lauantai 24. marraskuuta 2012

Paljas totuus

Minulta toivottiin postausta ihan omasta itsestäni, ja päätin toteuttaa tätä nyt tässä samalla, kun monissa kosmetiikka- ja vähän kynsiblogeissakin on ollut paljas totuus- tyyppisiä postauksia. Tarkoitus on siis ollut näyttää ihan se muokkaamaton totuus nykymaailman naisista, jotka käyttävät lähes poikkeuksetta meikkiä.

Halusin itse toteuttaa tämän sen jälkeen, kun luin Sigin postauksen aiheesta. Minusta se oli hurjan rohkea veto! Kuulun itsekin siihen ryhmään, että juuri ja juuri uskallan käydä postilaatikolla ilman meikkiä, mutta en paljon kauempana.

Kasvojeni iho on hyvin vaalea, helposti punaiseksi menevä (kärsin couperosasta), iho on laikukas, mustapäitä... Kaikkea riittää. Iho on myös sen verran ohut, että esim. silmien alla välillä verisuonet paistavat läpi. Ja koska omaan atooppisen ihon, se näyttäytyy välillä myös kasvoilla.

Vähän aika sitten ihottuma iski toisen silmäni alle, eikä se ole vieläkään kunnolla parantunut vaan rasvaamisesta huolimatta on välillä edelleen punainen ja hilseilee.


Tämä on minulle tosi iso asia laittaa oikeastaan ensimmäinen kasvokuva koko blogin aikana, ja vieläpä ihan ilman meikkiä, joten toivon että en saisi ainakaan kovin paljoa lokaa niskaan. Tiedän myös, että kasvoissani on MONTA luomea, sitä ei tarvitse erikseen kertoa :D Ne nimittäin lasketaan ennemmin kymmenissä kuin "yksissä" luomissa :D

Kuvat nakukynsistäni löydät täältä, täältä ja täältä. Noista kuvista huomaa hyvin, miten kynnet on muuttuneet muodoltaan. Ja pituudeltaan, koska en enää pysty pitämään (enkä kyllä enää haluaisikaan) ihan noin pitkiä kynsiä kuin viimeisessä kuvassa.

Oletteko osallistuneet?

// Joo itsetietoisuus iski ja toinen kuva ainakin lähti jo veks :D


15 kommenttia:

  1. Sulla on kauniit piirteet. Saman olen huomanut tosi monella kasvonsa paljastaneella, eli ihon kanssa on ongelmia joita halutaan peittää vaikka muuten voisi mainiosti huidella ilman meikkiä. Kuulun itsekin tähän ryhmään, jos mulla ei olisi laikkuja, arpia ja epätasaisuuksia, voisin ihan hyvin palloilla arkena meikittä.

    Aivan erityisesti huomio kasvoissasi kiinnittyy kulmakarvojen kaareen ja korkeisiin poskipäihin:)



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sissi! Sait ihan oikeasti kyyneleet mun silmiin, koska olen tosi itsetietoinen huonosta ihostani ja huomaan, että itse pidän juurikin selvimpiä piirteitäni (korkeat poskipäät ja kulmakarvojen muoto) liian silmiinpistävinä ja "rumina". Ihana kuulla, että toiset ihmiset ei ajattele samoin kuin itse ja vain etsi virheitä <3

      Poista
    2. Mä luulen, että tää haaste saa monet katsomaan peiliin ihan uudella tavalla ja jopa ehkä tykkäämään vähän niistä piirteistä, joita itse on pitänyt "ihan kauheina" <3

      Poista
    3. No toivottavasti! Itselle tää on ainakin sellanen postaus että vieläkin mietin, että koska poistan noi kuvat :D

      Poista
    4. Ei mitään syytä poistaa:)

      Poista
  2. wau, miten rohkea olet! Kuvissa en kylläkään pistänyt merkille punaisuutta ja niitä muita juttuja mitä kirjoitit, vasta sitten kun luin tekstisi ja erikseen huomautit joistakin kohdista.
    Nakukyntesi ovat mielestäni hyvänmalliset, varsinkin kun kaikki ovat samanpituisia! Eivätkä olleet törkeen keltaisetkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Daniela! Eipä kameraan onneksi esim. mustapäät oikein näy, varsinkin kun kyseessä on webbikamera :) Eikä kyllä ihan paras kameravalinta muutenkaan :D Vääristäähän tuo varsinkin kun salama räpsäisee.

      Poista
  3. Ihailen rohkeuttasi ja olet uskomattoman kaunis. Juuri tuollaisenaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Bambi! Itsestä alkaa tuntua puolestaan että haluisin poistaa kuvat tai ainakin muokata ne ihan pikkuruisiksi :D

      Poista
  4. Katsos, siinähän on ihan normaalin naisen kasvot :)
    Postauksen aiheesta johtuen katsoin normaalia enemmän kuvaa,ja huomasi ihosta pieniä "virheitä" mutta niitä tulee jokaiselle :)
    Ensimmäisenä pisti silmään kulmat, kulmafriikki kun olen :D Sinulla on kauniit kulmakarvat, olen kateellinen. Ja kasvojen muoto on minua miellytävä, todellakin pidän!
    Käytätkö muuten mitään hoitotuotteita couperosan hoitoon? Kaverini kärsii samasta "vaivasta" mutta käyttää nykyään joitain tietyn merkin tuotteita (jonka nimeä en muista, mutta taisi olla todella suosittu merkki kauneushoitoloissa) joilla on saanut punoisuuden kuriin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Bloh! Itse en pidä kulmistani kun ne on oudon muotoiset :D Käytän ihan vain herkän ihon tuotteita, mulla ei yksinkertaisesti ole varaa ostaa kalliita puhdistustuotteita ja kosteusvoiteita :/

      Poista
  5. Oi tämä postaus oli ihana :) Täytyy itsekin tehdä tämä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, jostain syystä halusin kovasti tehdä tän kun luin Sigin rohkean postauksen :)

      Poista
  6. Kommentoinkin jo jotain sulle oman postaukseni yhteydessä :) Hienoa, että toteutit sitten itsekkin tämän postauksen! <3 Rohkeutta se vaatii, ainakin meidän tapauksessa, kun omaamme mielestämme huonokuntoiset kasvot, joita ei halua näyttää ilman meikkiä.

    En ole nähnyt sinusta meikillistä kuvaa, mutta voin ainakin sanoa, että olet luonnonkaunis juuri tuollaisena. Sulla on ihanan korkeat poskipäät ja otsan leveys sellainen, kuin itselleni toivoisin. Mulla kun on kamalan kapea otsa ja poskipäitä ei erota ollenkaan. Myös kulmakarvasi ovat hyvän malliset, niin kuin moni onkin jo kommentoinut. Pidän myös silmiesi mallista, ihanan persoonalliset.

    Toivottavasti tämä postaus poisti sulta edes pienen kiven harteilta, mulla se ainakin teki niin, vaikka edelleenkään en meikittä kulje.

    Kynsiasiaa vielä tähän loppuun hieman eli puhuit kynsiesi kuivuudesta yhdessä postauksessa. Se voi johtua sinkin puutteesta eli kannattaa kokeilla auttaisiko sinkki asiaa! Kuivat, lohkeilevat tai liuskoittuvat kynnet voivat juurikin johtua tästä.

    Tunnelmallista joulunodotusta,
    <3 Sigi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sigi ihanasta palautteesta! Vastaan heti alkuun tuohon sinkkiin, etten unohda :D Syön sitä meinaan jatkuvalla syötöllä erillisenä lisänä, samoin syön magneesiumia ja c-vitamiinia. Oon itsekin kuullut, monelta että tuo vaikuttaisi kynsiin. Itse en osaa sanoa kun oon sitä varmaan kymmenen vuotta syönyt putkeen :D Mutt mullahan onkin aika teräksiset kynnet :D
      Nyt ne on jostain syystä ollut paljon paremmat tuon kuivuuden suhteen ja veikkaan syyn olevan asetonin käytön vähentäminen ja en ole vähään aikaan myöskään käyttänyt cuticle removeria. Sillä mä varmaan kynteni pahoinpitelin kun raaputtelin liiaksi.

      Kyllä tää nyt jälkikäteen oli mulle ihan vapauttava juttu, varsinkin kun on lueskellut muiden postauksia tästä. Oikeasti toiset ei näe niitä vikoja ollenakaan samoin kuin itse, ja se on totta! Kiitos vielä, kun kommentoit tännekin, lämmitti sydäntä!

      Poista