lauantai 13. lokakuuta 2012

Lakkani: H&M

Tämään vaihteeksi lakkaesittelyitä, niitä on muuten enää tämän jälkeen yksi ainokainen jäljellä :)


Nail Him on sininen shimmerlakka, mutta shimmer on niin pientä ja huomaamatonta, että joka kerta joudun uudelleen tarkistamaan, oliko se shimmer vai creme. Kuvakin on ihan totuuden mukainen, eli noin nopsaa katsottuna: cremehän se on :D


Beauty Bandit on violetti creme, joka kuivuttuaan on paljon sinisempi kuin pullossa. Löytyy näistä kynsistä.


Lemon Tree on ihanan hehkuvan keltainen creme, olen tosissaan tykästynyt H&M:n cremelakkoihin. Ne kaikki levittyvät kivasti ja ovat kauniin värisiä. Keltaisen näkee tästä lakkauksesta. Myös ensimmäisenä ollut Nail Hin on siellä :)


Hunt Me Down on armeijan vihreä creme. Olen kerran lakannut tällä, ja muistaakseni se oli kuivattuaan aika harmahtava. Olen nähnyt tästä monenlaisia versioita: juurikin tuollaisen mikä pullossa, sitten paljon vihreämmän ja sen harmahtavan omilla kynsillä. Blogissa tästä ei ole kuvaa ollenkaan, mutta suunnitelmissa on lakata tälläkin pian.


Pink Mist on juurikin sopiva ranskislakaksi! Sopivan läpikuultavaa ja huomaamatonta. Se sopii hyvin myös glittervoileipien päälle.


Stay Golden on kultainen glitterlakka kirkkaalla pohjalla. Siinä on suurempaa ja pienempää hexglitteriä. Olen myös aikaisemmin todennut ääneen täällä, että näyttää kuin osa isommista glittereistä olisi hopeisia, ja sanon niin edelleen :D En tosin tiedä, pitääkö se paikkaansa vai huijaavatko silmäni.
Tätä lakkaa on näissä kynsissä.


Magic Ocean on ihanan turkoosi shimmer. Se löytyy tästä lakkauksesta. Varoituksen sana tosin: itsellä ainakin värjäsi kynnet ihan kammottaviksi!


Dark Hot Red on todella syvän tumman punainen cremelakka, jota suorastaan rakastan! Harmi kun pullo on pieni ja jo puolivälissä. Jos nyt joku uskaltaa näin vanhan postauksen katsoa, niin tässä se on. Se on todellisuudessa kuivuttuaan paljon tummempi sävyinen kuin kuva pullosta.


Sparkling Rainbow on perus moniväristä hexglitteriä, mitä käytän aina voileipiä kerrostaessa. Tykkäisin, että lakassa olisi myös astetta isompia glittereitä, niin se olisi ihanampi, mutta en valita. Näissä sitä on.


Siinäpä niitä taas oli :) Oliko tuttuja lakkoja? Entä lueskeletteko mieluummin näitä "muita" postauksia ennen kuin saan taas aikaan kynsiä? Vaihtoehto on siis, että ette lue mitään postauksia :D

Huomiseksi teen water decals -tutoa.

10 kommenttia:

 1. Minä tykkään ainakin lukea näitä muitakin postauksia :) Tällaisia lakkakokoelma postauksia on kiva lukea ja katsella löytyykö samoja lakkoja :D

  miulta löytyy blogi osoitteesta http://emmminn.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että kiinnostaa :) kävinkin liittymässä sun blogiin!

   Poista
  2. Uudet lukijat on aina tervetulleita :)

   Poista
 2. kivoja lakkoja mulla myös toi sparkling rainbow

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos eekku kommentista! Se on kyllä ihan ok perusglitter!

   Poista
 3. Mä löysin tänään hennesistä ihanan pinkin glitterilakan, taisi olla uutuus kun en ole aiemmin nähnyt..tällainen http://almostneverwithoutnailpolish.blogspot.fi/2012/10/vampigt-hostlack.html

  Lakkaesittelyjä on aina kiva lukea:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Arvaa mun on pakko varmaan mennä tänään nopeesti pyörähtään HMllä jos sattuisin törmäämään tohon samaan :D Kiitti vinkistä. Vaikka tosin se ei takaa mitään, kun tuntuu että meidän hennesillä tosi vihkeästi vaihtuu lakat.

   Poista
 4. Ei ollut kovin tuttuja lakkoja, olen osan joskus nähny kaupassa mutta en ole ostanut,,, nyt kyllä haluan mennä ostamaan !! :)
  Ja nämäkin postausket ovat kivempiä kuin ei mitään !
  Minullakin on kynsiaiheinen blogi osoitteessa http://diamondonnails.blogspot.fi/
  voit käydä kurkkaamassa :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Liisa! Kannattaa kyllä käydä katselemassa lakkoja, itsekin yllytettynä ostin tänään yhden lisää :D Ja käyn kattoon sun blogia ajalla :)

   Poista
 5. Kyllä näitäkin postauksia on mukava lukea. :)

  Mä laitoin sulle takaisin tunnustuksen:
  http://belegwen.blogspot.fi/2012/10/tunnustus.html

  VastaaPoista