lauantai 25. toukokuuta 2013

Wet n' Wild Goes Fergie!

Oho, blogissa on ollut vähän hiljaista, kun oon ahkeroinut teille swatch-kuvia...ja tiedättekös mikä päivä huomenna on? Sitäkin on tässä puuhailtu...

Tänään esittelyssä on muutama Wettiksen uuden Fergie Centerstage -kokoelman lakkoja. Aikaisempi mielikuva itsellä on Wettiksen lakoista se, että sävyt on ihan mielettömän kauniita, mutta varsinkin shimmerlakat todella ohuita koostumukseltaan.


Päätähdet ovat siis tänään Make Them Boys Go Loco, Ferguson Crest Syrah, Going Platinum ja Miami Spirit. Näissä pulloissa on kiva Fergiemäinen korkki :) Suti on samanlainen leveä kuin on MegaLast-lakoissakin, mutta pullon suu ei ole yhtä ahdas. Siitä ehdottomasti plussaa, koska leveä suti + pieni pullon suu = sotkeentuneet kierteet ja jumiintunut pullo :D

En ole edelleenkään varma, pidänkö näin leveistä sudeista. Kyllä se on kätevä isommille kynsille, mutta pikkurillien kanssa itselle tulee aina ongelmia, kun suti on melkeinpä leveämpi kuin kynsi. Lisäksi lakkaa tulee auttamattomasti liikaa.



Make Them Boys Go Loco on glitterlakka ohuella mustalla jellypohjalla, jossa kelluskelee pientä punaista neliöglitteriä ja suurempaa punaista hexglitteriä.


Pohja ei ole kovinkaan peittävä, alla olevassa kuvassa on kiekolle lakattuna kolme reipasta kerrosta. Siksipä päätinkin itse lakata tämän lakan mustan cremen päälle. Tätä lakkaa joutuu tuollakin tavalla kerrostamaan, mutta oikeastaan se on hyvä juttu, koska päällekäiset kerrokset tekevät siihen kivaa kolmiulotteisuutta. Musta jelly nimittäin peittää puoliksi niitä edellisen kerroksen glittereitä ja siksi näkyy hauskasti kuinka ne on eri kerroksissa eri sävyisiä.


Johtunee suuresta glitterin määrästä, että lakkaa tulee laitettua kynnelle aika paksu kerros ja se myös näkyy :D Kivasti tämä kuivui eikä kuplinut, mutta itseä tämä kerrosten paksuus vähän häiritsi.



Ferguson Crest Syrah oli näistä neljästä se ensimmäinen minkä ehdottomasti halusin itselleni. Väri oli kuvissa jo huippuparas ja luonnossa vieläkin kauniimpi!


Lakka on siis hyvin syvän ja lämpimän violetti shimmer, jossa on pullossa havaittavissa myös persikkainen duochrome-efekti. Kynsille sitä valitettavasti ei enää paljonkaan riittänyt, ei luonnossa eikä kamerassa, mutta se ei omasta mielestä tahtia haitannut. Muutamia erivärisiä hippusia näkyi satunnaisesti eri kulmista katseltuna. Joka tapauksessa ihan mieletön väri, näin herkkua en rehellisesti ole vähään aikaan tavannut!


Mitenkäs sitten se peittokyky, mitä olen kaivannut varsinkin Wettiksen Fast Dry -lakoilta enemmän. Tämä Ferguson Crest Syrah (muuten ihana ja erikoinen nimikin!) on paljon tuon sarjan lakkoja tuhdimpaa. Peittävän lakkauksen saa kahdella kerroksella helposti ja tuhdimmasta koostumuksesta ei onneksi kärsi levittyvyys.


Going Platinum on näistä toinen ihan ehdoton suosikki! Aika vaikea kyllä päättää tykkäänkö enemmän tästä vai Ferguson Crest Syrah -lakasta. Aluksi melkein pelästyin, kun avasin pakettia: sehän on vaan hopeaa vaikka tilasin platinaa! Sitten katselin pulloa tarkemmin ja lakkasin kiekolle.



Pohjaväri siinä on suht hopeista, ehkä jotain vanhaa hopeaa. Lisäksi siinä on huippupaljon pikkuisia kullanvärisiä hippusia. Tämä lakka on niiiiin kaunis! En arvannutkaan, että olen kaivannut juuri tällaista lakkaa! Paaaljon huutomerkkejä!


Going Platinum on sävyltään jännästi samaan aikaa hyvin kylmä, mutta kuitenkin lämmin. Varmaan johtuu hopean ja kullan yhdistämisestä. Koostumus tässä on kanssa todella ihana. Niin paksua, että oikeastaan peittäisi jo yhdellä kerroksella (mitä aika harvat tämäntyyppiset lakat on), ja levittyykin kauniisti. Laitoin kyllä kaksi kerrosta, koska en kai vaan osaa laittaa pelkästään yhtä. Aurinkoa vasten kun katseli, yksi kerros päästi vielä vähän valoa läpi, mutta hyvin olisi voinut pitää niinkin.




Miami Spirit oli kuvien ihailun jälkeen kuitenkin ihan väärän sävyinen omalle iholleni, harmi. Nimi lakan kanssa on mennyt kyllä ihan nappiin, itselle tulee ihan ekana mieleen tuosta sävystä kasarit miamikukkakauluspaidat, hulmuava outokampauksinen tukka ja avoauto. Miami Vice <3


Miami Spirit on ihan tolkuttoman vaikea saada kuvattua oikein, siksi kuva on noin kellertävä (tosin tausta onkin tällä kertaa puhtaan valkoisen sijaan kellertävä luonnonvalkoinen) eli ehkä kellertävyyskin on vain illuusio :D Sävy ei tosin vieläkään ole ihan prikulleen oikein, mutta tuon parempaan en enää pystynyt.


Lakka on siis hiukan sinertävän vihreä lähes neoninen lakka, jossa on myös jonkin verran shimmeriä. Se kuivuu kynnellä ilman päällyslakkaa mataksi. Jälleen levittyvyys on hyvä ja se peittää kahdella-kolmella kerroksella.




Olen saanut nämä lakat Pretty.fi -verkkokaupalta esiteltäväksi lukijoilleni ja hintaa Prettyllä on näille 6,95e. Näitä on juuri tällä viikolla muuten saapunut myös Seppälöiden valikoimaan :)


Huom! Mielipiteeni ovat kaikki omiani sekä hyvässä että pahassa. En hyödy linkeistä mitään, ne ovat vain teidän helpotukseksenne :)




16 kommenttia:

  1. Mä tavallaan tykkään tosta kokoelmasta, glittereistä ja monipuolisesta valikoimasta sekä varsinkin siitä että tällaista saa Suomessa ihan kaupasta ostettua. Mulle ei kuitenkaan tarttunut matkaan muuta kuin tuo Make Them Boys Go Loco, koska mitään sen tyylistä ei löydy ja se tuntui ehdottomalta. Voi olla että joku toinen päivä hommaan vielä pari tältä merkiltä, mutta ehkä odottelen just muidenkin kokemuksia ensin ennenkuin meen hommaamaan lisää... :)
    Tuo Platinum näyttää kyllä ihan kivalle näistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää onkin tosi laaja kokoelma, vähän vissiin jotain jokaiselle. Itse en niin kaikista glittereistä innostunut, mutta sitten taas noi kaksi saamaani shimmeriä on ihan parhautta! Suosittelen kyllä Going Platinumia jos vaan yhtään kiinnostaa, sillä se tosiaan on U P E A!

      Poista
  2. Tosta Ferguson Fresh Syrahista tulee vähän mieleen O.P.I:n Vampsterdam, tosin tuossa Syrahissa on vielä enemmän glitteriä, ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se ehkä vähän samanmoinen, toi Syrah näyttäisi kuvien perusteella olevan vähän isompaa rakenteeltaan :) Se on kyllä ihana!

      Poista
  3. Mä niin tykkään noista lakoista. Varsinki glitterit ja neonit♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli kyllä kivoja sävyjä :) Itse ihastuin noihin shimmereihin <3

      Poista
  4. syrah vois syssymmällä olla kiva saada kynsille, nätti! Ja tuntuu kyllä että tuo platinum pitää hakea.. Ja kyllä mä ton punasenkin huolisin! :)
    Oisko se erään nimeltämainitsemattoman kivan pikku blogin synttärihulinat kyseessä huomenissa? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä hommaamaan! Toi onkin varmaan aika hyvä syksyväri, tosin musta se sopii kesäänkin hyvin :D Talvinen se ei ehkä niin ole...
      Taisit osua oikeaan, nimittäin vuosihan tässä tulee täyteen :)

      Poista
  5. Rakastuin, Make Them Boys Go Loco<3 ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan erikoinen ja kiva lakka :) Itsellä ei aikaan tuollaista ollut lähellekään!

      Poista
  6. Ihania nää lakat, pitää itsekikn ehdottomasti saada Ferguson Crest Syrah. <3 Toi Going Platinum on myös kaunis, mut epäilen että mulla on jo dupe siitä O.P.I.:n Designer... De Betterin muodossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä hankkimaan tuon Syrahin, koska se on niin kaunis! Pistät ton Platinumin vaan sit korvan taakse, jos joskus haluut uuden halvemman version OPIsta :D Se kyllä swatceissa näyttää aikas samalta.

      Poista