perjantai 17. toukokuuta 2013

Kyllä kyllä kylläää!

 Niin, elikäs joo :D Oui! Siis Orlyn Oui :) Se on violetti lakka, jossa on hyvin hyvin paljon kultaista shimmeriä. En oikein tiedä sanoisinko, että se on duochrome, vai johtuuko kaksi väriä vain siitä, että pohja ja runsas shimmer on eri värisiä.



Koristeluiksi laitoin kultaiset water decalsit, ne sopivat tähän lakkaan kuin nakutettu, vaikkakin kultainen shimmer vaikeutti kokonaisuuden tallentamista kuviin aika paljon. Oui on niin kovin erikoinen ja moniulotteinen lakka, että se todella on helevatan vaikea tallentaa juuri oikeanlaisena.



Pakko vielä sanoa noista decalseistakin. Ne ei oikein ollut mun mieleen laadultaan (ja arvatkaa muistanko enää sitä merkkiä...) Niitä sai liottaa vedessä todella pitkään (20 sekuntia ei todellakaan riittänyt mihinkään näiden tapauksessa) ja sittenkin ne sai "varovaisesti" kynsillä rapsutella irti. Lisäksi ne jämähtivät paikalleen kynnelle heti ensimmäiseen osumaansa kohtaan. Huoh. Ihme kyllä, sain jokaisen ainakin lähestulkoon haluamaani paikkaan.


Orlyn tekijät on muuten neroja! Ne on keksineet maailman (kyllä, maailman) nerokkaimman kynsilakkapullon korkin. On tosi kätevää kääntää vähän jopa jumiintunut korkki auki, kun siitä saa hyvän otteen kumisella pinnalla. Ihan toista on avata pientä ja liukkaan metallista Mavalan korkkia :D


Käytetyt

  • Depend Protective Base Coat
  • Orly Oui
  • kultaiset water decalsit
  • MNY Drying Effect

Onko teillä Oui? Mitä suunnitelmia teillä on aurinkoiseksi viikonlopuksi?


18 kommenttia:

  1. Oi kun kauniit kynnet :) Minultakin löytyy Oui mut en ole sitä kynsille asti vielä saanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caramel! Mulla kesti kanssa ihan luvattoman kauan ennen kuin sain aikaiseksi :D mulla on meinaan joku sellainen pahe, että säästelen kauniimpia lakkoja aina viimeisiksi testattaviksi (siis jos en ole vielä lakannut niillä).

      Poista
  2. hienot kynnet ja on suunnitelmia mutta kerron niistä myöhemmin blogissa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos eekku ja meen sit lukemaan kun kirjottelet :)

      Poista
  3. Kerrassaan ihanat kynnet! :) Suunnitelmissa varmaan auringon ottoa ja siivoomista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Pinja! Et olis muistuttanut, mullakin on meinaan siivoamista luvassa :D Ja päh, aurinko katosi.

      Poista
  4. Joojoojoo, ei löydy omasta hyllystä, mutta himotuksen kohteena on. =)
    Olen myös tavannut kyseisenlaisia decaleja, siinä ehtii suurinpiirtein käydä suihkussa sillä aikaa, kun kuvat likoaa. Harmi, että laatu vaihtelee niin paljon, eikä koskaan tiedä ostaessaan, mitä sattuu tulemaan.
    Jos huomenissa sais kynsiltä siivottua glitterit ja varmaan jotain lilaa lakkaa sutis tilalle. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hankkimaan sitten vaan :) Toi on kyllä ärsyttävä, kun ohjeetkin sanoo että 20 sekuntia pitäs riittää ja sit ei yhtään haittaa, että kaataa ne kaikki kerralla sinne kuppiin ja alkaa odotella, että eka alkaisi irrota ja ne vikatkin on vielä ihan hyvin kiinni :D

      Poista
  5. Mun on ehkä pakko hankkia tuo lakka :D Tänään sitä nyt kahdessa blogissa katsellessa! :D Ihanat kynnet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiva kuulla että innostuit! Itse en ole ihan varma, kuinka mieleinen toi kultainen shimmer on, olisi ehkä ollut hopeisena enemmän mun näköinen. Kaunis lakka kuitenkin ehdottomasti ja tykkään hurjasti!

      Poista
  6. Oui! on kyllä sangen upea lakka, itsekin olen sen monta kertaa klikannut ostoskoriin, mutta on aina jostain syystä jäänyt pois tilauksesta. Kyllä mä sen vielä joskus hankin :)

    Ja Orlyn kumipinta on kyllä ihan parhautta! Toivoisin vaan, että OPI pöllisi sen omiin korkkeihinsa, silloin olisi mun makuun aivan täydellinen sivellin :)

    Aurinkoinen (paitsi että täällä alkaa kohta sataa) menee jääkiekon parissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nappaat sen sitten seuraavaan tilaukseen :D Tai seuraavaan...
      Monet lakkamerkit saisi kyllä ottaa mallia Orlyn korkista, se on vaan niin ihana avata ja jopa pitää kädessä!
      Meilläkin alkaa ihan kohta sataa :/ Just eilen useammallekin sanoin, että katotaan vaan kun on viikko istuttu sisällä auringon paistaessa, niin viikonloppu sataa. Ja niinpä.

      Poista
  7. Joo, Oui on niin kaunis lakka. <3 Decaleita pitäisi hankkia itsekin lisää, jotenkin kökköjä mitä jäljellä. Voisi harkita taas Adeninaa, ne ainakin toimineet, tosin toivoisi lisää valikoimaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostelen aina decalseja kirpalta, kun tulee hyviä paketteja :) Sieltä tosin ei voi aina laadusta tietää :D Noihin oli Papun peruja muistaakseni.
      Veikkaan että Adeninallekin tulee lisää valikoimaa, kun se kuitenkin on vielä niin tuore puoti :)

      Poista