tiistai 13. elokuuta 2013

Käärepaperiarvoitus

Allekirjoittanut raapustaa täällä postausta mahakipuisena :/ Lähdinpä jopa töistä kotiin sen takia. Lievästi korpeaa, kun pitäisi saada asiat hoitumaan, mutta minkäs teet kun kivulta ei voi keskittyä! Noh, sitten asiaan.

A-Englandin lakkoja on moni kovasti kehunut leimailussa, joten päätin kokeilla itsekin. Tai oikeastaan jo yhtien kynsien kohdalla kokeilin Lady of The Lakea, mutta se ei oikein toiminut. Tällä kertaa päätin yhdistää Mavalan Dakarin ja Briarwoodin, hyvin tuloksin!Holohippusetkin näkyvät leimoissa mukavasti ja värit muistuttavat yhdessä jotain karkkipaperia, kai. En millään saa mieleeni mitä.
Käytetyt
 • Avon Mineral Fix
 • Mavala Dakar
 • A-England Briarwood (saatu Adeninasta)
 • Cesars Rapid Dry Top Coat
 • PUEEN28

Tunnistiko joku tämän käärepaperin? :D Mua vallan häiritsee, kun en tiedä mistä tämä mielleyhtymä tulee!


12 kommenttia:

 1. Toi kuvio näyttää tosi paljon sun blogin taustalta! Tosi kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa, olisko se sitten ollut se eikä karkkipaperi :D Kiitos kehuista!

   Poista
 2. Paranemisia sinne! Kauniit kynnet, itsellä ei tosin tullut mitään mieleen. :D

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Hihi, kiitos paljon! Se on aina niin kiva kuulla, kun sä tykkäät mun leimauskynsistä :D

   Poista
 4. Tuun vastaamaan sun kysymykseen vielä tänne, eli näyttäisi olevan niin, että BM:n 2XX -numeroisilla laatoilla koko kynnen kuviot on leveydeltään 1,2 cm ja korkeudeltaan 1,6 cm. 3XX -numeroisilla laatoilla koko kynnen kuviot taas on leveyssuunnassa 1,35 cm ja korkeutta on 1,7 cm. Eli 3-alkuisissa laatoissa on n. millin leveämpiä ja korkeampia koko kynnen kuvioita.
  Toivottavasti vastauksesta oli apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okkei, olitkin tännekin vastannut :) Kiitos vielä!

   Poista
 5. Mie olen tässä varmaan varttitunnin katsellut näitä kynsiä, mussuttanut karkkia ja miettinyt eri karkkipapereita :D Ei kyllä tule mieleen mitään karkkipaperia vaikka karkkihirmu olenkin (tällä hetkellä vieressä on tuhottu MiniAakkospussi) :P
  Ja niin, kynnet on kauniit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ei tule mieleen, vaikka kuinka karkkia söisi :D Voih! No, päädyin siihen että menin sekaisin, ja mielikuva olikin tästä blogin taustasta :D Kiitos kehuista!

   Poista