lämmetä näille.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, siitä sit vaan kokeilemaan :D Mun pitää kanssa mahdollisimman nopeeta kynsille saada tämä, niin saa alkaa miettiä että tykkäänkö vai en!

   Poista
 12. Mä siis, en tiedä, siis toisaalta aivan karmeita, mutta toisaalta kivoja. Ääh. ehkä mä en välttis niitä tarvii.. ehkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika ristiriitainen meininki :D Nää on kyllä omituisia lakkojakin!

   Poista
 13. Mie en kyllä lämpene (vieläkään) näille bakteerilakoille :O Ehkä sitten kun muut ovat jo saaneet näillä aikaan ihania lakkauksia niin voin harkita ostamista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nämä tosiaan sellaisia lakkoja, että niitä joko vihaa tai rakastaa :D Siksi pitääkin olla varovainen ettei kohta omista vihaamaansa lakkaa :D

   Poista
 14. Joo eivät nämä bakteerilakat oikein iske :D Varsinkaan kun nuo tikkujen väriyhdistelmät ovat vähintäänkin mielenkiintoisia.. Kaverini toi minulle jenkeistä Sally Hansenin Fuzzy Coat-lakan, joka on myös tuollaista tikkuglitteriä ja tarkoitus siis näyttää jotenkin karvaiselta. Kyllä se menettelee jonkun vaaleanpunaisen lakan päällä, tulee mieleen jäätelö ja strösselit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuolla oli kokoelmassa aikas monta sellaista, että värien yhdistelmät oli aika erikoisia :D Onneksi tää oma sattui olemaan suhteellisen neurtaali vielä!

   Poista
 15. En osaa sanoa vielä pidänkö näistä, pitää päästä omalle kynnelle testaamaan ja sitten voi sanoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se menee, että monikin lakka pitää ensin kokeilla itsellä ennen kuin tietää tykkääkö :) Itselläkään tämä ei ole vielä kynsille päässyt.

   Poista