torstai 15. elokuuta 2013

Pinkki arvonta!

Päiviä kaikille! Fifiina-verkkokauppa halusi tarjota jotain ihanaa, tyttömäistä ja Pinkkiä lukijoilleni, niinpä suostuin mielihyvin ja pistin pystyyn söpön arvonnan. Mennäänpä saman tien palkintoon!


Voittaja saa pinkin/lilan huivin ja ihanan pinkin pimeässä loistavan kynsilakan.

Säännöt:
  1. Olet lukija Google Friend Connectin kautta (lukijapalkki sivussa) ja ilmoitat nimimerkkisi ja toimivan sähköpostiosoitteen. Kaikki saavat yhtä paljon arpoja, uudet ja vanhat lukijat, mutta lukija täytyy olla.
  2. Facebook-tykkääjiä palkitaan tällä kertaa toisella arvalla! Kerro tykkääväsi ja ilmoita etunimesi ja sukunimen eka kirjain. Tykkäämään pääset edellä olevasta linkistä tai sivupalkista.
Käytössä on tällä kertaa googlen osallistumislomake, joka mahdollistaa sen, että teidän sähköpostit ei hengaile täällä blogissa :) Jos tuon lomakkeen käytössä on ongelmia, osallistua voi myös kommentilla noilla samoilla tiedoilla. Tärkeää on, että et osallistu kahdesti! Arvonta päättyy 30.8. 31.8. klo. 00.00!

Sokerina pohjalla, jotta kaikki saisivat jotain eikä vain onnettaren suosima: Kaikki lukijani saavat ensikuun loppuun asti koodilla "korukynsillä" valita tilaukseen yhden ilmaisen tuotteen Kuponkituotteet-osioista. Koodi kirjoitetaan tilausta tehdessä ensimmäisessä vaiheessa kohtaan "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset".

Onnea arvontaan!5 kommenttia: