perjantai 7. kesäkuuta 2013

Postissa tullutta

Olin saanut tuossa yksi päivä pakettikortin ja en yhtään tiennyt, mitä oli tulossa :D Ihme tunne, kun ajattelin ettei vielä voi olla kyse PUEENin laatoista, eikä ollutkaan.

Mimax lähetti tällaisen paketin:


Paketista löytyi arkki decalseja, China Glazen Live Love Laugh ja pikkuruinen söpö pullo Seche Viteä. Odotan innolla, että pääsen kokeilemaan Sechen kulttimaineeseen noussutta pikakuivattavaa päällyslakkaa. Olen nimittäin sellainen ihmeotus kynsimaailmassa, että en ole edes kokeillut sitä! Pullo on kyllä supersöpö, ei noin pikkuista voi edes olla olemassa :D


Live Love Laugh on United In Purpose -kokoelman neonlakka. Se on väriltään jännän punainen, aika sellainen peruspunainen ja siinä on pieni aniliininen vivahde. Pinnaltaan lakka kuivuu mataksi, kuten useat neonlakat yleensä kuivuvat.

Koostumus on aika ohut, kuten neonlakoissa tuppaa olemaan, mutta helppo levittää ja ainakin kiekolle lakattuna peittävän tuloksen saa kolmella kerroksella. Odotan kyllä paljon tältä lakalta! Toivottavast pian kerkeän kirjoitella siitä teille enemmän :)


Sitten sitten... Jotain muutakin oli postiluukusta tipahtanut. Voitin nimittäin Kosmetiikkatesti-blogin yhden Elvari-palkinnon. Elvarin kaikki korut ovat yksinkertaisesti niin aidon herkun ja syötävän näköisiä, että olen himoinnut näitä jo vähän aikaa :D Ja ah, nyt minulla on Cup Cakes -korvikset :)



Katsokaa miten söpöt! Kiitos Ninni ja Elvari!

Huom! Lakkat ja decalsit on saatu esiteltäväksi Mimaxilta. Linkit ovat teidän helpotukseksenne, en hyödy klikkaamisesta mitään.

Huomenna on muuten ohjelmassa Pirkanmaan alueen kynsimiitti :) Treffaamme Koskikeskuksen Hullussa Porossa ja luvassa on hyvää ruokaa, samanhenkistä seuraa ja kynsilakkoja. Kirjoittelen siitä myöhemmin lisää!

Muistakaapas taas osallistumattomat käydä lunastamassa arpanne arvonnassa!


12 kommenttia:

  1. Elvarin korut on kyllä superihania! Itsellä enkkulaku-avainnauha, käsikoruja, korvikset....

    Hauskaa miittiä!! =)

    VastaaPoista
  2. Kiitti Kaisa! Noi on kyllä ihania :) Englanninlakut on niistä just kaikkein herkuimman näkösiä mun mielestä!

    VastaaPoista
  3. Kiva paketti mimaxilta ja kauniit korvikset ,ihanaa miittiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos eekku :) Toivottavasti meille tulee huippu miitti!

      Poista
  4. Kivan paketin oot saanut mimaxilta! :) Hyvää miittiä, Pohjanmaan miitti on kans tässä kuussa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niin oon :) On tää miittailu kyllä jännää puuhaa!

      Poista
  5. Oi kivan paketin säkin sait, mulla oli muuten samanlainen mutta erilakka vaan :D noi korvikset on ihanat♥

    VastaaPoista
  6. ihana tuo china glaze x.x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin aikas ihana :) Mua aina askarruttaa, mitä tuollaisii mataksi kuivuviin laittaisi päälle, kun niissä on luonnostaan niin nätti se pinta. Musta mattapäällyslakalla se pinta ei tule lähellekään samanlaiksi :/

      Poista