maanantai 1. lokakuuta 2012

Lakkani: Flormar

Tota... oho. Mulla on ollut vähän kaikkea muuta aina postailtavana, niin nämä lakkaesittelyt on jotenkin jäänyt. Niitä on vielä useampi postaus jäljelläkin, kun ei viitsi tehdä mitään miljoonan kuvan mittaisia. Ja sitten kun tälläkin viikolla olisi pari pakettia tulossa...

Voitin nimittäin Talk and Bake -blogissa nimikilpailun vihreälle glitterlakalle ja sieltä on tulossa palkinto, ja lisäksi saattaa tulla muutakin pakettia, koska Mimaxin (oma postauksena jo alla) lisäksi myös Cesars Shopilla on suorastaan kammottava ale. Color Clubin lakkojakin vitosella ja Konadin laattoja olikohan se nyt kahden ja puolen euron pintaan. Mutta asiaan.

Seuraavaksi esittelen lakoistani kaikki Flormarin (tai Kone Helsingin) lakat. Niitä minulle on kertynyt aika monta niiden hyvän saatavuuden ja hyvän hinta-laatusuhteen takia.

Näitähän saa siis Tokmanni-ketjun kaupoista pikkuista vajaa kahdella eurolla kappale, ja kerran jopa kolme vitosella. Myös Seppälä myy näitä, yleensä kaksi vitosella. Nykyään näitä on ilmestynyt myös ainakin Anttiloihin (voipa olla muuallakin), mutta siellä ne ovat kalliimpia.

377 on perus punainen creme-lakka, joka mielestäni peittää paljon paremmin kuin Flormarin shimmerit. Kahdella kerroksella saa varmasti peittävän lakkauksen. Tykkään tästä lakasta kovasti!

377
U27
U24
U24 ja U27 ovat shimmerisiä (tai glass flecked) lakkoja. U27 on ohutta, mutta U24 hiukan peittävämpää.
U16
U16 on sinivioletti duochrome-lakka. Tästä pidän erityisesti, tosi hienon näköinen! Erityisesti mustan päälle lakattuna se näyttää upealta.
U11
U11 on pronssin värinen shimmer. Ihan nätti ja omasta mielestä kovin sopiva kaikenmoiseen liukuvärjäykseen :)

Sitten uudesta Holographic-sarjasta omistan kolme lakkaa (tai oikeastaan neljä, mutta yksi on arvontapalkintoon menossa :D).
Holographic 819
Holographic 814
Holographic 809
Kaikkein eniten holoisuus näkyy harmahtavassa lakassa ja vähiten valkoisessa. Monet on jo sanoneet, ettei valkoinen ole holoa nähnytkään, mutta auringossa itse olin pientä hohtelua näkevinäni, kun alla oli beige lakka.

Valkoista lukuunottamatta nämä omasta mielestä on peittävämpiä kuin Flormarin lakat yleensä. Punaisen kanssa huomasin, että huomattavasti miellyttävämpi laittaa kaksi kerrosta kuin kerrostaa ja kerrostaa, kuten Wettiksen Hannah Pinktanan kanssa :D

Eihän nämä niin kivoja ole kuin jotkut oikein kunnolliset hololakat, mutta kahden euron hintaan nähden hyviä!

2 kommenttia:

  1. kivoja lakkoja mulla on kans osa noista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos eekku! Noita on helppo ostaa kun on niin halpoja :) Tosin nyt itse ainakin oon huomannut aikaa pahaa taantumista Tokmannien ja muiden saman ketjun laareilla :/ Vain muutamaa erilaista on, ja nekin on usein typeriä.

      Poista