maanantai 12. marraskuuta 2012

Muutoksia...

Joku sitä joskus ehdotti, että on tylsää kun arvontamainokset tulee etusivulle.
Ongelma on nyt ratkaistu, ainakin niiltä osin, jotka antavat mainostaa arvontojaan muuallakin kuin poistauksissa. Loin nimittäin uuden välilehden ylös, mistä voitte käydä itse halutessanne tarkistamassa, mihin arvontoihin kannattaa käydä osallistumassa :)

Pienenä lisänä myös sivupalkkia on siistitty tunnustuksista saamistani kuvakkeista, joten siltäkin puolelta siistiytyi. Lisäksi yritän kiireiden keskellä selvittää, miten tunnisteet saisi erillisiksi osioiksi.

Siinäpä sitä, ei mulla muuta :D Jos vielä on hyviä ideoita tai palautetta, niin hihkaiskaa! Ja tietty osallistukaa myös omaan arvontaani, älkää vain muiden :D


2 kommenttia:

 1. Tämä pyynnön tehnyt Ano kiittää ja kumartaa :)
  Toivottavasti monet bloggaajat suostuvat tuohon sivulehteen ja onhan se helppoa lukijoillekin kun yhdestä paikkaa löytyy arvonnat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun vieläkin luet mun blogia :) Mietin ensin asiaa siltä kantilta, että pitäisi pystyä tekemään muka postauksia tuonne välilehteen ja siksi sanoin silloin, ettei onnistu :D Sitä kun blogger ei salli, mutta pakkokos niitä on postauksiin laittaa :D Tyhmä minä...

   Poista