lauantai 3. elokuuta 2013

Teipattua hiekkaa

Käsi ylös, joita ärsyttää kun joku kynsi on sellainen, että sitä ei saa millään viilattua samaan nättiin muotoon kuin muita! Minä o/

Lyhensin meinaan vähän pitkäksi päässeitä kynsiä vesimarmorointien jäljiltä ja huomasin (taas), että keskisormi on mahdoton. Yleensä etusormi on samaa sarjaa, mutta tällä kertaa se totteli viilaa nätisti. Sen sijaan keskari näyttää edelleen vinolta :D



Kynsille on lakattuna Golden Rosen hiekkalakka, 58, joka on nyt näistä kokeilemistani kaikkein peittävin. Syynä on varmasti tumma väri. Tätä riitti kaksi kerrosta, kun taas punaisia on saanut laittaa kolme ja siltikin oikein kirkkaassa valossa vähän kuulteli jotain läpi.

Tässä lakassa on tumman violetilla pohjalla kultaista ja fuksian pinkkiä kimalletta, jotka hohtelevat auringossa oikein kauniisti. Ajattelin ensin tätä vähän tylsäksi ja tasapaksuksi lakaksi, mutta nyt kyllä pidän siitä kovin! Erityisesti, kun se sopii niin hyvin yhteen pinkin lakan kanssa.



Teippaaminen hirvitti vähän alkuun, kun tiesin ettei olisi kovin paljoa aikaa, mutta pikakuivattaja tietty pelasti tuon pinkin cremen päällä, ja pääsin tosi nopeasti teippaamaan! Hiekkalakat tuntuvat muuten käyttäytyvän teippaamisessa oikein hyvin. Rajoista tuli tosi siistit!


Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • Golden Rose Holiday 58
  • Gina Tricot Pink Candy
  • koristeteippi
  • Cesars Rapid Dry Top Coat (Pink Candyn päällä)

Ps. Joku varmaan muistaa, kun tasan viikko sitten kirjoitin, että kaaduin mäessä jalkapöytäni auki. Noh, jalka on edelleen lähes yhtä kipeä kuin viikko sitten :( Mä en käsitä, miten voi teloa itsensä niin hiljaa ja varovasti kävellessä ja miten ylipäätään tuon parantuminen kestää noin kauan. Ärsyttää kun ei voi käyttää kuin yhtiä kenkiä.

No, valitus sikseen! Mitä piditte näistä teippailuista?



22 kommenttia:

  1. Nämä ovat kivat! Värit sopivat hyvin yhteen ja tuo hiekkalakka on ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janita! Tää on kyllä jännä, miten yhtäkkiä innostuin näistä hiekkalakoista, vaikka alkuun ne oli ihan nounou :D

      Poista
  2. Tosi hienot teippaukset! Mulle on postissa tulossa mun ekat teipit, pääsen itekkin kokeilemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Oona! Kannattaa kokeilla niitä teippejä just tällaisiin tarkoituksiin :) Itse en tykkää yhtään laittaa kynnelle osaksi lakkausta, koska kerran kokeilin ja lähti värit ja vielä repsottikin. Tälleen poistettuna nämä on ihan ykkösiä!

      Poista
  3. Kivat teippaukset ja toivotaan jalalle pikaista paranemista

    VastaaPoista
  4. Oi, on kyllä tosi nätit. :) Tännekin on postissa ekat teipit tulossa, joten jospa ens viikolla jo pääsis kokeilemaan.

    Täällä toinen, joka telo jalkansa alkuviikolla. :D Tosin vähemmällä taisin päästä, sain vaan polveni auki. Pikaista paranemista sinne jalalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina! Kirjottelinkin jo tuossa Oonalle, että nimenomaan tälleen "poistettavana" osana lakkausta ne teipit on todella omiaan :)
      Polvikin on kyllä paha paikka, kun on koko ajan liikkeessä. Itsellä on tuossa jalkapöydän ja vähän nilkan alueella, ja aina sattuu kun kävelee, varsinkin kun menee portaita alas tai yrittää nousta varpailleen jotain kurkottamaan. Ärsyttävä paikka kun iho liikkuu koko ajan.

      Poista
  5. Teippaukset näyttää kyllä hienolta tolleen hiekkalakan kans tehtynä. Pitää itekki kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Enail! Tämä oli kyllä kiva koristelutyyli hiekkalakoille, kun niille on aina vaikea keksiä mitään koristeluita, kun on valmiiksi jo niin erikoisia.

      Poista
  6. Oi nää on ihanat :3 värit sopii hyvin yhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani! Toi pinkki hippunen tuolla hiekkalakassa teki kyllä pinkin lakan hyvinkin sopivaksi näihin :)

      Poista
  7. Ihana hiekkalakka ja ihanat kynnet! :)

    VastaaPoista
  8. Pikaista paranemista! =)

    Tosi, tosi nätit kynnet!

    VastaaPoista
  9. Oikein kiva lakkaus :) Pistää miettimään, miksi en tilannut tätä hiekkalakkaa samalla, kun muitakin. HÖH!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi ei, sun pitää selkeästi tehdä uusi tilaus :D

      Poista
  10. *nostaa kätensä ylös* :D Tää on tosi kiva lakkaus :)

    VastaaPoista
  11. Tosi ihanat kynnet!
    Löysin tän blogin just äsken ja nyt jään lukemaan tätä :) tosi kivan oloinen blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja erityisesti tervetuloa vaan lukijaksi :)

      Poista