lauantai 29. kesäkuuta 2013

Enkelin höyheniä juhannukselta

Hmmm, musta tuntuu että olen vähän myöhässä... nämä on nimittäin juhannuskynnet! Tein nämä heti torstaina juuri ennen lähtöä, ja poistin lähes virheettöminä sunnuntaina. Mikä ihme kesti näin hyvin?

Vastaus on Color Clubin hololakka, Angel Kiss, joka saapui jokunen aika sitten uuteen kotiinsa vaihdokkina.


Ihan mieletön lakka, tosiaan ensimmäinen kunnollinen (paino tällä sanalla :D) lineaarinen hololakka. Väriltään se on sinivihreä (kuitenkin enemmän sininen) ja holokuvio muodostuu niin selkeästi, että kerrankin sitä ei tarvitse etsiä. Ei edes epäsuorassa valossa. Ekan kerroksen kanssa olin supervarovainen, koska käytin tavallista aluslakkaa. Yritin olla koskematta samaan kohtaan kahta kertaa. Ja hyvinhän se levittyi, oikein tasaisesti.



Huh kyllä, toi holo! Arvatkaa tuijotinkin näitä koko junannuksen :D

Koristeet on pikkuiset höyhendecalsit, jotka on saatu Adeninalta testattavaksi. Heillä on tosi kattava valikoima omasta mielestä erikoisia decalseja, ja niitä saa ostettua kuuden, kymmenen ja 25 arkin seteissä hiukan yksikköhintaa halvemmalla. Kiva idea minusta! Oma settini oli kuusi vapaasti valittavaa arkkia, ja tuolla on hintaa 9,50e kun taas yksittäinen arkki on 1,75e.


Laadultaankin nämä on hyviä, verrattuna esim. niihin edellisellä kerralla käyttämiin, jotka tarttuivat reunoistaan kiinni ja menivät ryppyyn. Ja jämähtivät kynnellekin nopeasti. Näille riitti vedessä hyvinkin alle 10 sekuntia (yllätyin oikein), ja irtosivat helposti taustapaperista. Kynnelläkin niitä sai asetella tarpeeksi kauan oikeaan kohtaan. Varmasti parhaimpien joukkoon kuuluvat nämä kokeilemistani :)

Yksi mitä toivoisin kyllä valkoisiin decalseihin, olisi tumma pohjapaperi, koska näitä ei millään meinaa erottaa :D Mun setissä oli toinenkin, missä oli valkoisia ja niissä sama homma!



Holon takia näitä oli kohtuullisen vaikea saada tallennettua kameraan, mutta ne kyllä luonnossa näkyivät ihan selkeästi, vaikka olisi ollut millainen auringonpaiste. Yhden kuvan sain sentään vielä mökillä puhelimella kuvattu, mikä vastasi aika hyvin todellisuutta decalsien erottuvuuden suhteen.


Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • Color Club Angel Kiss
  • höyhendecalsit (saatu Adeninalta)
  • Cesars Rapid Dry Top Coat

Mitä piditte holoisista juhannuskynsistä?

Huom! Mielipiteeni ovat omiani sekä hyvässä, että pahassa. Linkit ovat teitä varten, en hyödy niiden klikkaamisesta mitään.


23 kommenttia:

  1. Oli pakko tulla heti blogiin kattomaan lisäkuvat kynsistä, nää on vaan upeat. <3

    En muuten tiedä miksen ole aikaisemmin seurannut blogiasi, kun tuolla koristelut-ryhmässä kuitenki kuolaan sun kynsiä harvase päivä. :D Mutta nyt sait musta uuden lukijan, rakastan kynsiäsi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vielä! Kiva kun tulit tätäkin kautta lukijaksi, onhan täällä blogin puolella enemmän aina kuvia ja muutenkin juttua :) Oli teretulemast!

      Poista
  2. Ihana holo, mä oon miettiny et pitäiskö ostaa muutama cc holo ja rupeen pikkuhiljaa kallistua että kyllä :D muutenkin ihanat kynnet♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani! Ja voin kyllä suositella Color Clubia, omasta mielestä ainakin tosi laadukas ja kaunis! Kuivuukin ihan hävyttömäm nopeaan :D

      Poista
  3. Ihanan herkät on nuo höyhenet :) Ja sopii tuolle lakalle kivasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne onkin ihanan herkkikset :) Ja toi lakan nimi oikeen huusi mua laittamaan just nämä höyhenet sen kanssa!

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Sait uuden lukijan! t: hololakan ystävä (;

    http://anzq-keepyourfaith.blogspot.fi/2013/06/nothing-but-nails.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi AnzQ! Holot on kyllä ihania :)

      Poista
  6. Toi on kyl magee lakka. Itellä on kans se ja pysyy kynsissä ku tauti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, ja mukavaa huomata että näin laadukkaita lakkoja on olemassa! Eipähän maksa turhasta kun tällaisia hommaa :)

      Poista
  7. Hei kiva, että sulla tuo lakka toimii! :) Mä en oo nyt pariin kuukauteen lakkaillut kynsiä ollenkaan :( Syykin on niin surkuhupaisa kuin vain voi olla kynsiharrastajalla; sain riesakseni raskauspahoinvoinnin ja yksi ällötyksen kohteista on kynsilakat!! :O En tajua tätä itsekään, ihan pimeetä. Nyt rupee jo vähän helpottamaan, mutta taidan vielä kasvatella kynsistä kellertyneet kärjet pois :)

    t. Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimii kyllä mitä parhaimmin! Onneks olkoon sulle, ihana uutinen <3 Toi on kyllä paha, tiedän yhden ompelijan jolle tuli pahoinvointia kankaista :D

      Poista
  8. Huippukiva idea tuo decalsien osto seteissä! Ja ihanan näköisiä decalseja oot valinnut! Noi kynnet on todella kauniit! Multa löytyis sam lakka, mutta en tiedä löytyiskö mutla jotain höyhenkoristeita, että voisin näitä kynsiä apinoida. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olen samaa mieltä! Paljon kivempi ostaa kun tietää, että yhteishinta on halvempi kuin yksittäishinta! Voisithan sä maalailla noita höyheniä? Tai sitten pistää tilaukseen noita :D

      Poista
  9. Ihanan värinen holo ja ihan mahtavat kynnet tehnyt sillä. ^^ Höyhenet on tosi söpöt, eksyneet pari kertaakin ostoskoriin, mutta ei ole vielä tullut tilattua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hopeatähti! Suosittelen kyllä että ensikerralla ostat ne, koska aikas ihania ne on :)

      Poista
  10. Tosi kivat! :) Noi CC:n holot on kyllä ihan mahtavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne on kyllä kauniita :) En yhtään tiennyt, mitä menetin, kun käytin jotain flormaria :D

      Poista
  11. Ihanat kynnet <3<3<3 Ja onks noi muuten tekokynnet vai sun omat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja siis omat kynnet on, koskaan en ole käyttänyt tekokynsiä tai rakennekynsiä :)

      Poista