tiistai 27. marraskuuta 2012

Miehistä puuhaa haasteen muodossa

Rva Melli Kynttä Pidempää -blogista ja Päivi Puhto Kynsifileistä haastoi minun mieheni tekemään tällä kertaa kynnet :)

Homman nimihän on siis se, että kynsiblogistien miehet haastettiin lakkaamaan puoliskoidensa kynnet. Säännöt ovat seuraavat:

1. Vain mies saa koskea kynsilakkapulloihin. 
2. Miehelle ei saa antaa neuvoja.
3. Tyyli on vapaa, käske miestä tekemään vaikka ranskalainen manikyyri, jos siltä tuntuu!
4. Valokuvaa lopputulos, ja mielellään kuvia myös prosessin aikana!
5. Lakkaukset saa poistaa heti kuvien oton jälkeen, jos siltä tuntuu. 
6. Mies, joka ei suostu haasteeseen on lössö nussukka. (:D)
7. Muistakaa nauraa!
Mies aloitti lakkaamalla aluslakan. Osasi valita tekstien perusteella oikean, kun vaihtoehtoina oli sekä alus- että päällyslakka. Tyyli oli mielenkiintoinen: pikkusormeen otettiin sivellin suoraa pullosta, pyyhkimättä yhtään pullon reunaan. Seuraus oli kasa lakkaa pienellä kynnellä. Seuraavia kynsiä varten sivellintä puolestaan ei kastettu pullossa, vaan kaikki sudittiin kerralla. Ja parasta oli, että kun lakka tuntui loppuvan tyystin, sivellintä saattoi vielä "kastaa" liiaksi kuivuneessa lakassa pikkusormelta.

Siinä vaiheessa, kun lakka oli joka kynnellä jo niin kuivaa, että rupesi venymään ja raidoittumaan pahanlaatuisesti, ei auttanut muuta kuin siirtyä töpöttelemään. Ja sivellintähän ei siis kastettu uudelleen... Tulos oli tämä:


Värilakan kohdalla oli selkeästi huomattu, että kannattaa kastaa sivellintä lakassa ainakin välillä. Levityksen määrä sen sijaan ei vähentynyt, vaan samaa kynttä sudittiin niin kauan, että tulos alkoi lopulta vain mennä huonommaksi. Töpöttämisestä onneksi luovuttiin.


Sitten lisättiin vielä toinen yhtä kaunis kerros lakkaa, koska peittävyys oli niin huono, ja päällyslakka.
Kaikkia kerroksia kuivatettiin reippaasti ainakin kymmenen minuuttia ja se sisälsi mm. kynsien puhaltelua.

Hauska juttu muuten, kun itse ei lakannut, niin alkoi kiinnittää kaikkeen kummalliseen huomiota. Esim. lakka tuntui kynsillä TOSI kylmältä, mitä en ole aikaisemmin edes huomannut! Ja niille, jotka haluaa tietää, lakka on itse sekoittamani franken. Tässä vielä lopullinen tulos:
Haastan tähän lakkausurakkaan kaikki miehet, jotka on joskus marmattaneet tyttöystävien/vaimojen lakkaharrastuksesta! Tulkaa linkittämään, jotka nappaatte tämän!

Huomatkaa aikaisemmin julkaistu arvonnan voittaja!


15 kommenttia:

 1. Näin muotoiltuna haaste taitaa yltää jo mun miehelleni saakka: pitääpä näyttää hänelle ja katsoa tepsiikö (- epäilen)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Tuut sit kertomaan, jos se suostuu :)

   Poista
 2. Nuohan ovat taidokkaasti tehdyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Runsas kerros päällyslakkaa vähän tasoitti :D Ja onneks kamera ei paljasta ihan kaikkea :D

   Poista
 3. Hienot :D
  Mun on kyllä pakko haastaa mies kans tähän kun seuraavan kerran tulee käymään mun luona! Mitä oon näitä postauksia lukenu niin ovat kyllä niin huippuja että saa nauraa vedet silmissä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää oli tosi hauska haaste! Sun pitää vaikka kiristää jollain sitä sun miestä että saat tän haasteen toteutumaan :D

   Poista
 4. Lakat on pysyneet ihan kiitettävän hyvin kynsien rajojen sisällä! Ilmeisesti ei putsannut kuitenkaan kynsinauhoja jälkikäteen, kun ei siitä ole mainintaa.

  Mun hermot ei olisi ehkä kestänyt olla huomauttamasta liian kuivasta sudista.. :D Mut hienot tuli :). Jätitkö kynsille, vai otitko heti pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei putsattu. Enhän mäkään yleensä kauheesti putsaa :D Nää oli kynsillä iltaan asti kun alkuiltapäivästä laitettiin, sitten oli pakko ottaa pois :D Ei näillä ihan töihin oltais menty...

   Poista
 5. Eikä :D Tää on kyllä hyvä! :D Aamu naurut :)

  VastaaPoista
 6. Mikset laita kuvia itsestäsi koskaan ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, kynsiblogi, kynnet pääasiassa. Mutta selaapa pari postausta alaspäin, osallistuin meikittömyyshaasteeseen. Siellä on ihan naamakuva.
   Mutta näin yleisesti ottaen haluan myös pitää tämän kynsiblogina, siksi muita kuvia tulee harvoin. Ja muutenkin olen tosi huono olemaan kuvissa (inhoan valokuvaamista :D), enkä halua että ihan pikaisesti blogia selaamalla saa tietää kuka olen oikeasti.
   Omasta mielestä kynsiblogeja, jotka ei kuvaa omaa naamansa jatkuvasti, on tosi paljon :)

   Poista
 7. Jatkohaaste Lunaliille täällä:
  http://miraclesnails.blogspot.fi/2013/06/reverse-lakkaushaaste-miehille.html

  VastaaPoista