maanantai 21. lokakuuta 2013

Talven huurretta

Olen jo pitkään halunnut tehdä jotain täysin valkoiselle kauniille pohjalle. Aikaisemmat lakat on mahdollistaneet valkoisen pohjan, mutta kauniista valkoisten lakkojen kanssa ei ole paljon puhuttu...
Lueskelin jo vähän aikaa sitten eräässä nimeltä mainitsemattomassa fb-ryhmässä, että moni oli kehunut Seppälän Nails-sarjan valkoista cremeä nimeltä Snow White. Hainpa sen seuraavaksi, koska W7 on ihan finaalissa.

 photo IMG_6980_zps6ac5f540.jpg

 photo IMG_6989_zpsec60d327.jpg

No mitäs sanoi tämä valkoinen? Lakasta aavistelisin oikein hyvää, koska kaksi kerrosta peitti kauniisti ja tasaisesti. Pintakin jäi kauniin kiiltäväksi. Mutta se suti!

Se suti on kamalan leveä, vähän samanmoinen kuin Wettiksen leveät. Mutta se on kova! Harjakset oli niin kovia, että siveltimestä meinasi joka kerta jäädä oikein syvä ja terävä ura levittäessä. Onneksi lakan juoksevuus korjasi asian, mutta pidin tätä ongelmana. Mietin, että voisin vaan kaataa lakan W7:n tyhjenevään pulloon, koska siitä sudista pidin.

 photo IMG_6975_zps2a15c195.jpg

 photo IMG_6991_zps2b645f8a.jpg

Leimaukseen on käytetty China Glazen Romantique-kokoelman Harmonya, jonka halusinkin nimenomaan leimaushommiin. Nyt vasta sain testattua tätä omille kynsille leimauksessa (tein siis yhdet hääkynnet kyllä eräälle morsiamelle, mutta pitihän sitä itsekin kokeilla). Lakka todella leimaa niin hyvin, kuin huhut kertovat!

Kuvat siirtyivät ainakin lähestulkoon kokonaisina, oikeastaan parhaimpia lopputuloksia, mitä olen saanut aikaan. Aivan ihana lakka!

 photo IMG_6975_zps2a15c195.jpg

Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • Seppälä Nails Snow White
  • China Glaze Harmony
  • inm Out the Door
  • Laatta A49



40 kommenttia:

  1. Nätti leima, onko mistä laatasta?
    Tykkään valkoisen ja (jonkun toisen värin) yhdistelmästä mutta tää violetti on kyllä erityisen tyylikäs:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sissi! Oho, hutiloin siis silti, kun mietin että mitä unohtui, laatan numerohan se :D Eli A49 on ja lisään sen myös postaukseen :) Eli kiitos huomiosta!

      Poista
  2. Nämä kynnet ovat mielettömän upeat! Todella elegantit ja kauniit

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Bambi! Nämä tuntuikin tosi naisellisilta :)

      Poista
  4. Kauniit<3 Voisin niin kuvitella nämä kynnet joihinkin talvihäihin morsiammelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katariina! Tein just yhdelle morsiamelle sellaiset, että oli alla ihan vaaleanpunainen hempeä lakka ja pitsiruusut tuolla violetilla päälle. Oli kynnet muuten ihan kopio puvusta!

      Poista
  5. Voi nämä on kyllä kauniit! Mä niin rakastan valkoisen ja violetin yhdistelmää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belegwen! Se onkin ihana yhdistelmä :) Ylipäätään tykkään valkopohjaisista lakkauksista tosi paljon, mutta haastavat lakat vähän rajoittaa sellaisten tekemistä :D Rajoittaa edelleenkin, ellen sitten vaihda tuota lakkaa kokeiluksi toiseen pulloon.

      Poista
  6. Oi miten nätit! Tykkään ja paljon :)

    VastaaPoista
  7. Oijoi, kun on nätit lakkaukset! :)

    VastaaPoista
  8. Vautsi, tosi tyylikkäät kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos EliZaa! Onkin ollut tosi tyylikäs olo ;)

      Poista
  9. Eihän tässä muuta taas voi kuin ihastella! <3

    VastaaPoista
  10. Tyylilyyli on tehnyt taikojaan :)
    Tosi ihanat kynnet, minulle tulee mieleen pitsi noista leimauksista!

    VastaaPoista
  11. Ihanat kynnet jälleen kerran! <3
    Pitääpä itsellänikin hommata toi Seppälän valkoinen lakka testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanne! Lakan puolesta sanoisin, että kokeile, mutta toivotaan että sulle tulee parempi suti! En tiedä, onko toi mun maanantaikappale, vai mitä ne muut on tota kehuneet :D

      Poista
  12. No on kyllä joo tosi tasainen ja kaunis valkoinen pinta :) Ja aivan ihanan raikas ja kaunis lopputulos koko manikyyrissä! Mulla on itelläkin tuo harmony vielä korkkaamatta, pitää selkeästi kokeilla heti seuraavalla lakkauskerralla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmettelin oikein, että miten pinnasta tuli ihan lähes virheetön, vaikka suti teki aina levittäessa sellaista hallaa! Mutta ehkäpä juuri toi lakka onkin sitten niin hyvä, että edes ketku suti ei pilaa sitä, vaikka aiheuttikin kiroilua :D

      Poista
  13. Super kauniit kynnet ja niin huolitellut :) Täysin virheettömät!

    VastaaPoista
  14. Ah! Hienoimmat hetkeen! Tuli vähän kynsikateus : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Älä ole suotta kateellinen, on parissa vänkyräkynnessä monesti aikamoinen muotoilu, että näyttää hyvältä :D

      Poista
  15. Upeat! Mun on jo hetken pitäny kans hakee toi seppälän nails lakka, mutta en oo viel saanu aikaseks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani! Kannattaa kokeilla, tosin toivon että saat vähän pehmeämmän sudin kuin minä :)

      Poista
  16. Siis aivan ihanat! Tosi onnistuneet! Nuo Romantique sarjan lakat on kyllä aivan erinomaisia leimaamiseen. Itselläni on kolme ja haluaisin kyllä kotiuttaa niitä vielä lisää. Joy on yksi lemppareistani ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mira! Toi onkin mun vielä ainoa Romatique-lakka, luultavasti tulen kotiuttamaan muitakin, kun niin hyvin toimi :)

      Poista
  17. Tosi ihanat! Valkoinen ja lila on nätti yhdistelmä <3 Tuo kuviokin on nätti, oon sitä kerran itsekin käyttänyt. Mulla se tosin riitti vain neljäsosalle kynttä, tällaiset lapiot kuin ovat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vanquish! Onneksi tuollaiset ei-kokokynnen kuviot on siitä kiitollisia, ettei tarvitsekaan täyttää koko kynttä :) Tosin mulla on vaikea hahmottaa, miltä se näyttäisi jos olisi vielä pienempi mun kynnellä. Pitää mennä katsomaan, jos vielä löytäisin sen sun postauksen :)

      Poista
  18. Jumaloin ylikaiken valkoisia kynsiä ja siksipä nämä viehättää erityisen paljon. :) Itse oon kuitenkin hyvin laiska toteuttamaan valkoisen ja muiden lakkojen yhdistelmiä.. :D Täytyy ryhdistäytyä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! Valkopohjasia tulee tosiaan tehtyä hirmuvähän, koska harvoin valkoisella on kauhean mukava lakata koko kynttä :D Yleensä kun se on niin tuskaa!

      Poista