lauantai 17. elokuuta 2013

Pusikoita

Halusin kokeilla leimaamista hiekkalakan päälle joten valkkasin viimeisen näistä Golden Rosen hiekkalakoista, sävyn 59. Mä nyt niin toivon, että teille näkyy nuo kuvat kunnollisina, sillä nyt kun katson tässä omalta ruudultani, ne muuttui jotenkin kummallisiksi tuossa ladatessa bloggeriin :O Hhrrr, miten mulla nyt voikaan olla epäonnea näissä kuvajutuissa...Tuntuu että kamerakin temppuilee siihen malliin, ettei kuulemma pitäisi.Pusikot on leimattu Pueenin laatasta, ja meinasin laittaa samasta laatasta leppikset tuohon päälle, mutta totesin että säästän sen johonkin toiseen kertaan ja leimaan cremen päälle. Hiekkalakan päällä kuviota joutuu vähän tähyilemään.
Loppuu vielä kiva swatch-kuva :) Kaunis lakka tämä on, mutta näistä neljästä omistamastani vähiten suosikki. Saa nähdä pistänkö jossain vaiheessa kiertoon vai jätänkö laatikkoon odottamaan sitä, että mahdollisesti vielä sytyn tälle sävylle.


Käytetyt

 • Avon Mineral Fix
 • Golden Rose Holiday 59
 • Pueen46 ja Konad Special Nail Polish Gold Black


Pakko muuten vielä täälläkin vinkata, mitä jo ihastelin fb-sivuilla, eli Adeninalla on TAAS tarjouksessa ihania A-Englandin lakkoja! Kyse on pikapikatarjouksesta, eli vain tämän viikonlopun näitä kerkeää hamsteroida.


En kestä, sinne on tullut muutenkin kaikkea uutta...Dependin hiekkalakkoja, muitakin Dependin lakkoja ja pari käsivoidettakin. Kiiiiva!


8 kommenttia:

 1. Jotenkin ihanan jouluinen kultaisine hohteineen tuo lakka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä! Ehkä lakkailenkin sitten joulun alla uudelleen tällä, jos se tuntuisi sitten omemmalta :)

   Poista
 2. Onpa sopiva lakkaus vuodenaikaan nähden tulee ihan ruska mieleen :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan värinen lakka :)
  Miun koneella pitää hieman tihrustaa, että näkee kunnolla kynsien koristelun, mutta kauniit kynnet on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin :) Noi leimat oli ihan luonnossakin aika vaikeat erottaa! Omasta mielestä leimaukset ei ole tämän lakan kanssa ainakaan paras koristelutyyli.

   Poista