torstai 8. marraskuuta 2012

Magneettilakkaa pikamanikyyriin

Huh, kiireinen päivä töissä, ja ah, antibiootit keuhkoputkentulehdukseen <3 Voi kuinka rakastan olla kipeä!

Kiireissäni tein pikaisemmat lakkaukset kuin yleensä, mutta pääsinpähän lyömään kaksi kärpästä samalla iskulla, testasin siis samalla Flormarin maahantuojalta saamani magneettilakan.Siinä oli kuvat ihan pelkästään magneettilakalla lakattuna. Yhdellä kerroksella ei vielä oikein päässyt hyvään tulokseen, joten laitoin kaksi. Ensimmäinen kerros nimittäin raidoittui ja jopa pari kaljua kohtaa jäi.

Vaikka yritin saada kynnen mahdollisimman lähelle magneettia, kaikkein kaarevimpia kynsiä se ei raidoittanut ihan kokonaan (mulla siis etu-, keskisormi ja nimetön). Yritin myös liikuttaa magneettia, jotta kuvio tulisi myös sivuille, mutta sen liikuttaminen alkoi sotkea jo tehtyä kuviota.

Pelkäsin jo etukäteen, että peukkua en varmasti saisi kunnolla, mutta todella suorana kyntenä se raidoittui parhaiten.


Nappasin kuvan myös magneetista. Ensin yritin tyhmänä asetella kynttä siihen tuolta oikealta reunalta, eli ihan väärin :D Toisella laidallahan on ihan selkeä "pidike" sormelle. Mun kynsille tuo on aika hyvän mallinen, laitoin vain sormen tuohon ja yritin pitää pakallani.

Vinkkinä, pidä vaan se reipas 10 sekuntia, älä pidempään. Itsellä alkoi kuvio mennä omituisen näköiseksi, jos pidin pidempään.

Ai niin, yrittäkää olla tökkäämättä märkää lakkaa magneettiin, sillä asetonittomallakin lakanpoistoaineella pyyhkäistäessä magneetin pinta muuttuu. Katsokaa vaikka kuvan alalaita.

Sitten koristelut:Päädyin lätkimään InkkiPinkiltä saamiani tarroja kynsille. En tiedä, voiko tuollainen kumi (vai mitä materiaalia ne nyt ovatkaan?) mennä huonoksi, sillä muutamakin halkesi kun laitoin niitä kynnelle :OKäytetyt:
 • Gina Tricot Base coat
 • Flormar MG06 magneettilakka
 • MNY Drying Effect
 • kynsitarrat
Tein siis nämä kynnet eilen, ja tänään oli konehommissa (eli kädet konerasvassa ja kynnet kovilla), ja kynnet on edelleen virheettömät. Sormista ei voi tosin sanoa samaa :D

En olekaan tainnut mainita, mutta pidän kovasti tuosta MNY:n pikakuivattavasta lakasta! Se ei ole yhtä nopea kuin Cesarsin oma, mutta ei paljon häviäkään, ja se ei kutista lakkauksia :) Kiitän MNY! Tosin sen saatavuus saisi olla parempi, sillä tähän mennessä olen nähnyt vain tuon omistamani pullon kaupassa. Hylly on aina tyhjä.

Mitä mieltä te olette magneettilakoista?


6 kommenttia:

 1. Mulla oli aluksi pieniä ongelmia näiden magneettihommien kanssa, mutta kyllä tää tästä :D Tuo lakka on ainakin ihana! Talvinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ine! Tuo on kyllä aika ihanan värinen :)

   Poista
 2. Oho, onpa voimakkaan näköinen tuo raidoitus. Yleensä, mitä oon nähnyt kuvia magneettilakatuista kynsistä, niin ne kuviot on olleet paljon vaisummat. Hienot, ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, ne on aika voimakkaat raisat kyllä! En tiedä johtuuko siitä, että pidin magneettia aika hitaat 10 sekuntia kymmenen sijaa :D Ja etu ja keskisormessa vähän näkyy, että magneetti on liikahtanut, kun raidat ei ole niin selvät.

   Poista
 3. upeat kynnet hyvin oot onnistunu kuvion kaa täytyy kokeilla tota sun niksiä kiitos =)

  VastaaPoista