sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Pienimuotoinen blogitapaaminen ja uusia lakkoja

Tapasin juuri 40 Kynttä -blogin toisen kirjoittajan, Prunellan. Voitin heidän bloginsa arvonnan, ja Prunella onneksi ehdotti, että tapaisimme kun molemmat asutaan Tampereella.

Oli muuten aivan ihana tavata kerrankin aidosti kynsiin hurahtanut ihminen! Pakko sanoa, että taidan olla ainut sellainen tässä ihan lähipiirissä.

Ohjelmassa oli ihan perus kahvilakäynti kokiksella ja vadelmajuustokakulla (<3), ja hyvä kun kerkesi kakkua syödä, kun höpötettiin kynsistä ja kaikesta muustakin. Eli kiitos Prunella kun vaadit mua tapaamaan, vaikka en meinannutkaan löytää aikaa!

Sitten niihin uusiin lakkoihin:


Tältä näyttää koko paketti. Tuo punainen Flormarin hololakka minulla onkin, joten katsotaan mitä teen sille, mutta muita ei onneksi ollutkaan.

Sitten fiilistelyihin:


Eli mun ekat Nufut <3 Yllä oleva on musta hologlitterlakka, GS14. Aivan ihana, ja on muuten täyttä tavaraa! Yllätyin oikein, että se peitti oikeasti kiekolla kahdella kerroksella!


Sitten toinen on 38-numerolla varustettu flakieslakka. Tämä on ilmeisesti päässyt jonkinmoisen listan kärkipäässä näissä värittömissä flakieissa. Odotan innolla että pääsen kokeilemaan!


Sitten tämä Mode4Youn kiistanalainen lakka. Näyttää pullossa tosi ihanalta, mutta kun on lukenut siitä kaikenmoisia allergiajuttuja, mm. täältä, en olekaan ihan varma haluanko tai uskallanko kokeilla. Varsinkin kun olen ylipäätään aika herkkäihoinen.

Se siitä palkinnosta, ja haluisin vielä vähän tiedustella, olisiko Tampereen alueella joku muukin halukas joskus treffaamaan? Tällainen idea meille tuli Prunellan kanssa.


8 kommenttia:

  1. Asuisinpa Tampereella tai edes lähettyvillä, tykkään sun blogista tosi paljon joten oisi todella kiva tavata nainen sen takana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No harmillista, koska mäkin tykkään sun blogista ja olis kiva tavata :D No onneksi näin blogeissa pääsee kokemuksiaan ja ajatuksiaan jakamaan, vaikka asuisi kauempanakin :)

      Poista
  2. En vielä varmaan pariin vuoteen asu Tampereella, mutta sinne ois tarkoitus (tai ainakin haaveissa) muuttaa kun saan koulun käytyä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa vaan tampereelle, kun aika on kypsä! Tää on hyvä kaupunki :D

      Poista
    2. Ihania lakkoja :) Varsinki nuo nufut (: Mulla on myös nuo molemmat :)

      Poista
    3. Joo, ne on ihania! Onneks sain ne, koska nyt pääsen sit nufujakin testaamaan, koska niitä mulla ei aikaisemmin ollut :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Oi, kiva! Sittenhän tiedän ainakin yhden, jota voisi kysyä jos Prunellan kanssa treffaillaan uudestaan :) Vai olisitko halukas turisemaan kynsistä?

      Poista