lauantai 5. lokakuuta 2013

Keijupölykynnet

Kyllä, olen myöhäisherännyt. Eilen oli Roosa Nauha -päivä. Eilen. Oli. Ja meinaan tehdä siihen teemaan kynnet tänään. Niin. Nythän on rintasyöpätietoisuuteen liittyvä kuukausi juuri alkanut, panostakaahan kanssalakkaajani siihen rintojen tutkimiseen! Voimia myös niille, joita tämä aihe koskettaa henkilökohtaisesti!

No ajatushan on tärkein, ei se että ehtii aikatauluun. Olen nimittäin ihan paineissa täällä, kun kuun loppuun mennessä pitäisi saada lopputyö kuntoon ja siinä sivussa sitten kaksi apurahahakemusta...hrrr.

Haluan vielä puhua noista kuvistakin, joten jos et jaksa lukea, niin nyt kannattaa lopettaa :D Eli puhetta on ollut siitä, että bloggerin (tai tarkemmin Picasan kuvapalvelun) uusi automaattinen muokkaus pilaa kuvat. Sitten on ehdotettu, että kun tallentaa kuvat png-muotoon, muokkausta ei tule ja kuvien kauneus säilyy. Noh, itse nyt sittn totesin, että png-formaatti ei suojaa kuviani. Kuvat eivät menneet niin pahaksi kuin jpg-muotoiset, ja luulin jo päässeeni pälkähästä, kunnes sitten huomasin sinertävän sävyeron verrattuna alkuperäiseen kuvaan. Valkoisesta taustastahan se näkyi lopulta helpostikin. Niinpä nyt latasin nämäkin kuvat vielä kolmannen kerran, ja en todellakaan bloggeriin. Nyt kuvat on sitä, mitä niiden pitääkin! Itse luovun kyllä nyt kokonaan bloggeriin lataamisesta. Harmittaa vaan, että pidemmän aikaa olen jo ihmetellyt, miksi kuvat ei muka blogissa ole yhtä kauniita kuin omalla koneella katsellessa ja tässä syy. En vaan millään jaksaisi alkaa näitä kaikkia nyt uudelleen lataamaan toista kautta. Ehkä huonommat kuvat saavat sitten jäädä aikaisempiin postauksiin :( Piste. Asia loppuunkäsitelty.

 photo IMG_6564_zps5d4385d8.png

Tein herkkuvärisen liukuvärin ja otin kerrankin vertailukuvan ennen kuin peitin sen toisella lakalla. Päälle nimittäin sudin äskettäin nähnyt China Glazen Wireless Holographic Top Coatin, yhden suht ohuen kerroksen.

 photo IMG_6577_zps4bc97699.png

 photo IMG_6618_zps8f166d75.png

Alla on siis kaksi kerrosta OPIn Your Web or Mine? -lakkaa, Spiderman-kokoelmasta. Oikein mainio lakka. Vähän siihen meinasi jäädä sudinjälkiä, mutta tällaisilla metalli/frost-pintaisilla lakoilla se on oikeastaan enemmän sääntö kuin poikkeus, joten en pitänyt sitä pahana. Ei siitä häiriöksi asti ollut.

Tyveen tein kerrankin liukuvärin mustalla (jota oli muuten tuskainen putsata). Olin ihan varma, että asetonilla jynssäämisen jälkeen kuvissa näkyisi kuivien kynsinauhojen lisäksi myös harmahtava iho, mutta sainkin eliminoitua molemmat, vaikka siistimistä oli hurjan paljon.

 photo IMG_6617_zps239f032e.png

Normaalisti olisin laittanut siirtokuvat vasta hololakan päälle, mutta päätin tehdä kerrankin uskaliaan poikkeuksen ja laitoin ne holon alle. Lopputulos oli kaunis, ehdottomasti voi tehdä toistekin! Olen ostanut muuten nuo siirtokuvat joltakin kirpalta puolikkaana arkkina ja ymmärrän tosiaankin, miksi edellenin omistaja ei halunnut käyttää toista puolta :D Kuvia ei meinaan meinannut saada irti taustastaa vaikka kuinka liotti. Ja sitten kun kuva suvaitsi irrota, se ei meinannut tarttua kynnelle ollenkaan. Vähän kun sormella tasoitti, niin koko kuva tarttui uudelleen sormeen ja se piti asetella uudelleen :D Kauniit on, mutta hermoja raastavat!

Tykkäsin näistä kuin hullu puurosta! Oikein kauniit ja klassiset, vaikka liukuväri onkin tehty mustalla, joka ei ole niin perinteinen väri.


 photo IMG_6589_zps15e88ab6.png

Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • OPI Your Web or Mine?
  • Wet n' Wild Ebony Hates Chris
  • China Glaze Wireless Holographic Top Coat (saatu Adeninasta)
  • inm Out the Door
  • siirtokuvat

Kummat oli teidän suosikit?




32 kommenttia:

  1. UPEAT KYNNET! Siis todellakin <3
    Saanko vielä kysäistä kuvista, vaikka asia loppuunkäsiteltiinkin, että minkä kautta nyt lataat kuvat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, punastun ihan :) Kiitos paljon! Nuo kuvat, ja loputkin tulevaisuudessa, olen ladannut PhotoBucketin kautta. Vähän se tekee lisätyötä tähän, mutta eipähän tarvii joka kerta kiroilla kuin merimies, kun bloggaa :D

      Poista
  2. Tää blogger on kyllä maailman turhin tällä hetkellä kuvien suhteen.. -__-
    Mutta nämä kynnet on ihanat! Holo top coat tekee näistä tosi nätit.
    Tulee mieleen ufokarkit :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että en ole ainut, joka on turhautunut bloggerin kuvanpilausautomaattiin!
      Kiitos kehuista! Nyt kun sanoit, niin tosiaan näyttää ufoilta :D Mmmmmmm...

      Poista
  3. Oi että, nämä on todella kauniit kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Bambi! Tykkäsin näistä itsekin :)

      Poista
  4. Holotetut on kyllä vieläkin kauniimmat mutta ilman sitäkin aivan ihanat kynnet:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sissi! Itsekin nyt ehkä kallistun holotettujen puolelle, vaikka ensin olin sitä mieltä että toi kiiltävä musta olisi ollut kaunis säilyttää :)

      Poista
  5. Ooh, aivan ihanat kynnet! Nyt vähän harmittelen, etten oo hankkinut tuota Your Web Or Minea... Ja mitä kuviin tulee, niin mä en oo missään vaiheessa uskaltanut ladata kuvia bloggeriin juurikin tuosta syystä, että pelkään kuvalaadun menevän ihan pilalle. Oon kuullut noita valituksia kuvalaadun pilaantumisesta niin paljon. :( Oon siis onneksi siltä välttynyt, mutta tosi ikävää varmasti taistella tommosten ongelmien kanssa. Mutta hyvä ratkausi varmasti unohtaa bloggeriin lataaminen nyt, säästyy aikaa ja hermoja varmasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niniane! Muakin lähes hamittaa nyt, että oon edes käyttänyt bloggeria kuvien lataamiseen, koska oon ihan varma että se on muuttanut kuvia jo aiemmin, mutta en todellakaan jaksa enää tässä vaiheessa vaihtaa kaikkia kuvia postauksista :(

      Poista
  6. Tosi ihanat kynnet ja hyvin sopii värit yhteen =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon eekku :) Mustakin noi värit käy hyvin yhteen, vaikka musta nyt käy kaiken kanssa :D Musta ja pinkki on kyllä mulle aina ollut tosi herkku yhdistelmä.

      Poista
  7. Oijoijoi nää on niin ihanat!!!
    Mä oon kans manannu tätä bloggeria, mutta en ole jaksanut alkaa säätään kuvia minkään muun kautta.. pitäis kyllä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia! Itsellä meni nyt sen verran perusteellisesi hermo, että en enää koskaan tule käyttämään bloggerin kuvatilaa :D

      Poista
  8. Oi miten kauniit! Molemmat versiot ovat tosi nätit mutta tykkään ehkä vielä enemmän noista missä on tuo hologlitter päällä. Mulla on ollut muutes kans yhtä hankalia siirtokuvia, jotka käyttäytyivät JUST samalla tavalla, mutta ne olivat hopeanvärisiä. Vieläkin nousee verenpaine kun muistelen niitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Papu! Mulla on kanssa ollut tuollaisia aiemmin ja sitten niitä, jotka menee ryppyyn heti, kun irrottaa taustasta, ja niitä, jotka jämähtää kynnelle kerralla :D Kyllä siirtokuvat on hieno keksintö välillä :D

      Poista
  9. Vau, tosi upeet! Pitää varmaan itekin joskus kokeilla tehdä mustalla liukuvärjäys kynnen tyveen, näyttää niin siistiltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinikilpikonna! Muuten toi oli kiva, mutta olis kannattanut huolehtia suojauksesta :D Oli meinaan niin törkeä siivo että ei mitään rajaa :D

      Poista
  10. On kyllä nätit! Mä kuitenkin tykkään ehkä enemmän noista ilman hologlitteriä, ovat jotenkin kirkkaammat =)
    Mä en ookkaan kiinnittänyt huomiota tuohon kuvien laadun huonontumiseen. Jossain jopa väitin, että ei oo itellä käynyt niin. Mutta enhän mä ees oo niitä silleen katsonut. Pitääpä vilkaista kuvia vertailun vuoksi seuraavan kerran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannele! Toi vissiin vaikuttaa kaikilla vähän eri tasolla. Sissin kuvia, kun oon katsellut, niin en ole huomannut eroa kuin hieman alkuperäisen ja ladatun kuvan välillä. Omat taas muuttui niin silmissä, että ei toivoakaan että joku ei sitä huomasi. Niitä kuvia en siis ole blogissa edes julkaissut, koska oli ihan pilalla.
      Sitten taas toisilla tohon png-muotoon vaihtaminen auttaa, mutta mulla sittenkin niissä huomasi ero - ei niin paljon kuin aikaisemmin, mutta huomasi kuitenkin.

      Poista
  11. Holotetut tuo sen viimeisen silauksen näihin, mutta on ne kauniit kyllä ilmankin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani :) Itsekin tykkään kovasti holotetuista!

      Poista
  12. Oi että, on kyllä hurjan kauniit kynnet! :)

    VastaaPoista
  13. Tsiisus kun on kauniit kynnet! <3 Upeus!


    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista
  14. Tosi nätti lakkaus! Hyvin onnistunut liukuväri mustalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vanquish! Musta se on kiva väri, kun käy kaiken kanssa :)

      Poista
  15. Muistelinkin, että luin sun manaamista tästä Picasan jutusta! :D Mulla palo tänään lopullisesti hermo ja tutkailin vähän asiaa. 8)
    http://passionfornails.blogspot.com/2013/10/picasa-automaattinen-kuvankorjaus.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä huomasin tuon sun postauksen ja kävinkin jo klikkaamassa sen ruksin pois :) Kiitos vaan avusta, vaikkakin luulen että en siltikään hetkiin uskalla käyttää bloggeria. Hyvin oon tullut toimeen meinaan PhotoBucketinkin kanssa ;) Sen kanssa ei tarvii ainakaan pelätä.

      Poista