lauantai 10. marraskuuta 2012

Lähikuvassa Steam Cleaner

Okei, älkää nyt ihmetelkö tuota otsikkoa, en voinut vastustaa kiusausta :D En siis puhdista kynsiä höyryllä tms.

Kyseessä on askartelemani lightbox, johon viitettä katsoin täältä. Todella monet kynsibloggaajat on nyt näitä askarrellut tai jopa ostanut, koska valo vain vähenee. Pitihän sitä sitten itsekin kokeilla, koska tämä ei maksanut mitään :)

Ja kyllä, en ole ollut turhan perfektionisti teippaillessani :D Eihän tuon ulkopuoli kuvassa näy. Paitsi näissä :D


Ylhäällä ja toisella sivulla on nenäliinalla peitetty aukko.


Tässä syy otsikkoon...


Sisälle laitoin vielä ihan irtonaisen paperin, koska olin laittanut pohjalle ja takaseinälle erilliset paperit, ja se "väli" näkyi ikävästi kuvassa, kun tarvikkeita kokeilin kuvata.

Käyttämäni lamppu ei ole riittävänä tehokas kuvaamaan kynsiä, kun nenäliina himmentää valoa inasen, mutta varmasti aion käyttää tätä tarvikkeiden kuvaamiseen, koska tällä taustan saa rauhalliseksi. Pitäisi hankkia kyllä ihan kunnollinen tehokas lamppu (tai kaksi), johon saisi valkoista valoa olevan lampun.

Miten te kuvaatte?


8 kommenttia:

 1. Haha, hauska tuo otsikko ja myös laatikon alkuperä:D
  Mulla on ostettu boksi mutta ei se mikään autuaaksi tekevä juttu ole, ihan toimivan saa itse tekemällä, ajaa saman asian:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin sen sun boksin :) Mulla toi juttu, etten halua kynsiä kuvata tuolla on se, että valo on vielä vähän kakka, jos kauniisti sanotaan :D Kuvasin lähes 200 kuvaa nykyisestä lakkauksesta ja lopulta vaihdoin vanhaan tekniikkaan ja sain hyvät kuvat :D Ja laatikossa on vaikea pitää kättä :D

   Poista
 2. Mäkin askartelin tuollasen, mutta jäi melkein jo pois käytöstä kun en jaksa teippailla sitä enää uudestaan :D Itsellä oli leivinpaperia aukkojen päällä, se päästä hyvin valoa läpi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanquish: Pitääpä miettiä jos jaksaisi repiä nuo irti ja kokeilla leivinpaperilla! Se tosiaan voisi olla läpäisevämpi...tai sitten revin alkuun vaan nenäliinasta sen toisen puolikkaan pois. Kiitti vinkistä!

   Poista
 3. Toi boxi näyttää kyllä todella kätevältä, mutta minulla ei itsellä taida olla säilytyspaikkaa laatikolle. :D
  Mutta voisihan sitä joskus kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on tosi pieni! Korkeutta ei varmasti ole edes 30 senttiä, joten aika helposti jostain kaapista löytyy säilytyspaikka :)

   Poista