sunnuntai 19. toukokuuta 2013

It's a Bo... eiku Trap-Eze!

Rupesin jo laskemaan, että kuinka ihmeen kauan multa meni, että tosiaan sain It's a Trap-Ezen kynsille. En alkanut edes selailemaan takaisin päin blogia, koska mulla olisi mennyt siihenkin pieni iäisyys. Siispä: ihan luvattoman kauan.

Puolustukseksi voin sentään sanoa, että tämä viivästyksen tapainen johtuu siitä, että en millään meinanut keksiä sinne sopivaa koristelua. Mulla on nimittäin ollut tässä viimeaikoina tietynlainen pahe juuri tämän tyyppisten lakkojen kanssa. Nimittäin ne on aika erikoisia kynsillä, mutta itsestä alkaa tuntua siltä, että ei osaa vain lakata yksivärisesti. Sitten vedän jotkut koristelut päälle, ja ne näyttää ihan hirveiltä :D Esimerkkejä tässä ja tässä.


Tällä kertaa halusin vahingoista viisastuneena välttää vaiheen "Nyt ne män ketuiks!" Niinpä pitkän pohdinnan jälkeen tällaiset näistä tuli.




Hassua kyllä, että kun puhun etten halunnut pilata näitä väärällä koristelulla, niin meinasikin käydä niin, että peel-off -lakka meinasi tehdä sen :D Jostain syystä tällä kertaa sen päälle lakkaaminen tuotti paaaljon vaikeuksia. Lakka levittyi ihan tasaisesti, mutta kuivuttuaan siinä näkyi ihan järkyttäviä railoja ympäriinsä. Ehkä mulla oli liian paljon peel-offia...


Käytetyt
  • Depend Protective Base Coat
  • oma peel-off
  • Depend 251
  • China Glaze It's a Trap-Eze
  • Classics Metallic 11
  • MNY Drying Effect


Mitä tykkäsitte kynsistä? Onko teillä joku tietty maneeri, joka meinaa aina pilata tietyn tyyppiset kynnet?



29 kommenttia:

  1. Mulle tuli näistä mieleen (en tiedä miksi!) Sinkkuelämää-Carrie!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi :D Erikoinen mielleyhtymä! Rupesin itse miettimään, mihin väriin yhditäisin Carrien ja itselle se olisi kanarian keltainen :D

      Poista
  2. tosi kivannäköset kynnet ! :)

    VastaaPoista
  3. Voi että, miten ihanat! En ole yhtään ollut tykästynyt Trap-ezeen, mutta nyt alkaa melkein harmittaa, etten sitä hankkinut :D Mutta en olekaan ennen nähnyt sitä käytettävän näin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, punastun ihan :) Kiitos hurjan paljon! Ehkä käyt hakemaan sen GR:n halvan korvikkeen Jolly Jewelseistä, saat lähes samanlaisen eikä maksakaan paljon :D

      Poista
  4. Mullekaan ei oo toi Trap-eze iskenyt aikaisemmin, mutta näissä se kyllä toimii tosi hyvin! Tosi hyvältä näyttää, oot saanut selkeästi rikottua noidan kehän ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Bambi! Oon itsekin tyytyväinen näihin, onneks en alkanut tällä kertaa sählätä mitään :D

      Poista
  5. Nämähän on kivat :3 Mua itseeni ei noi confettisirkushässäkkä-lakat (vai mikskä niitä sanotaan :D ) miellytä yleensä yhtään, mutta tässä toi näyttää tosi kivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anniina! Näyttää siltä että kauhean moni ei tykkää näistä lakoista :D Mäkään en alkuun tykännyt, mutta nyt tykkään! Ikinä en olis tuota itse ostanut, mutta onneksi se ajautui mulle :)

      Poista
  6. Tosi kivat lakkaukset :) mua ei oikein sytytä nuo tuon tyyppiset lakat kokokynnellä (ainakaan tällähetkellä) mutta tuossa tuo on tosi ihanan näköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, taas yksi joka ei tykkää näistä lakoista :D Tuntuu että itse oon taas tällä hetkellä hulluna näihin :D
      Kiitos kehuista!

      Poista
  7. Hienot :) mäkään en osaa koristella tälläsia lakkoja, ite taisin vain vetää nimettömiin riviin mustia strasseja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mulla kävi kanssa musta monesti mielessä tän kanssa, mutta musta ei jotenkin sopinut lopulta tähän keväiseen fiilikseen :D Ehkä syksymmällä sit uusiksi mustan kanssa :D

      Poista
  8. Mä laitoin oman Trap-ezeni eteenpäin, en kokenut sitä omantyyliseksi, mutta nää on kyllä ihan kivat! Mun perisynti lakkauksissa on se että survon kynsille liikaa, aina pitäis mukamas keksiä vielä jotain lisättävää... o_0
    Ehkä tämäkin on vähän sellainen "Less is More"-lakkaus, onnistui kun et liiotellut? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi olla, että liitoittelu olisi pilannut. Tosin sinisen punaisen samantyyppisen Jollyn pilasi vain yksi kynnelle laitettu tarra :D Musta tuntuu että kyse on siitä, että nämä lakat on muutenkin jo pinnaltaan eläväisiä ja monesti kirjavia.

      Poista
  9. Oi miten ihanat kynnet <3 Tykkään ihan älyttömän paljon!

    VastaaPoista
  10. Apua miten multa on menny ohitse sun blogis? Täytyy äkkiä liittyä seuraajaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, ehkä siksi että vasta itsekin liityin sun lukijaksi :D Ihana saada uusi seuraaja!

      Poista
  11. Aivan täydellinen yhdistelmä, niin hehkeät. Aina more isn't more. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti! Noh, ajattelee sitä miten paljon enemmän tässä oli hommaa kuin vaikka tarroissa, niin more is more :D Vaikkakin täähän näyttää simppeliltä, ja niinhän se kai menee että ne simppeleimmän näköiset on aina työläitä :D

      Poista
  12. Ihanat kynnet :)
    Enpä muistanut koko Trap-Eze lakan olemassaoloa, pitänee kaivaa se pakin kätköistä esille jos vaikka sais itsekkin pitkästä aikaan lakattua sillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanne! Itse tekis kanssa jo uusiksi mieli lakata tällä, mutta ei ihan viitsi kun vasta eilen poisti nämä :D

      Poista
  13. ihanat kynnet<3

    http://erilaisiakynsia.blogspot.fi/

    VastaaPoista