tiistai 27. elokuuta 2013

Japanilaiset keltaiset ruusut

Otsikko on keltaiset ruusut, eikä ne ruusut edes ole keltaisia :D Rupesinpahan miettimään taas...
Alkaa muuten tulla itsellä ainakin kiire, kun katselin, että vielä olisi kesälakkoja, joita haluisin teillekin esitellä kynsillä ja siellä ne makaa laatikossa. Siksi nyt kiiruusti Color Clubin keltainen glassflecked Daisy Does It kynsille.


Omaan makuun keltainen ei ainakaan tällä hetkellä ole oikein missään muodossa, mutta tämä on poikkeus! Jos koostumus olisi edes hiukkasen tuhdimpi, lakka olisi täydellinen. Se nimittäin ei vielä kolmella paksullakaan kerroksella peitä smile linea kunnolla. Tällä tavalla päälle leimattuna tai muuten koristeltuna (viimeksi tein tällä ranskiksen) lakka menee kyllä mainiosti eikä ohuus häiritse.




Pitää kyllä jälleen kehaista, että nuo PUEENin laatat leimaavat ihanasti! Näinkin ison kuvion kanssa ongelmia ei ollut kertakaan, vaan kuvio siirtyi aina kokonaisena ja kiltisti. Tykkään oikein paljon tästäkin kuviosta! Jostain syystä keltainen väri ja ruusut tuovan mieleen jotain japanilaista.

Loppuun vielä kuva ihanasta Daisystä :)


Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • Color Club Daisy Does It
  • Konad Special Nail Polish White
  • PUEEN27
  • Cesars Rapid Dry Top Coat

Vieläkö teillä on kesälakkoja lakkaamatta tältä kesältä?




28 kommenttia:

  1. Aivan ihanat! Kaikki sopii yhteen jotenkin täydellisesti. <3

    Minä en onneksi välitä sesonkiväreistä vaan lakkaan sillä miltä tuntuu! :D Toisaalta kyllä OPIn DS Exclusive on käyttämättä kynsillä tälle kesälle, se olisi melkein pakko tehdä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belegwen! Itse kanssa aikalailla lakkailen mielen mukaan, mutta joitain värejä en vaan osaa pitää ihan talvella, kuten tätä tai edellisenä kynsillä ollutta Flip Flop Fantasya :) Ja tietty monet holot on parhaimmillaan kesäauringoissa :)

      Poista
  2. Oih, nämä on kyllä hurjan ihanat!

    VastaaPoista
  3. Mielettömän ihanat pitsikynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna :) Tykkään itsekin näistä tosi paljon!

      Poista
  4. Fiilistely kynnet, kun meinaa tuo kesä väkisin vaihtua syksyyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sitä nämä varmaan ovat ennen kaikkea :D En millään haluisi vielä luopua kesästä, joten täytyy vetäistä viimeinen setti kesäkynsiä!

      Poista
  5. Tuo leimakivio on ihan mielettömän nätti kyllä (: jotenkin tuo kirkas keltanenkaan ei oo niin päällekäyvä valkoseen yhistettynä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ajattelin se itsekin, että tarpeeksi kun peitän keltaista valkoisella, niin tulee hillityn näköiset :) Kiitos kommentista!

      Poista
  6. Tosi kauniit, nätti lakka ja leimaus on onnistunut hienosti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sissi! Kerrankin mulla meni ihan putkeen leimojen kanssa :D Yleensä ei ihan kokonaisina tule vaan tulee niitä aukkoja isompiin osiin.

      Poista
  7. Mielettömän kauniit, VAU! :) Tuo keltainen lakkakin on todella kaunis ja kuvio on ihanan herkkä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Riitasointu! Tää Daisy on niin kaunis, että en yhtään ihmettele että se on ainut keltainen, mistä tykkään tällä hetkellä :)

      Poista
  8. Ihaaanat ♡ mulla on vielä muutama kesälakka testaamatta mutta kun koko ajan tulee ihania uusia syyslakkoja! :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos Fani! Toi on kyllä paha homma, jos koko ajan tulee uusia ihanuuksia :D Mä olen ollut tässä nyt jonkin aikaa siitä onnellisessa asemassa, että testaamattomien lootassa on vain joku 10 lakkaa, mutta tänään tulee paketti kotiin :D

    VastaaPoista
  10. Aivan ihanat kynnet! :) En ole vielä raaskinut tilata Pueenin laattoja, ehkä ne nyt vihdoin pitäisi kotiuttaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miracle! Suosittelen tilaamaan Pueenin laattoja, ne on ihania ja kuvat on omaan makuun monikäyttöisiä ja joka laatassa on ainakin jotain kivaa :) Ja ei ole tosiaankaan pahan hintainen kun on posteineen vaan reilun parikymppiä!

      Poista
  11. Hieno väriyhdistelmä ja toteutus! Tuo CC muistuttaa hieman China Glazen Lighthousea ja olen miettinyt mihin sen yhdistäisi....kiitos vinkistä! Mukavaa viikonlopppua!

    t: Satunnainen vierailija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva kuulla, että sait vinkkiä omiin kynsiinkin!

      Poista