tiistai 30. huhtikuuta 2013

Iloista vappua ja yhteistyö höpinää!

Voi tätä kiireen määrää... ei kun siis että loistavaa vappua kaikille teille ihanille lukijoille! Tällä kertaa tein oikein leiskuvan sinisen turkoosia ja kimaltavaa.

Lakkahan on siis Golden Rosen Jolly Jewels sävyssä 107. Siinä on turkoosilla pikkuglitterpohjalla isompia sinisiä glittereitä. Se levittyy todella hyvin ollakseen noin täynnä kimallusta ja ihanuutta ja täydellisen peittävyyden saa kolmella kerroksella.Alla oleva lakka puolestaan on Color Clubin Summer of Love. Se on tarkoituksella laitettu niin paksulti, että näyttää hyvin vaalealta (jaksoin laittaa kolme kerrosta). Eli älkää ihmetelkö miksi lakkaus ei näytä perusrankikselta :D


Tykkään noista kangaskoristeista muuten, mutta niitä on vaikea saada pysymään lakan alla törröttämättä ja luonnollisesti muutamassa päivässä tilanne vaan pahenee. Mutta on ne vaan kauniita ja siniset kukat oli Jollyn kanssa noin nakutettu :)


Käytetyt
 • Depend Protective Base Coat
 • Color Club Summer of Love
 • Golden Rose Jolly Jewels 107
 • MNY Drying Effect
 • Peel-off lakka (itse tehty)
 • kangaskoristeet
Joku ehkä nyt bongasi tuon peel-off lakan...siitä on tulossa juttua, kun poistan nämä kynnet, koska kokeilin sitä helpottamaan tuon glitterin poistoa. Ja ennen kaikkea vähentääkseni asetonissa liottamista. Sitten muihin asioihin.


Jos ette jaksaneet muita juttuja lukea, niin lukekaa tämä:

Blogissakin on tapahtunut pieniä muutoksia, kuten varmasti joku jo saattoi käydä tämänpäiväisestä postauksesta lukemassa. Adeninan bannerin lisäksi sivupalkissa on parin viikon ajan Theboksen banneri, koska halusin heidän pyynnöstään esitellä teille pari tuotetta.

Sigi jo asiasta puhuikin, ja haluan myös omasta puolestani muistuttaa teitä: vaikka jotkut käyttämistäni tuotteista ovat joltain taholta saatuja, kukaan ei ole ostanut mielipidettäni. Kirjoitan siis totuudenmukaisesti niin hyvässä kuin pahassakin. Lisäksi linkit ovat teidän menemisiänne ja tulemisianne helpottamaan, enkä hyödy teidän klikkailuistanne mitään :)

Loppuun vielä uudet vapuntoivotukset! Kertoilkaahan mitä vappusuunnitelmia teillä on tai muutakin mitä tulee mieleen :)10 kommenttia:

 1. Aikas herkun väriset! Mulla on tällä hetkellä tiedossa vapuksi puuvartisten kasvien opettelua tenttiä varten ja patongin sekä munkkien syömistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maranen! Oi että, itsekin voisin tulla sun kanssa syömään patonkia ja munkkeja :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Noi kukat on kyllä aika ihania :) Mulla onkin noita muutamia erilaisia.

   Poista
 3. Ihanan värinen tuo Jolly Jewels! Tulee mieleen meri :)
  Aika moni tuttu bloggaaja pääsi yhteistyöhön Adeninan kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kaunis! Heti pisti silmään siellä Seppälän laarissa kun katselin noita :)
   Huomasinkin, että sä olit kanssa päässyt :)

   Poista
 4. Onnea yhteistyöstä! :)♥ nuo kukkakynnet on kyllä ihanat!

  VastaaPoista
 5. Onnea onnea! Ja ihanat kynnet!

  VastaaPoista