tiistai 2. lokakuuta 2012

Yksinkertaiset välipäiväkynnet

Piti tehdä tavallaan välipäiviksi jotkut ihan katseen kestävät kynnet, koska enhän osaa olla ilmankaan. Perjantaina tulee siis ahkeroitua kynnet lauantain häitä varten kaasolle, omalle äidilleni ja itselle. Siihen saakka saatte siis pärjäillä näillä glitterpläjäyksillä.


Ekana vähän blurrikuvaa, nää nimittäin kiiltää isolla koolla!Kivan näköinenhän tämä Wild & Mildin Flash on, mutta haisee pahalta ja mun makuun kuivuu aika hitaasti. Jotenkin kauhean paksusti sitä sai lakata, että sai tarpeeksi glitteriä kynnelle ja varsinkin nimettömät on kärjistään aikamoiset möhkäleet :O

Kertokaa joku, miten muutenkaan ranskikset lakataan, niin ettei kärjistä tule hullut paksut :D Ehkä vähän typerä kysymys.

Ai niin, tulipa tosiaan nyt kokeiltua tuota MNY Drying Effect -pikakuivattavaa lakkaa. Kyllähän se jotenkin asiansa ajaa, ei ollut yhtä nopea lähellekään kuin Cesarsin pikakuivattaja. MUTTA. Tämä ei kutista kuten Cesars tekee. Siitä plussat kotiin.


Käytetyt:
 • Gina Tricot Base Coat
 • H&M Pink Mist
 • musta cremelakka
 • Wild & Mild Flash
 • Golden Rose 122 koristelulakka
 • violetit strassit
 • MNY Drying Effect


9 kommenttia:

 1. Ihanat glitterit <3 Hihii, luin monta kertaa että tos lukee välipalakynnet (mikä mul on mielessä) xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! On nää vähän välipalakynnetkin :D

   Poista
 2. Ooh *look at them shine* :DD Ihanat kynnet kyllä.. Ja kuvissa ei ainakaan näytä hirveän möhköleiltä. Luin lopussa että "Tämä ei KUTISE..." :DD

  VastaaPoista
 3. Rose: Kiitos paljon!

  Rva Melli: Kiitos! On noi nimettömät kyllä aika möhkäleet ja valitettavasti joudun ilmoittamaan että ne poistin ja lakkaan vaan pinkin ja päälle kerroksen Flashia :(
  Onneks ei muuten kutise toi Cesars :D Se vielä oliskin...kun on nyt lukenut noita allergiajuttuja.

  VastaaPoista
 4. Mie oon ihan rakastunut tuohon Flashiin ♥ Vaikka se haju onkin tosi järkky...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Storithiana! Se on kyllä huippukaunis, mutta en tiiä miksi sen pitää haista maalilta :D Haisee muuten samalta kuin mun Kleancolorit ja sitten se kuuluisa punaista hileliimaa muistuttava glitterlakka.

   Poista
 5. Kauniit kynnet. :)
  Minuaki kiinnostais kovasti että miten saa tehtyä ranskiksen ilman möhkäleitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimoi: Kiitos ja ei kai auta kuin odotella, että joku tulee tuon meille kertomaan :D Kai toi on se syy, miksi teen ranskiksia harvoin. Varsinkin glitterlakalla.

   Poista