sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Hyvää syntymäpäivää Minä eli Pakettia Pukkaa Päivä!

Omista synttäreistä on vähän aikaa, kun viimekuun puolella olivat. Kuitenkin samoihin aikoihin tuli tehtyä ebaysta tilausta lahjaksi itselle :) Sieltähän sitten saapui perjantaina tällainen paketti:


Onneksi oli joku kotona, kun postipate soitteli ovikelloa, ettei jäänyt maanantaille :) Muista nyt tuleekin "vähän" kuvia erikseen, mutta erikseen sananen tuosta inm Out the Doorista. Olen halunnut sitä pitkään kokeilla, kun niin runsassanaisesti sitä on kehuttu monessakin blogissa. Kuitenkin hinta on ollut omalle lompakolle ihan päätä huimaava. Siksipä se lähti nyt mukaan tähän pakettiin!


Essien Blue Aruba on ollut ostoslistalla varmasti lähes vuoden verran. Niin kaunis hohteleva sähkönsininen! Mulla on Flormarin hyvin samanlaista lakkaa yksi pikkupullo ja rakastuin siihenkin, eli pakko saada vähän pitkäkestoisempi pullo :D Jos joku nyt haluaa saada tuon Flormarin, niin yhteyttä vaan!


Katsokaa nyt sitä! Voiko tuon täydellisempää sinistä muka olla?



Nyt kun olen päässyt vaaleiden ja hempeiden sävyjen maailmaan sisälle, niin näistä ehkä se odotetuin oli Color Clubin Buff & Natural. Ihan perus creme / vähän tuhdimpi jelly vaalean puuterin värisenä. Tämä ei siis ole omasta mielestä mikään ranskislakka, sillä se on omaan makuun ainakin liian peittävä. Kolmella kerroksella saa jo aikas peittävän tuloksen. Se kolme on myös tässä swatch-kuvassa:


Nättinättinätti! Tätä tulette luultavasti näkemään piakkoin kynsillä :)



Sitten toinen vaalea: OPIn Heart Throb. Tämä on koostumukseltaan jelly ja vähän joutuu kerrostamaan, jos haluaa peittävämmän. Varmaan kiva kyllä glitterin päällä! Väri on aika perus vauvapinkki.



Samana päivänä sattui myös Adeninalta tulemaan kuori! Sieltä paljastui A-Englandin Lady of the Lake.


Tämä onkin ihan ensimmäinen A-Englandin lakka, koska Adenina on ainoa joka niitä tällä hetkellä myy. Aikaisemminkin olen kyllä näitä kuolannut, ja kuullut paljon hyvää. A-Englandia ei vain ole hetkiin saanut Royal Mailin lähetyskiellon jälkeen toimittaa Suomeen. Kiitokset siis Adeninalle, että nämä on tänne rantautuneet :)

Lady of the Lake on tumman violetti scattered-holo. Omat kuvat on auringon puutteen vuoksi otettu lampun valossa, mutta yritän pian saada kynsillä oikein kunnon aurinkokuvat!


Tämä oli muuten uskomattoman peittävä lakka, kun peitti tuolla tavalla jo kahdella kerroksella, vaikka tuntuikin tosi kevyeltä siveltimellä. Se olikin hassua, jotenkin oikeasti kevyen tuntuinen levittää :D En tiedä, mistä johtui, mutta tuolta ei ole mikään aikaisempi lakka tuntunut :D Ehkä A-Englandin korkki on kevyt.


Pakko muuten vielä sanoa näistä lakkojen nimistä, koska kaikki on jotain Englantiin ja ritareihin ja tarinoihin liittyvää! Musta ne on niin tunnelmallisia nimiä, rakastan! Lakkailen muuten tällä parasta aikaa, joten wait for it :)


Onko muilla ollut postipäivä? Ps. pääsin mukaan yhteen Buzzador-kampanjaan, josta myös tulee olemaan asiaa blogin puolella :)

Huom! Mielipiteeni ovat kaikki omiani sekä hyvässä että pahassa. En myöskään hyödy linkeistä mitään, ne ovat vain teidän helpotukseksenne :)




14 kommenttia:

  1. A-Englandin lakat on aivan unelmia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mä huomasin juuri! Sain nimittäin just lakkaukse valmiiksi tuolla tehtyä :D

      Poista
  2. Uuh, tuo Blue Aruba. Niin mun värinen... Ja myöhäiset synttärionnittelut <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä vaan hankkimaan sitten :D Itse tilasin ebayn kautta Beauty Zonelta, ja tuon koko paketin hinnaksi tuli parisenkymppiä posteineen kaikkineen, eli ei musta kovinkaan paha!

      Poista
  3. Blue Aruba on kyllä nätti! Mulla on myös toi Inm Out The Door käytössä ja tykkään kovasti. Hintaahan sillä kyllä on aika paljon :/ Meinaan sen jälkeen vielä kokeilla Sechen, jota kaikki tuntuvat myös kehuvan.

    Viimeksi postilaatikkoon tipahti kirjekuori, jossa oli water decalseja :) Nyt ei kyllä oikein mitkään uutuuslakat innosta... Paitsi liquid sandeja olis kiva kokeilla.

    t. Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en meinaakaan edes Secheä kokeilla, koska oon niin monelta kuullut, että kutistaa lakkauksia helposti. Siksi en itse kokeile, koska mulla aika helposti alkaa kutistaa sellaisetkin, mitkä harvemmin kellään kutistaa :D
      Mullekin tuli decalseja vähän aika sitten, ne on vaan aina niin ihania :)

      Poista
  4. Oi, ihania lakkoja. <3

    A-Englandit on kyllä niiin helppoja levittää, itse ehti juuri tilata ennen Royal Mailin postituksen lopettamista. Saapuivat itselle varmaan paria päivää ennen ilmoitusta. :D

    Voisivat tehdä Austen-kokoelman, olisi aika ihana. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olit kyllä onnekas! Mä niin kirosin, etten raaskinut tilata ja sitten pisti poikki koko toimituksen :D Onneks Adenina nyt korjasi tilanteen!

      Poista
  5. Ihania lakkoja kaikki varsinki essie ja opi iskee muhun täysin :) Sen jälkeen ku ostin inm pikakuivattajan päätin että paluuta secheen ei enään ole :D Oon ollu kyllä todella tyytyväinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi onkin ihan huippukauniita! Ja pinkkejähän ei kai voi olla koskaan liikaa... Aattelin, että jos satun tykkään tosta inm:stä niin varmaan sitä jatkossa tuolta tilailen, koska Suomessa aina kaikki maksaa :D

      Poista
  6. Miulla on kanssa Aruba Blue ja värjäsi kivasti kynnet aluslakasta huolimatta :S
    A englandiahan voi nyt taas tialta ulkomailta, kun he ratkaisivat jo ne kuljetusongelmat, myös Models Own toimittaa myös jo suomeenkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, voi kauheeta :D Noh, toi värjääminen on sitten vaan kestettävä koska lakka on niin kaunis :D Sinisten murhe liian usein.
      Ai että, hyvä kun sanoit että toi on jo loppu, en ollut huomannutkaan!

      Poista