sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Teemaviikko: Ranskikset | Intro

Huomenna lähtisi sitten käyntiin blogini ihka ensimmäinen teemaviikko! Olen itsekin jo innoissani, ja vähän ehkä hämmästynyt, miten paljon hommaakin tässä on ollut jo etukäteen. Olettekin varmaan huomenneet, että blogissa on ollut kynsien osalta tavallista hiljaisempaa. Se onkin liittynyt siihen, että lakkauksia on nyt pitänyt tehdä varastoon, että joka päivälle olisi kynnet.

Otsikossahän tuo aihe jo paljastuikin, mutta kerrottakoon vielä sen olevan ranskalaiset lakkaukset. Miksikäs sitten valitsin tämän?

Olen huomannut, että teen todella harvoin ranskiksia, ihan puhdasta ranskista (valkoinen tippi ja nude pohja) en itseasiassa ole tehnyt koskaan. Hyi minua, olen oikein varsinainen kynsibloggaaja :D

Kuva täältä.
Tulevalla viikolla korjaan nyt tämän suuren erehdyksen, koska olen haastanut itseni kerrankin tekemään jotain, mitä teen todella harvoin. Tuskinpa tulette näkemään kuitenkaan pelkkiä klassisia ranskalaisia, koska värit on mun juttu :)

Huomiseen!


12 kommenttia:

 1. Kuullostaa kivalta teemaviikolta! Minäkään en ole ikinä tehnyt ihan perusranskista :D mutta mielenkiinnolla seuraan teemaviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät aiheesta! Mietinkin tosi pitkään, mistä toteuttaisin teemaviikon ja tää tuntui hyvältä aiheelta :)

   Poista
 2. Oi, kiva idea teemaviikolle ^^ Jospa saisin tästä itsekin ideoita, haluaisin tehdä ranskiksia enemmänkin, mutta ei haluaisi aina tylsiä samanlaisia : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Storithiana! Mulla taas on ollut enemmänkin runsauden pula näiden kanssa, kun kaikista ideoista vain se seitsemän on valittu toteutukseen asti :D

   Poista
 3. Oi miten ihana teemaviikko, ranskikset on minun lemppareita!

  VastaaPoista
 4. Mukava teeman aihe, ranskikset :) Jään mielenkiinnolla odotteleen postauksia jos saisin itsellenikin ideoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomiseen asti vaan joudut ootteleen, ja sit niitä tuleekin joka päivä :) Toivottavasti voin olla avuksi!

   Poista
 5. jeiiij sitä teemaviikkoa odotellessa (onneks enään vaa tunteja ;))

  ite tykkään ranskiksista ja mielenkiinnolla odotan sun tekemii variaatioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ihanaa, että tää on herättänyt näin paljon mielenkiintoa :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Sissi! yritän ihmisten aikaan saada postauksen ulos :D

   Poista