keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Laiska postaa kaiken kerralla :D Eli ostospostaus.

Oon ihan mielettömän laiska tekemään oman postauksen joka kerta, kun ostan jonkun lakan... Niitä nimittäin aina tulee ostettua se yksi kerralla :D Sais aika usein postailla...
Kuvat tulevat ihan ihme järjestyksessä, koska blogger haluaa niin. Ne oli kuten aluksi halusinkin, ja kun lisäsin kuvatekstit, niin PIM! Kaikki oli hujan hajan... Jes.
Tällä kertaa siis arvostelut ja tuotetiedot löytyvät kuvateksteistä :)

Nyt siis "vähän" useampi kerralla.

Tää kuva nyt lätkästiin tähän, ja blogger on niin ihana, ettei sitä voi siirtää :D  Sain siis tämän kaupanpäällisinä Seppälästä kun ostin Teal of Fortunen ja French White Cremen. Fiksu kun olen, luulin tätä käsirasvaksi myyjän puheiden perusteella ja tää on hoitoainetta HIUKSIIN :D Jopa kokeilin käsiin ja hyvin imeytyi :D Miinusta tulee siitä, että tässä on samaa hajustetta kuin Doven itseruskettavassa voiteessa, joten mulle tulee heti se mielikuva. Tuoksu ei ole siis paha, mutta mun mielikuva tekee siitä ei-mieleisen.
Tällainen kasa kokonaisuudessaan:)
Helsingistä kotiutui kahden lakan lisäksi myös Nail Art -ideakirja. Suomalaisesta kirjakaupasta löytyi ja maksoi 15 euroa ja on kovakantinen 255-sivuinen. Ole aika halpa, kun olen kuullut, että jotkut ideavihkoset maksaa yli kympin.
Helsingistä ostin Teal of Fortunen, joka on vilahdellut monessa blogissa tässä viimeaikoina. Se on siis dupe lakoille OPI Catch Me In Your Net, Orly Halley's Comet ja Zoya Charla. Tosi ihanan vihersävyinen sininen. Levittyy noille lakoille tyypillisesti eli hyvin, mutta on ohut. Vajaan 5 euroa Seppälästä.
French White Creme, ihan perus valkoinen cremelakka, koska mulla on se lopussa. Testannut en ole tätä vielä :) Vajaat 4 euroa Seppälästä.
Golden Rose Matte 01 aniliinen punainen mataksi kuivuva lakka. Tässä ei ole yhtään shimmeriä seassa kuten samannäköisen pullon omaavan Matte Velvet- sarjan 105 petrolin värisessä lakassa. Typerää kun sitä ei näe pullosta, ne ei ole kovin hyvin suunniteltu mun mielestä. Värinä kyllä nätti, vaikka häviääkin tuolle toiselle. Kolme euroa Seppälässä.
Kicks lakka sävyssä Fab Jean. Vähän tylsä mun makuun, näytti pullossa kivemmalta. 2,25 euroa Kicksin alennuslaarista.
Depend 248, mikä on mun mielestä vähän "harmahtava" persikan väri, jos niin voi sanoa. Halpa oli, mutta ei tullut mun lempilakkani tästä :D Kicksin alennuslaarista myös 1,5 euroa.
China Glaze Drastic. Mun eka CG-lakka, jeejee! Kyllä tämä laadultaan onkin ihan kehujen arvoista :) Vähän sellainen jelly-mainen viininpunainen lakka.

Flormar U27 neon-pinkki glass flecked -lakka. Ohutta, mutta kaunis ja levittyy hyvin :)
Flormar U24 mun sanojen mukaan fuksian punainen glass flecked -lakka. Ohutta, mutta levittyy hyvin.

Siinäpä ne oli :) Nyt rupean ostolakkoon. Oikeasti.
Löytyikö teille mieleisiä tuotteita?

14 kommenttia:

  1. Mäki oon himoinnu tot Teal of Fortunea mut en oo viel aikaseks saanu käytyy kaupassa missä sit myydää :D

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä ihanan värinen! Tosi monessa blogissa on sitä kehuttu, ja siksi se piti itsekin saada :D

    VastaaPoista
  3. Toi rasva joka tuli kaupanpäällisenä, on tarkotettu hiusten hoitoaineeksi..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi jessus :D En edes ajatellut lukea tota purkkia läpi, kun myyjä kysyi saako laittaa käsirasvan mukaan, toi näyttääkin rasvapurkilta ja imeytyi hyvin :D
      Vähän naurattaa nyt...

      Poista
    2. Hehe :D Luulin eka itekkin et se on käsirasvaa

      Poista
    3. Pääsitkö käsiin kokeilemaan? Kuulin kaverilta, kun kerroin tota juttua, että joku kampaaja oli suositellut käsi"voiteeksi" jotain tietyn merkkistä muotovaahtoa... Joten miksipä ei toimis hoitoainekin :D Onhan se sentään joku oil treatment ja öljythän on kovassa huudossa kynsien hoidossa :D

      Poista
  4. kannattaa muuten laittaa ton teal of fortunen alle tosi paljon aluslakkaa. värjää kynnet hyvin nopeasti siniseksi jos on huono aluslakka. tuo golden rosen lakka ei ole samaa sarjaa kun matte velvetit vaan on pelkkä matte :) tämän takia siinä ei ole ollenkaan sitä shimmeriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! Oho, kiitos myös kun valistit mua tosta mattalakasta, en yhtään älynnyt kun on pullot niin samanlaisia :D

      Poista
    2. siinä lukee pienellä se matte velvet ja toisessa vaan se matte :)

      Poista
    3. Joo, niin lukee :D Kannattaa lukea jälkikäteen vasta... Pullot on samoja niin se hämää :D

      Poista
  5. Kivan värisiä lakkoja ja haluaisin itteki jonkun tollasen idea kirjan. Vois olla kiva silloin kun lyö tyhjää.

    VastaaPoista
  6. Se on kyllä aika huippu! Nyt on vielä hyvin ideoita päässä, mutta kun tiedän mun mielikuvituksen tason, niin arvaan että jossain vaiheessa tyssää :D

    VastaaPoista
  7. Jään innolla ootteleen kokemuksia tuosta valkoisesta lakasta. Jos se on edes kohtalainen, niin koitan saada itsekin hommattua sen.

    Huomasin tuolta reunasta, että oot Tampereelta, ja joskus olit etsiskellyt Flormarin holoja. Nyt niitä on tullut ainakin Hervannan Vapaavalintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin odotan kovasti ton testaamista! Sitä ei oikeasti uskois että ihan perus valkoisen löytäminen voi olla niin vaikeaa :D Ja mustan.
      Muuten, et olis paljastanut mulle että noita holoja on hervannassa, koska miten tää ostolakkolainen muka niitä voi ostaa. JA kaiken lisäksi, Hervanta on melkein tässä vieressä :O

      Poista