torstai 29. elokuuta 2013

Huiskimusmanikyyri lehmäniiteillä

Iltoja! Kokeilin tällä kertaa itselle uutta koristelutyyliä, eli huidoin kirjaimellisesti lakkaa viuhkasiveltimellä toisen lakan päälle :D Ja tässä on tulokset!

Yllätyin paljon tuosta Rimmelin punaisesta lakasta, koska saman kokoelman keltainen sai karvat pystyyn. Levittyi kivasti ja peitti kahdella kerroksella! Ihme, odotin että lakka olisi lirua kuten sisarensa. Oikein nätti perus kirkkaan punainen.



Lehmäniitit on Adeninalta, aivan ihania! Meinasin ensin laittaa näihin puna-mustat, mutta ne olivat liian saman väriset pohjan kanssa, joten laitoin musta-valkoiset. Mietin alkuun, että mahtaakohan niiden värit levitä päällyslakan kanssa, mutta siitä ei ollut tietoakaan, toisin kuin muun pohjan...



Taisin rakastua tuohon tapaan koristella! Lakkaa oli helppo suihkia miten sattuu kynsille ja jälki oli sitä parempaa, mitä huolimattomampi oli! Tulos oli hiukan kuin suttuiset seepraraidat, eli koska en tykkään selkeistä eläinkuoseista, niin nämä oli minulle omiaan. Nämä kuivui todella kauan kun puuhailin kaikenlaista, mutta hassusti punainen väri tarttui silti pikakuivattajan siveltimeen :D

Pikakuivattaja saikin näihin mukavasti utuisuutta. Laitan tähän loppuun vielä kuvan ilman päällyslakkaa, niin huomaatte eron.



Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • Rimmel High Energy (saatu miitistä Berneriltä)
  • Mavala Milano
  • Cesars Rapid Dry Top Coat
  • kuvioniitit (Adeninalta)
  • Konad Special Nail Polish Gold Black
  • Pueen36


Oletteko te huiskineet koristeluita? Tykkäsittekö tällaisesta kuviosta? Fb-seurailijat jo tietävätkin, että viikonloppuna on tulossa kivaa esittelyä :) Pysykää kuulolla! Niin joo, muistakaa arvontakin sivupalkista!


12 kommenttia:

  1. Mä HALUAN noita niittejä myös!!! :D

    ps.Pisteet otsikosta! :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos! Toi otsikko onkin aika erikoisen oloinen :D Hankkimaan vaan niitä niittejä!

      Poista
  2. Vautsi, en olis uskonut että nuo on niittejä:D pinkit ja valkomustat olis aika kivat...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nämä ei kauheasti näytäkään niiteiltä! Ja ihanan litteitä, se on musta aina plussaa :) Noi kaikki on tosi erikoisen näköisiä, itse ihastuin noihin vaaleansinipohjaisiin.

      Poista
  3. Onpas jännän näköinen efekti. Tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät! Toi efekti on kyllä aikas erikoinen varsinkin kun lisää päällyslakan :)

      Poista
  4. Mielettömän hienot! Ja tuo punainen sopii sun kynsille tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vanquish! Oon kyllä samaa mieltä, että punainen on mun väri :) Tällaiset kirkkaat punaiset on kyllä kaikessa tavallisuudessaan kauniita!

      Poista
  5. Tosi kivat kynnet! Toi efekti on kyllä mielenkiintonen, pitää testailla varmaan sinisenä versiona. Rimmelin punainen yllätti itselläkin, yleensä kiroan koko merkin alimpaan helvettiin lakkojen koostumusten takia, mutta Double Decker Red peitti yhdellä ja oli muutenkin mainio. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tää punainen oli kullä yllätys sen keltaisen jälkeen, ajattelin että saman kokoelman lakat olisi yhtä huonoja :D Toi oli meinaan oikeinkin mainio!

      Poista
  6. Tuo efekti on kyllä aivan mahtava, pitää varmasti joskus kokeilla itsekin. Kynnet ovat ihan huikean kauniit! En ole muuten ikinä käyttänyt viuhkasivellintä yhtään mihinkään, vaikka niitä taitaa tuolla kaapissa olla kaksikin - lienee siis aika ottaa ne käyttöön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli kivaa ja helppoa! Mulla kanssa on ollut viuhkasivellin vaan lojumassa enkä ole käyttänyt tai osannut käyttää sitä mihinkään, mutta tähän se oli passeli :)

      Poista