keskiviikko 21. elokuuta 2013

Auringonkukkakynnet ja ruttotauko

Viimeksi laittelinkin teille kuvia, kun käytiin auringonkukkapellossa seikkailemassa ja tänään onkin sitten vuorossa siihen teemaan tehdyt kynnet! En muuten suosittele kuvaamaan kukan kanssa, itsellä oli tämän jälkeen ihan kuin pihkaiset sormet :D



Ihan auringonkukathan nämä decalsit eivät ole, mutta kelpaavat minulle :) Oli muuten harvinaisen kauan aseteltavia! Varmasti minuutin verran sai vielä liikutella kynnellä asettamisen jälkeen! Ihan kivahan se on, että on korjaamisen varaa toisin kuin joissain, mutta liika on liikaa. Itse olisi jo mielellään siirtynyt seuraavaan, mutta siirtokuva vaan siirtyi ja siirtyi joka kerta vahingossa, kun yritin tasoitella mahdollisia ryppyjä :D



Lakka on China Glazen suositun Tronica-kokoelman Digital Dawn, joita myös Adeninasta saa, ja sain sen vaihtarin kautta eräältä lakkahöperöltä naiselta :) Kun en itsekään omista (vieläkään) aquabasea, niin ymmärrän luopumisen syyn: tuskainen kaljuuntuvuus. Huoh, omaa tyhmyyttä kai, koska hololakathan kaljuuntuvat monet helposti.

No, sainpahan sentään nätin pinnan kolmella kerroksella ja kuivumiseen olen tyytyväinen, samoin erikoiseen väriin.


Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • China Glaze Digital Dawn
  • Wet'nWild Ebony Hates Chris
  • W7 White
  • Cesars Rapid Dry Top Coat
  • kukkadecalsit


Fb-seurailijat ovatkin jo asiasta tietoisia, mutta kerron muillekin: Elikäs olen tässä kärsinyt rakkuloista ja kauheasta kutinasta mm. kasvoilla jo monta viikkoa. Nyt sitten tänään aloitin muutaman päivän lakattoman kauden, jotta näkisin paraneeko tuo rutto tällä vai jatkuuko ennallaan (mitä toki toivon). Olo on niin kurja, että pakko kokeilla, mutta toivon tosiaan että kynsilakoista tämä ei johtuisi. Onneksi tätä rakkulatautia on muuallakin kehossa, niin olen toiveikas että olisi jotain muuta, sillä kynsilakat ilmeisesti usein oireilevat kasvojen iholla.

Että näihin tunnelmiin...Toivottakaa tsemppiä ja kestäkää hetki ilman kynsipostauksia! Ja R.I.P. mun entinen pitkä peukun kynsi :'(


19 kommenttia:

  1. Hienot kynnet ja toivottovasti ei johdu lakkaamisesta.Hyönteisallergia voi myös aiheuttaa rakkuloita ja kutinaa,itse tulin sääskille allergiseksi mutta mulla menee jalat vaan kauheille mustelimille ja kutisee.(onneksi tämä vaan kerran vuodessa ku käymään kotipaikalla lapissa)Toinen josta kärsin on nokkosallergia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos eekku kehuista ja kannustuksesta! Mä kanssa toivon, ettei olisi lakoista, kun rakastan tätä hommaa enkä millään haluisi lakkailusta ja blogista luopua.

      Poista
  2. No hui. :( Onko se nokkosrokkoa?
    Isännällä puhkeaa nokkosrokko aina penisilliinikuurista ja se on kyllä ihan kamala kun se iskee.

    Yritä saada rutto parannettua ja toivottavasti ei ole lakoista kiinni tuo. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole tietääkseni nokkosrokkoa ja lääkärissäkin olen käynyt ja itse alkuun epäillyt enterorokkoa. Menisi enterorokosta, mutta kun kestää näin kauan :/

      Poista
  3. ^^mullakin hyönteis allergia..kaikki ötököiden puremat aiheuttaa järjettömän kokoisia paukamia ja kutinaa. Parhaimmat siis kauheimmat pahkurat on olleet valehtelematta kämmenen kokosia tulikuumia ja kovia ja kutiavia mönttejä.. Noi paranee kyypakkauksella. Kannattaiskohan kokeilla auttaisko jos ottais vaikka puolikkaan kyypakkauksesta? Kortisiinia..niin allergiaa voisi helpottaa, ainakin tälleen äkkiin funtsien. :)Nätit kynnet ja toivotaan että johtuis jostain muusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen käyttänyt muualle kuin kasvoihin kortisonivoidetta. Se kyllä auttaa aina hetkellisesti, mutta jossain vaiheessa tulevat uudelleen :/ Eikä ole ollut mitään ötököitä eikä muutakaan mistä keksisin että tämä johtuu.

      Poista
  4. Itekkin jouduin geelailusta ainakin hetkeksi luopumaan kun sormiin tuli paiseita, nykyään hävinneet muutaodottelwn vielä loppujen geejen pois kasvamista niin uskaltaa kokeilla uuestaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sullakaan ei tule geeleistä, se olis ikävää. Tää että kaikki oireet on muualla kun käsissä, on tosi kummaa, mutta siksi epäilyttää, kun kasvot on tyypillinen paikka kynsilakka-allergialle.

      Poista
  5. Voisko olla aurinkoihottumaa? Pahassa aurinkoihottumassa voi nimittäin tulla ihan rakkuloitakin. Mullehan iski nyt ehkä kolme viikkoa sitten ihan puskan takaa aurinkoihottuma, joka ei oikein vieläkään meinaa parantua. Iho kutiaa niin että yölläkin havahdun raapimaan :(

    Toivottavasti syyllinen ei löydy ainakaan kynsilakoista ja saat ihottuman pian kuriin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole paljon aurinko näyttäytynyt :D Muistankin kun kertoilit tuosta ja kivahan se olisi, jos olis mullakin sitä. Mulla on ihan muutenkin atooppinen iho joka yleensä riehaantuu stressistä, mutta ei se normaalisti iske naamaan. Keväällä oli toisessa yläluomessa ja se lähti kortisonikuurilla. Tota kokeilen sitten muutaman kynsilakattoman päivän jälkeen, jos ei helpota. Mielellään ei vaan suun ympärille pistäis kortisonia.

      Poista
  6. Onpa erikoiset kynnet :) Nuo pilkut on aika jänniä noissa, tiedä oikein mikä tulee mieleen :D

    Ja toivottavasti rakkulamysteeri selviää. Peukkua sille, ettei se olisi lakka-allergiaa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! Mulle tulee noista pilkuista auringonkukan siemenet mieleen, kun ne on mustavalkoisia :) Kiitos tsempistä!

      Poista
  7. Auts! Toivottavasti selviää tuo rakkuloiden aiheuttaja pian, ettei tarvitse kärsiä turhaan. :(

    Vaikka kaikki kehuu Aqua Basen maasta taivaaseen, se ei vaan ehkä sovi mulle. Oon pari kertaa yrittänyt laittaa hololakkojen alle sitä ja en saa aikaiseksi yhtään siistiä jälkeä. :D Ehkä sinnikkyys palkitaan. Tällä hetkellä olen todennut helpoimmaksi keinoksi lakata vaikeat hololakat ilman aluslakkaa, mulla ei sillon ole minkäänlaisia ongelmia levittyvyyden kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että tää vaan menis ohi, mulle on ihan sama vaikkei selviäisi mistä tule, kunhan ei tule lakoista :D Kiva kuulla aqua basesta myös tuollainen mielipide! Eipä varmaan mikään ole kaikille automaattinen apu :)

      Poista
  8. Toivottavasti vaivaan löytyy syy ja se ei ole lakat! =)

    Mulla Digital Dawn levittyi A Englandin aluslakan päälle tasaisesti kaljuuntumatta kahdella vaivattomalla ohuella kerroksella :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempistä!
      Hassua, olisko mulla sitten joku maanantai kappale tai jotain :D Ilmankos edellinen omistajakin tästä halusi eroon :D

      Poista
  9. Kivannäköiset lakkaukset, noi keltaiset kukkaset piristää kivasti ilmettä!
    Kuulostaapa viheliäiseltä vaivalta tuo sun... toivottavasti syy selviäisi ilman että kyse olisi lakat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos E-S! Mä niin toivon kanssa että olis mitä tahansa muuta kuin lakat, se olisi katastrofi!

      Poista