sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Mustavalkoista ja neonia

Tällä kertaa kynsille on päässyt L'orealin Confettis. Mietin pitkään, mitä sen lakan alle kuuluisi laittaa ja mielessä oli ehdottomasti joku kirkas neonväri. Niinpä valitsin Flormarin oikein sähäkänpinkin jellyn.



Confettis siis sisältää mustaa ja valkoista kahta erikokoista glitteriä sekä pienen pientä holopölyä, jota ei kovin helposti huomaa. Tämä tuli pullosta ulos erittäinkin helposti, yhdellä kastamisella sai tavaraa jo ihan tarpeeksi. Glitterit myös levittyivät ihan taisaisesti ilman mitään erityistä asettelua. Varsin hyvin tehty glitterlakka minun mielestäni! Kyllä kehut L'orealille!




Pakko kai vielä pikkuisen avautua omasta Lorealin mielleyhtymästä. Jos multa kysytään, niin tämä Confettis-lakka on jotain niin epä-lorealia kuin vain mahdollista. Mulle tyypillinen lakkapullo on joku suhteellisen tylsä, perustumma väri jossa on vähän shimmeriä joukossa. Tiedä sitten onko mun mielikuva kauhean kaukana, koska omista vain kaksi L'orealin lakkaa, joista toinen on tämä Confettis.

Muutenkin Confettis on hyvinkin saman tyyppinen kuin monet indie-lakat, joten siinäkin mielessä erikoista L'orealilta. Tämän seikan onkin huomanneet monet, sillä Confettikset hupenivat alta aikayksikön joka paikasta, omani ostin viimeisenä Tampereen Sokoksen ständistä.


Käytetyt
  • Depend Protective Base Coat
  • Flormar 2012 Spring & Summer 443
  • L'oreal Confettis Top Coat
  • MNY Drying Effect
Muita jotka kerkesivät haalia Confettia?

// Muoks. Unohdin jo, että mun piti kirjoittaa tästä. Noissa kuvissa ei meinaan ole yhtään koskettu retusoimalla kynsinauhoihin, ja joku varmasti huomaa että mun nimetön on luvattoman huonossa kunnossa. Oon nimittäin nyt muutamana viikkona alkanut taas repimään kynsinauhoja ja niiden ympäristön ihoa, vaikka luulin jo päässeeni tästä tavasta eroon.

Aloitinkin siis kynsien lakkaamisen ja koristelun sen takia, että saisin pidettyä kädet kauniina - siis ilman verisiä sormenpäitä :D Ja nyt tuon yhden ainoan sormen kohdalla meinaan ratketa! Nyt antakaa mulle vertaistukea tai haukkukaa pystyyn niin pahasti, etten enää uskalla koskeakaan tohon sormeen muutoin kuin lakkasiveltimellä!

Niin ja siis normaalisti en tosiaan koske kuviin, mutta muutamista viimeisistä olen tuon yhden sormen kynsinauhat siistinyt :)



20 kommenttia:

  1. Minä jäin ilman. Yritin metsästää tätä aika moneen otteeseen, mutta ilman tulosta. Harmittaa vieläkin. No, pitää tehdä sitten itse. :)
    Ihanat kynnet, tuo neonpinkki sopii kyllä täydellisesti tohon alle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi! Ootko yrittänyt saada tätä joltain diilattuna tai jos joku ei sattunutkaan tykkäämään (vähän epätodennäköistä :D)?
      Oot kyllä ahkera jos teet itse, ite en ikinä jaksais kun pitäs saada sellanen glittereitä kannatteleva pohjakin :D

      Poista
  2. luin ensin että sisältää pienen pientä hölynpölyä... :D vissiin unihiekkaa vielä silmissä tai jotain.

    soo-soo, ei saa repiä. tulee pipi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, lakka joka sisältää pientä hölynpölyä :D Ihana!
      Yritän olla repimättä!

      Poista
  3. En omista Confettia. Multa meni kokonaan ohi sen hypetys, kun en yleensä perusta markettilakoista. Kuten sanoit, ne on munkin mielestä usein perustylsiä. Mutta tosi kaunis on tuo Lorkun lakka. Mulla on itseasiassa samanlainen indielakka, mutta ilman sitä holopölyä.

    Mulla on edelleen talven jäljiltä kynsinauhat tosi kuivat ja tietenkin aina jostain kohtaa törröttää joku riekale, josta on hyvä alkaa repimään :( En tiedä mitä pitäis tehdä, kun ei kynsinauhaöljykään tunnu auttavan.

    t. Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, itsekään en oikein innostu monista markettilakoista. Varsinkin Lumenet on mulle ainakin tällä hetkellä vähän hrrrr.

      Itse oon yrittänyt ahkerasti rasvata käsiä, öljytä kynsinauhoja ja aina lakanpoiston yhteydessä kuoria ne kevyesti, ettei niihin jäisikään mitään kuivaa mitä repiä. Huono puoli tässä on se, että vaikka kaikki kuiva on muuten poissa, niin toi vielä paraneva alue tuntuu sormiin juuri siltä, että pitää päästä repimään :D Tää on kauheeta!

      Poista
  4. Kaunis lakka se on :) ei voi mitään :D
    Täälläkään noita ei myyty, mutta onneks facessa yks diilas mulle tän lakan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oot saanut omasi :) Hassua kyllä, että kerrankin Loreal tekee sellaisen lakan, jolle olisi kova kysyntä ja sitten sitä tehdään rajoitettu erä :D Missä järki?

      Poista
  5. Onneksi emmi kerkesin diilata tämän minulle ennen kuin loppui :D Hämeenlinnasta en löytänyt meinaan tätä enään mistään silloin :/ Murr... Ihanat kynnet oot tehnyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani, ja hyvä kuulla että sait tän kun halusitkin :) Harmi kyllä kun kaikkialta loppui niin nopeaan.

      Poista
  6. Sain tän diilattuna, muuten se olisi jäänyt haaveeksi kun oli kaikkialta loppu. Uutta tulemista odotellessa, väittävät että näitä saisi lisää nyt toukokuussa.
    Lorkku taisi osua kerralla kultasuoneen tuon lakan kanssa, muuten Lorealin lakat on niin epäkiinnostavia kuin olla ja voi.

    Nätit kynnet tosiaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Sissi! Hyvä kun kerkesit saada sen :) En olekaan kuullut, että voisi tulla lisääkin, luulin meinaan että ei tule. Hyvähän se olis kaikkien kannalta että tulisi lisää :D Lakkaajat ostaisi ja Lorkku sais rahaa kun ne lakat on kokoon nähden vielä hullun kalliitakin :D

      Poista
  7. Kivat kynnet ja onhan toi ihana lakka mut en mie omista sitä.Ehkä pärjään ilmankin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos eekku :) Ehkä sitä ihminen onneksi voi pärjätä ilman jotain kynsilakkaa :D

      Poista
  8. Ihanat kynnet! Vaikken nykyää enää lakkaile paljoa ni tuo kyllä herätti kiinnostusta mutta jätin silloin kauppaan. Arvaa vaan harmittaako. :-D mulla on iha kauhea tuo repimisongelma taas... Yleensä itse revin peukaloita. :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maranen! Mulla kanssa on käynyt parin lakan kanssa toi, että en ole ostanut ja sitten kuitenkin on loppu kun olisinkin halunnut! Ärsyttävää :D
      Toi repiminen on kyllä kauheata! Itse oon ihan lapsesta lähtien sitä tehnyt ja luulin jo päässeeni lakkailun myötä siitä eroon :(

      Poista
    2. On ärsyttävää tosiaan. :D Joo sama juttu mulla, lapsesta asti repiny ja purru kynsiä ja kynsinauhoja. Edelleen on sit niitä aikakausii ku tulee revittyä. :( Lisäksi mä oon nyt purru peukalon rakennekynttä niin, että se on menny vähä kärjestä rikki???? :DDDDDDDDDDDDDDD täytyy vissii tehä seuraavaks vähän paksummat. :D

      Poista
    3. Ollaan sitten hengen heimolaisia! Tää on kyllä niin kauhea tapa, kun itselläkin pahimmillaan on ollut lähes verillä sormenpäät ekaa niveleen asti, ei ole tervettä ei :( Ihanaa, kun nykyään on näinkin hyvässä kunnossa, että kehtaan netissä kaikille näyttää! Ennen meinaan hävetti jo kätelläkin ihmisiä...tai esim syödä samassa pöydässä :D

      Poista
  9. Ihana ihana confettis! Mä jäin ilman, mutta oon ajatellult tilata jonkun indielakan, niin ei tarvitsi niitä hologlittereitä ottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin ihana :) Itselle taas oli se kynnys tilata mitään indie-lakkaa, vaikka oonkin niitä himoinnut :D Sitten kun tämä osui kohdalle niin oli helppo ostaa :D

      Poista