tiistai 7. toukokuuta 2013

Essie To Buy Or Not To Buy

Tänään esittelen ensimmäisen Essien lakan, mitä olen koskaan omistanut, To Buy Or Not To Buy. Ekana haluan jakaa oman mielikuvani Essien lakoista näin ylipäätään: Essien kokoelmissa on kauhean runsas sarja sävyltään ihan pikkiriikkisen poikkeavia läpikuultavia ranskislakkoja.

Oikeasti. Joka. Toinen. On. Ranskislakka. Huomasin tämän, kun yhtenä päivänä selailin ebayn ihmeellistä maailmaa. Ja sitten ne pastellit cremet. Niistä on Essien lakat Lunaliin päässä tehty.


Ja juurikin tällaisen aivan ihanan pastellin lilan valikoitsin. Olen elänyt siinä mielleyhtymässä, että Essiet on lähes kulttimaineessa, kun puhutaan laadukkaista lakoista. Kun katselin hohtelevaa pastellista koostumusta, mietin lakan tarvitsevan vähintään kolme kerrosta ollakseen peittävä.

Miten kävikään, kun lakkasin kiekolle. Peitti helposti kahdella ja levittyi niin kauniisti kuin vain mahdollista. Nyt ymmärrän, miksi Essien lakat on suosittuja.


Essien pulloissa on myös jotain sellaista eleganttia ja yksinkertaista kauneutta. Ei mitään krumeluurietikettejä tai erikoista pulloa ja silti nätti paketti.


To Buy Or Not To Buy sisältää ripauksen violettina hohtelevaa shimmeriä tai ehkä glassflecked-hippusia. Muutamastakin blogista luin, kun swatceja hain, että shimmeriä tuskin huomaa, kun lakka on kynsillä, mutta ainakin kiekolla sen näkee selkeästi.



On se vaan kauniin värinen! Odotan jo innolla, että pääsen lakkaamaan ihan kynsille asti ja tekemään tälle jonkin oikein suloisen koristelun :)

Tämä kappale on saatu Thebokselta esittelyyn. Siellä muuten on tällä hetkellä nämä kaikki Essien lakat 9,90 e kun normaalisti ne on 14,90 e. Jos jäi vaivaamaan, niin täältä ne löytyy. Valitettavasti tätä sävyä ei ilmeisesti enää ollut...ehkä ollut sen verran suosittu.

Huom! Mielipiteeni ovat kaikki omiani sekä hyvässä että pahassa. En myöskään hyödy linkeistä mitään, ne ovat vain teidän helpotukseksenne :)



20 kommenttia:

  1. Se on kyllä! Onneks valitsin just tän enkä jotain muuta :)

    VastaaPoista
  2. Näyttää ihanalta tää lakka :)
    Miulla ei ole yhtään Essien lakkaa, en jotenki syty yhtään tuolle pullon ulkonäölle. Taidan olla hieman liian kranttu... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää onkin ihana! Musta toi pullo on jotenkin ajaton ja yksinkertainen, kauniimpi esim. kuin Chinan pullot, vaikka nekään ei ole rumia.

      Poista
  3. Ei pelkoa, ei ne muut Essiet yhtä laadukkaita ikävä kyllä ole. :D Mulla on kuus Essietä ja tämä To buy or not to buy on ainoa helposti peittävä niistä. :D En lainkaan ymmärrä Essien hehkutusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa, sulla onkin sitten toisenlaisia kokemuksia! Hyvä kuulla näinkin päin, koska yleensä bongaan blogeista vaan hehkutusta (ja mitäs tää mun oma on :D)

      Poista
  4. Mulla on kans tasan yks Essie, valkoinen creme, jolla teen lähinnä ranskiksia. Vaatii 2-3 kerrosta, kuivuu hitaasti ja rupes jo yhden päivän jälkeen lohkeilemaan :( Ehkä annan vielä uuden tilaisuuden Essielle eri muotoisissa kynsissä. Meni nimittäin hetki aikaa tajuta, että mulla lakkaukset pysyy paremmin ovaalin muotoisissa kynsissä.

    Mutta en ole sen enempää jaksanut innostua Essiestä, mutta en myöskään OPI:sta. Mun suosikki on edelleen Color Club :)

    t. Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet kyllä vissiin tykkää valkoisena tosta Essien Blancista. Mulla muuten kanssa neliskulmaisissa kynsissä kestää lakkaukset huonommin :D Hassu juttu!
      Itse oon selkeitä eroja huomannut ainoastaan markettilakkojen ja salonkilakkojen välillä, mutta kauheasti en vertaa keskenään esim. just OPIa ja Chinaa tai Color Clubia.

      Poista
  5. ihana lakka sävyltään. Ei valitettavasti itseltä löydy vielä yhtään essien lakkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää onkin, ja mulla ei ollutkaan tätä väriä ollenkaan. Vähän samantapainen ehkä kuin Chinan Sweet Hook, mutta vaan shimmerillä eli just sellainen mitä oon halunnut.

      Poista
  6. On se kyllä nätti! Itse asiassa TBONTB oli myös minun ensimmäinen lakkani Essieltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi taitaakin olla värinä aika suosittu! Itse ainakin muistan aika monessa blogissa tuon nähneeni, kun tuli :)

      Poista
  7. Ihan kivan näköinen lakka minusta. Tuo sininen shimmeri tekee lakasta vähän erikoisemman, mutta ei niin erikoista, että tulisi mikään hirveä hinku ostaa se itelle.
    Mulle tuli tänään postissa ensimmäinen Essieni, pinkki Off The Shoulder. Lakkasin sen tikulle ja oli kyllä tosi nätin sävyinen ja peitti hyvin. En kuitenkaan oo erityisen innostunut Essiestä merkkinä, koska mun mielestä se on aika tylsä merkki. Juurikin paljon noita nudeja ranskislakkoja, vaaleanpunaisia ja punaisia lakkoja. Suurinosa sellaisia "ihan kivoja" peruslakkoja, jotka ei loppujen lopuksi jää mitenkään mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää onkin aika sellainen perus, oikeastaan just se mikä multa puuttui, kun tällaisia hempeitä lakkoja, mulla on hirmu vähän ja vasta nyt oon niistä innostumassa :)

      Poista
  8. Ihana lakka ja vielä ihanampi nimi. :D Mulla on värilakoista A Crewed Interest, joka on kyllä täydellinen pastellipersikka.

    Ei Blanck ole valkoisten joukossa niin erikoinen, Essien suti vaan aika ihana, joten se leviää hyvin. Harmi, että ulkomailta näitä saisi edullisemmin, mutta suti on kapeampi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa, kyse onkin siis siitä kuuluisasta Suomi-sudista :D Mullakin on tossa ilmeisesti se, koska kivan leveältä vaikutti. Mulla onkin yksi Essien tulossa ebayn kautta, joten se on varmaan erilainen...

      Poista
  9. Tää lakka on oikeasti nimensä ansainnut, aina pyörittelen sitä ja mietin että tää olis niiin nätti ja sitten jätän kuitenkin hyllyyn. Todellinen ostaa vai ei ostaa -lakka! :D

    VastaaPoista