perjantai 19. lokakuuta 2012

Lakkani: Golden Rose

Jihuu, viimeinen lakkaesittely! Kylläpäs tähän meni kauan... Tästä pääsette katsomaan loputkin.

Tänään on siis vuorossa Golden Rosen lakat, jotka onkin oikeastaan kaikki mattapintaisiksi kuivuvia. Olen niin ihastunut niihin.


Matte Velvet 105 on niin sanottu suedelakka, eli koostumus on muuten shimmerlakkaa muistuttava, mutta se kuivuu mataksi. Tämä nimenomainen sävy on ihana petroli ja näistä ehdottomasti oma suosikki. Löytyy tästä lakkauksesta.


Matte Velvet 101 on vaalean sininen suedelakka, ja tunnustan, etten ole vielä muuta kuin kiekolle lakannut :(


Matte Velvet 106 on myös suedelakka, viininpunainen. Löytyy täältä.


Matte Velvet 110 on tumman harmaa/musta suedelakka. Harmittaa ihan etten ole vielä ehtinyt kokeilla.


Matte 01 on aniliinen punainen mattalakka, siis erilainen kuin Matte Velvetit. Muuten tykkäisin, mutta jotenkin omilla kynsillä, jotka on hiukan raidalliset, se näyttää yksinään ihan maalilta. Tästä löytyy lakkauksessa.

Yleisesti ottaen kaikki nämä tuttavuudet ovat ihanasti levittyviä, ja peittävätkin aika hyvin jo yhdellä kerroksella. Siksipä veikkailen näiden olevan omiaan myös leimaamiseen. Höh, en ole sitäkään kokeillut.

Muita Golden Rosen faneja?

8 kommenttia:

 1. Multa löytyy noista kaikki paitsi vaaleanpunanen, jonka tilalla on tummanvioletti.. Ja kyllä, tykkään golden rosen lakoista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihania :) Ja kiva kyllä kun niitä on saanut nyt eurolla seppälästä!

   Poista
 2. Musta Golden Rosen lakkojen laatu on kyllä halpaan hintaansa nähden tosi hyvä, esim. suedelakat ovat tosi kivoja ja omistamani Golden Rosen hololakka on kyllä holoefektiltään tosi hyvä ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Storithiana, kyllä näin on! Mua melkein harmittaa, etten omista yhtään GRn holoa kun nuo matte velvetit on niin ihania!

   Poista
 3. noi on ihania ja edullisia lakkoja ,tota pinkkiä en oo nähny missään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos eekku! Noita on tullut kyllä hiukan hamstrattua kun kattoo, että en ole edes kaikkia vielä kynsille asti saanut :D

   Poista