keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Kissafail-fail-fail

Testasin kaksi lakkaa, jotka molemmat sain Flormarin maahantuojalta, aniliinin pinkin neonlakan ja hopeisen graffitilakan.


Tässäpä tuo neonlakka. Koostumukseltaan sanoisin sen olevan jellylakka, ihan riittävän peittävyyden sai kahdella kerroksella, eli ihan hyvin neonlakalle. Ihan tyytyväinen olen siihen lakkana, mutta neonlakaksi se on vähän liian vähän neon.


Levitin kahdella eri tavalla graffitilakan, tähän ylläolevaan kuvaan hyvin kevyen kerroksen. Tulos oli pienemmän halkeamat. Tosin pienemmätkin olisivat kelvanneet, täytynee harjoitella :)


Tähän käteen lakkasinkin sitten paksumman kerroksen, ja harkeamat oli paljon suuremmat. Jälki ei ollut omaan silmään niin kiva kuin ohuella kerroksella.

Ilman päällyslakkaa graffitilakka jäi aika mattapintaiseksi ja kiiltäväksi se tuli heti päällyslakan levittämisen jälkeen. Kumpikin pinta tosin miellytti silmää!

Sitten siihen feilausosuuteen...pilasin nimittäin koko homman sillä, että lätkin päälle kissatarroja :DSiinä on kuulkaas kisut kynsillä :D Ja en viihdy yhtään, vaikka kissat kivoja onkin... Tein nämä siis eilen ja tänään aamulla ne oli pakko ottaa pois ennen kuin lähdin töihin, en vaan pystynyt pitämään.


Käytetyt
 • Gina Tricot Base coat
 • Flormar N005
 • Flormar G11
 • MNY Drying Effect
 • tarrat

Jakakaa kanssani teidän pahin failaus! Ja osallistukaapas sivupalkista arvontaan, enää viisi päivää aikaa :)

8 kommenttia:

 1. nuohan näyttää ihan kivalle kissojenki kanssa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta ne näytti kovin oudoilta ja crackle ei kunnolla edes enää näkynyt kisujen takaa :D Mutta kiva että tykkäät!

   Poista
 2. Näyttäisivät selkeämmiltä ilman craclea, mutta kivat nuinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-in, mun piti alunperin tehdä ihan vaan crackle-kynnet ja sit pilasin ne kissoilla koska en pitänyt craclestakaan niin paljon :D Ainut vaan että tarrat vain huononsi lopputulosta :D

   Poista
 3. Ihan söpöthän nuo ovat, vaikkei kisuja ihan helposti erota tuosta crackle pohjasta :))
  Itsellänikin on tuota hopeaa crackleä ja olen huomannut, että kun levittää päällyslakan niin omastani ainakin cracklen pigmenttisyys hieman heikkenee, ei tosin merkittävästi (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehkä vähän näyttää jotenkin vaaleammalta päällylakan kanssa, mutta ehkä johtuisi siitä että kiiltää enemmän. Musta toi crackle näytti ilman päällyslakkaa jopa aika mattaiselta :D

   Poista
 4. Kivojahan nuo kissat ovat ^^

  Oon muuten huomannut, että graffitilakkojen kanssa se riippuu väriyhdistelmästäkin, että sopiiko isot vai pienet halkeamat paremmin : D Miekin yleensä tykkään pienistä halkeamista enemmän, mutta tämänhetkisisissä vaaleanvihreäpohjaisilla ja tummanvihreällä cracklella päälle lakatuissa isot halkeamat näyttävät paljon paremmalta :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Storithiana, ehkä kisut olisi toimineet paremmin yksivärisellä pohjalla, mutta minkäs teet :D Pitää nyt toivoa että tykästyn crackle-lakkoihin, koska nyt omistan niitä kaksi ja ainakaan tästä en pitänyt :D Siis lakkana muuten pidin, mutta ylipäätään toi ei sopinut mun kynsille, jos nyt yhtään ymmärsit :)

   Poista