torstai 25. lokakuuta 2012

Yllärin pyllärin pyy! Part 2

Ihanainen Sigi järjesti vähän aikaa sitten Halloween-aiheisen lakkauskilpailun, jossa pääsin finaaliin. Voittoa ei tullut, mutta Sigi päätti tykätä nokipallerokynsistäni niin paljon, että halusi palkita minua "pikkuisella" yllätyspaketilla.


Tässä on koko paketti: peräti NELJÄ Flormarin Pretty-lakkaa (musta creme, hopea shimmer, sininen shimmer ja oranssi creme). Kuva nyt jostain syystä ei tykännyt oranssista, joten se näyttää punaiselta :D
Lisäksi oli Halloween-aiheisia siirtokuvia arkillinen ja ihanan karmivia naama-siirtokuvia.

Aivan mahtava yllätys! Mulla ei ollutkaan yhtään tuollaista lakkaa Flormarilta, ja erityisesti: Mistä tiesitkään Sigi, että olen pitkään kuolannut juurikin tuon sävyistä sinistä!

Kiitos kiitos! En voi kyllä valittaa, kun näin paljon on postiluukku kolissut :)


8 kommenttia:

 1. Onnittelut Lunalii! :))
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti eekku! Paketteja on aina kiva saada :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Liisa: Niin tosiaan oli! Musta tää oli ihan muuta kuin "pikkuinen" yllätyspalkinto :)

   Poista
 4. Olipas kiva, kun tykkäsit paketista noin paljon!! <3 Ja luin sun ajatukset tuosta sinisestä lakasta :D (Repeilin täällä vähän itsekseni, kun julkaisit tuon mun lappusen, jossa komeilee varsinainen "taidemaalaus" eli kurpitsan naama :D Pilallehan se meni, mutten jaksanut tehdä uutta :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehdottomasti tykkäsin! Mulla ei ollut noita Pretty-lakkoja, niin pääsen samalla kokeilemaan niitä (ja hopea oli kiekotettuna ainakin tosi peittävän oloista). En yhtään muista oonko tyyliin avautunut jonnekin toisen postaukseen (kenties sun??) jostain tuon sinisestä lakasta, että pakko saada :D

   Poista