perjantai 5. lokakuuta 2012

Juhlakynsiä ja palkinto

Arvatkaas kuka on tehnyt kynsiä koko päivän :D Tein nimittäin ensin serkun häihin kaasolle kynnet. Kynsiksi valikoitui jo tästä nähdystä kuvasta vasemmalla olevat. Niitä ei ole nyt kuvattu ollenkaan, koska luonnollisesti kaasot on juuri ennen häitä kiireisiä :)


Seuraavat juhlakynnet tuli mun omalle äidille, joihin laitoin alle mustan ja päälle kaksi kerrosta Wettiksen Gray's Anatomy -lakkaa. Päälle tein dotting toolilla hilminauhoja ja risteyskohtiin laitettiin kirkkat strassit.Vielä vähän lisää kuvia... Satuin nimittäin voittamaan ekaa kertaa blogiarvonnassa! Ah onnea. Kyseessä oli Talk and Bake -blogin arvonta. Paketista paljastui kaksi China Glazen lakkaa, kynsinauhaöljy ja pussillinen herkkufimoja. Ja tietysti ihana kortti <3


Vihreä glitterlakka on Glittering Garland, kynsinauhaöljy tuoksultaan Holiday Berry, ja kultainen lakka Champagne Bubbles. Oi, ne on niin ihania!


Ja katsokaa näitä herkkusia!

Omatkin kynnet oon söheltänyt tässä tänään, mutta niistä en ehdi, tai viitsikään, änkeä enää samaan postaukseen. Eli palaillaan!

Ja tervetuloa muuten uusille lukijoille! Teitä on huippumonta, ja marraskuussahan täällä arvotaankin.


4 kommenttia:

 1. tosi kauniit kynnet ja onnea voitosta

  VastaaPoista
 2. Aloin tuossa miettimään, että en varmasti laittanut mitään öljyä mukaan :'D Pienen mietinnän jälkeen tajusin, että sehän oli tuossa paketissa mukana.. Hyvä minä :D

  Miltä se muuten tuoksuu? Jollekin marjalle kenties?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se paketti oli kaksi lakkaa ja kynsinauhaöljy :D Hyvin oot perillä XD
   Marjaisa se on, aika makea. En ole niin tarkkanenäinen, että yhtään osaisin sanoa mikä marja :D

   Poista