keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Sydämen tykytyksiä ja harhaan ajoa

Heissulivei! Täällä on ollut ihan superaurinkoista ja kuumaa :) Nyt sataa ja ukkonen jyrisee, joten päätin kirjoittaa teille postauksen kynsistä, jotka itsellä oli lauantaina serkun yo-juhlissa.

Oli muuten kova reissu. Ajettiin mun äitin kanssa Treelta ensin Kuopioon juhliin, oltiin siellä parisen tuntia, ajettiin Varkauteen moikkaamaan meidän mummia ja ajettiin samaan syssyyn vielä takaisin kotiin. Elikäs n. 9 tuntia autossa <3 Ja muuten se harhaan ajamisen maailmanennätys on nyt rikottu. En älynnyt alkaa laskea niitä, mutta veikkaisin että kymmenen pintaan olisi, kun mentiin väärästä liittymästä, liittymän ohi, risteyksen läpi kun piti kääntyä tai muuten vaan väärällä tiellä :D Ja me mentiin navigaattorin kanssa :D Pistäkääs paremmaksi!



Mutta siis kynsiin: esiin pääsi OPI Heart Throb, joka tuli mun synttäripaketissa. Lakka on tosiaan jelly ja hyvin ohutta. Suunnittelin että se olisi hyvinkin sopiva pinkkiin voikkariin, mutta nyt halusin käyttää purkkapinkkiä ihan pelkillään. Laitoin alle kevyen kerroksen Ginan pinkkiä lakkaa, millä sain smile linen piiloon. Heart Throbia on kaksi kerrosta.




Koristeet oli selkeät, punaista ja kukkia. Kynsien täytyy sopia mekkoon :D Laitoin siis päälle decalsit ja pilkkuja koristeeksi :) Decalsit oli äärimmäisen käpristyvää sorttia! En meinannut oikeasti saada niitä kynsille, kun rullasivat kiinni ja eivät auenneet. Mur. Vielä kuva siitä mekon kankaasta.



Käytetyt
  • Depend Protective Base Coat
  • Gina Tricot Pink Candy
  • OPI Heart Throb
  • Flormar 377
  • W7 White
  • MNY Drying Effect (mun viimonen pullo vetelee viimesiään:( )

Oliko teillä juhlia ja pukuihin mätsääviä kynsiä? Entä mitä tykkäsitte mun kynsistä? Ja tietty pitää kysyä, onko muita harhaan ajamisen mestareita?

 


32 kommenttia:

  1. Omiin ylppäreihin piti tietysti tehdä pukuun sopivat kynnet : D Kaveri kyllä ehdotti, että tekisin ranskiksen niin, että kärjet olisivat mustat ja muu kynsi valkoinen, niin ne olisivat kuin ylioppilaslakki :'D Olisin varmaan sen toteuttanut, jos en olisi juhlakynsiä jo ehtinyt tehdä sitä ennen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ha, mulla ei ollut omissa ylppäreissä ollenkaan lakkaa :D En silloin moista harrastanut, koska mulla oli rumat sormet. Hauska idea noi lakkikynnet :)

      Poista
  2. Ompas nätit kynnet! :) Mulla oli päättäreissä keltanen mekko ja tottakai piti tehdä siihen sopivat kynnet myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni! Pitäähän sitä olla vähän samaa kynsissä ja puvussa :)

      Poista
  3. Todella nätit kynnet. Ja mekkokangas näyttää myös ihanan kesäiseltä, saattis miellyttää muakin. =)
    Oon tota OPIa katellu vähän sillä silmällä (joo, TAAS yksi hempeä vaaleanpunainen), joten hyvä tietää, että se on jelly. Voi olla, että jää hankkimatta, tai menee ainakin himotuslistalla loppupäähän.
    Ei satu olemaan juhlia tiedossa, ja hyvä niin, ku ei jaksaiskaan nyt stressata kaikkea siihen liittyvää.
    Mulla on navigaattorissa sen verran vanha päivitys, ettei sen kanssa ainakaan mihinkään löydä. Kerran oltiin miehen kanssa menossa asuntonäytölle, siis katsomaan omakotitaloa maaseudulle, ni sillä kertaa mun kartanlukutaidot ei riittäneet. En vaan yksinkertaisesti löytänyt perille. Toisella kertaa katsoin toisen reitin isompia teitä pitkin, ja sitten löydettiin. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lila! Toi on kyllä ihanan värinen lakka ja musta toi on kiva tuolleenkin cremen päällä, koska vihaan raidoittuvia lakkoja ja tuolleen käytettynä mun ei tarvii miettiä yhtään, että tuleeko jälkiä :D Nerokasta!
      Meidän navigointi oli myöhässä ja vedettiin huolella liittymistä ohi kun se näytti jotenkin tiet päällekäin ja vasta siinä vaiheessa kun meni jo ohi, se näkyi että nyt mennään väärällä tiellä :D Alkuun se oli että "voi helevata, siinä se meidän meni!" ja siinä vaiheessa kun tultiin jo takasin päin, meillä oli niin hervoton meininki että vaan repeiltiin sille, että miten onnistutaankin koko aika :D

      Poista
    2. T O D E L L A nerokasta !!! =)
      Täytyyki pistää tuo vinkki korvan taakse.
      Meiän navi kerran neuvo meiät tienristeyksen ohi, minne oltiin menossa, seuraavaan risteykseen ja käski kääntyä vasemmalle, missä ilmeisesti menee joku metsäautotie. Ois sieltä varmaan kesällä saattanut päästäkin määränpäähän, mutta siellä oli ensin muutaman metrin matkalla noin 30 senttiä lunta ja siitä eteenpäin puolisen metriä lunta, joten sanoin miehelle, että kyllä tää auto varmaan tonne saadaan muutama metri menemään umpihankeen, mut se on sit eri juttu, millä saadaan se sieltä pois. =D
      Kerran mies oli menossa navin opastuksella työkeikalle muistaakseni Espooseen, ja navi opasti sen Vantaalle johonkin Korson perukoille.
      Nykyään harvemmin jaksan ees avata koko navia, ku en oikein luota sen ohjeisiin. =D

      Poista
    3. Se on niin hyvä, kun navigaattori ei osaa :D Kyllä meitäkin käskettiin ajaa autolla pöyrätietä :D Ja yksi katu olikin navigaattorin mukaan tie ja mä sanoin, että ei tosta kun siinä lukee katu ja navigaattori käskee kääntymään tien kohdalta :D

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Niin siis OPI on päällä, mutta kaunishan se on :D Ginan lakka on alla antamassa peittävyyttä.

      Poista
  5. Aivan supersuloiset lakkaukset, jonka värit hivelee silmiä! :)

    Kiva että sä oot saanut Heart Throbin kanssa aikaiseksi jotain näin nättiä, mulla koko lakka oli vain murheenkryyni, ja luovuinkin siitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos E-S! Hassua, toisen roska on toisen aarre :D Ei tästä pelkillään käytettäväksi esimerkiksi ole missään nimessä mutta tällä tavalla ja sitten varmaan sandwichissa tää toimii :)

      Poista
  6. Tosi nätit kynnet :) Minulla oli juhlissa käydessäni räikeänvihreät kynnet ja violetti mekko, ei kovin hyvä yhdistelmä. Johtui siitä, että menin töitten jälkeen suoraan juhliin ja en kerennyt lakata kynsiä uusiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nunnu! Musta on tällä hetkellä tosi kuuma yhdistelmä laittaa violettia ja vihreää (tai minttua) :D Meepä muuten osallistumaan mun arvontaan, en muista että olisit vielä käynyt :)

      Poista
  7. Oih, miten suloiset kynnet. Sopii tosi hyvin mekon kanssa. :D

    Voisi ehkä kilpailla harhaanajossa, nimimerkillä saksalaisella kävelykadulla ajo on kivaa, sekä Göteborgin eräs liikenneympyrä tuli vähän liiankin tutuksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dima! Hahaa, sain kilpailijan! Toisaalta Suomessa harhaanajo vielä ehkä vie ulkomaista voiton. Varsinkin, kun kyse ei ole Helsingistä ja apuna oli navigaattori :D

      Poista
  8. Ihana kangas mekossa, ja noin nätit kynnet sopii siihen todella hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään itsekin tosta kankaasta, vaikka yleensä en kukkakuosista vaatteissa pidä. Toi on jotenkin vähemmän kukkainen kaikista kukista huolimatta :D

      Poista
  9. Nää on todella nätit kynnet♥

    VastaaPoista
  10. Tosi söötit kynnet<3

    Mä olen eksynyt Imatralla KOLME kertaa navigaattorin kanssa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sissi! Toi on ihan uskomatonta, miten edes voi eksyä navigaatorin kanssa :D

      Poista
  11. Mulla asuu kans serkut, sukulaiset, mummot ja papat Varkaudessa. : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei Varkaudessa asu tällä hetkellä kuin mummi, mutta siinä suht lähellä muitakin :)

      Poista